Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No tamten był genialny:loveu:taki wycyckany ,że strach dotknąć ,bo pobrudzisz.Ale ten też blondasek ,włoski z żelikiem zaprzyjaźnione:loveu:Ah oh ah:evil_lol:Chyba bym umarł po 10min. z kimś takim:lol:I uwielbiam jak taki koleś mówi na kogoś "Ooo pedał!"sam wyglądając jak z okładki ,po mega PS

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Vectra']:boom::diabloti:[/QUOTE]

Zróbmy sobie zlocik - będzie tak milusio :loveu::diabloti:

[quote name='Aleks89']No tamten był genialny:loveu:taki wycyckany ,że strach dotknąć ,bo pobrudzisz.Ale ten też blondasek ,włoski z żelikiem zaprzyjaźnione:loveu:Ah oh ah:evil_lol:Chyba bym umarł po 10min. z kimś takim:lol:I uwielbiam jak taki koleś mówi na kogoś "Ooo pedał!"sam wyglądając jak z okładki Adama:evil_lol:[/QUOTE]

Może ma bogate ... wnętrze :lol:

Posted

Rinuś?Że niby który?Ten z Wawy?Ma krótkie włosy.Poprzedni też z żelem raczej się nie bratał ,Aras za młodu tak ,potem się zaczął golić na krótko.Roman fryzjer też nażelowany nie był ,drugi z wawy był łysy ,bydgoszcz jest łysa ,katowice są łyse ,drugie katowice też mają krótkie włosy,Ustroń jest łysy i Zywiec też jest łysy.:diabloti:

Posted

[quote name='Aleks89']Rinuś?Że niby który?Ten z Wawy?Ma krótkie włosy.Poprzedni też z żelem raczej się nie bratał ,Aras za młodu tak ,potem się zaczął golić na krótko.Roman fryzjer też nażelowany nie był ,drugi z wawy był łysy ,bydgoszcz jest łysa ,katowice są łyse ,drugie katowice też mają krótkie włosy,Ustroń jest łysy i Zywiec też jest łysy.:diabloti:[/QUOTE]
żeby to kobieta napisała , to by była uważana za mało elegancką :-(

Posted

Nie wiem skąd on był, a swoją drogą (tu już mi ciśnienie podnosisz) co masz do tego że ktoś ma żel na włosach?Bo nie bardzo rozumiem takie podejście do ludzi. To jest dopiero płytkie myślenie, to tak jakby Ciebie z góry oceniano za to jak wyglądasz. Ty wolisz facetów łysych,inni z dredami,a jeszcze inni z żelem na głowie i nie zauważyłam żeby ktoś się nabijał z Twoich "miłości" mimo że np dla mnie tylko ten ostatni jako tako wyglądał, a reszta nie mój gust. Ja lubię gdy facet jest zadbany,nie gdy siedzi w łazience 2 godziny.

Ps. Paweł ma ciemne włosy, więc zanim zaczniesz po kimś jechać to naucz się odróżniania kolorów włosów.
Twoje gadka plus wkurw w robocie wywołał we mnie atak emocji!

Posted

[quote name='Aleks89']Może w ciąży już jest?:cool3:Polecam program Katarzyny Bosackiej "O matko" :evil_lol:[/QUOTE]
a ja lubię tą kobitke , fajny był ten program jak się odchudzała :evil_lol:

Posted

[quote name='Aleks89']Hahahahhahaa :lol: I tyle w temacie.
Nawet nie wiesz jak mi teraz poprawiłaś humor:evil_lol:[/QUOTE]

No widzisz, a mi wręcz przeciwnie, zjeba*eś na całego.Są jakieś granice rozsądku więc może zacznij ich nie przekraczać ,bo możesz trafić na taki dzień jak dzisiaj gdzie akurat do śmiechu mi nie jest i zajebiście komuś zrobić przykrość.

Posted

To jak masz zły humor ,nie wchodź na forum ,siądź w kąciku i łkaj.Ja uważać na swoje żarty nie mam zamiaru ;) Mnie bawią ,innych też ,ciebie mniej no trudno.
Jest coś takiego jak dystans.

Posted

[quote name='Aleks89']To jak masz zły humor ,nie wchodź na forum ,siądź w kąciku i łkaj.Ja uważać na swoje żarty nie mam zamiaru ;) Mnie bawią ,innych też ,ciebie mniej no trudno.
Jest coś takiego jak dystans.[/QUOTE]

Dystans mam, ale w odniesieniu do swojej osoby i ze mnie możesz żartować ile Ci z dupy wyjdzie, ale takie wsadzanie ludzi do jednego wora mi się nie podoba i tyle. a pamiętasz jak ktoś coś wyskoczył ze słowem "pedał"? wielce się wkurwiłeś i była awantura w Twojej (chyba) galerii. I nie mam zamiaru płakać, bo nie mam powodu,raczej na forum weszłam w poszukiwaniu właśnie tego lepszego humoru,no ale nie wyszło.

Posted

[quote name='Aleks89']A w którym miejscu wrzuciłem kogoś do jednego wora?Bo ja tego momentu NIE WIDZĘ.:cool3:[/QUOTE]

Dobra już nieważne, napisałam i mi ulżyło.

Posted

Śmiałem się tylko z żelu ,bo mnie akurat ten specyfik na włosach obrzydza.Lubie sobie złapać faceta za łeb w różnych sytuacjach ,a jak napotykam rękoma zamiast włosów coś w stylu igieł kolczatki to helloł mi to nie odpowiada.:cool3:Nadinterpretacja to się nazywa i podświadomie sama chciałas się wk... dlatego tak emocjonalnie zareagowałaś na moje żarty ,ale to podobno normalne w CIĄŻY:evil_lol:.Niepohamowane napadady agresji ,stany lękowe ,czy płaczliwość.:diabloti:

Posted

[quote name='Aleks89']Śmiałem się tylko z żelu ,bo mnie akurat ten specyfik na włosach obrzydza.Lubie sobie złapać faceta za łeb w różnych sytuacjach ,a jak napotykam rękoma zamiast włosów coś w stylu igieł kolczatki to helloł mi to nie odpowiada.:cool3:Nadinterpretacja to się nazywa i podświadomie sama chciałas się wk... dlatego tak emocjonalnie zareagowałaś na moje żarty ,ale to podobno normalne w CIĄŻY:evil_lol:.Niepohamowane napadady agresji ,stany lękowe ,czy płaczliwość.:diabloti:[/QUOTE]

Nie jestem w ciąży :diabloti: i nie mam zamiaru na razie w niej być. a gdzie łapiesz jak koleś jest łysy?:eviltong:

Posted

[quote name='Vectra']którą ? :eviltong:[/QUOTE]

A tfu.Na takie niemoralne i obrzydliwe pytania insynuujące moje zwierzęce żądze nie udzielam odpowiedzi ,gdyż iż ponieważ jest to poniżej mojego honoru i godności O.