Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 741
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a to bedzie wyzwanie ,dzisiaj sobie tam weszłam i mało brakowało ,hehehe ten chłopak skośnooki by mnie przewrócił ma manie wskakiwania dwoma łapami na człowieka,ta mania udziela sie po jakims czasie Alepowi, mało mi gaci nie spuscili :roll: mam nadzieje ze na spacerze sie lepiej beda zachowywac:cool3:

Posted

albo maja taka puchata siersc albo przytyły, juz im nie wystarcza głaskanie prze kraty one chca wyjsc albo zebym ja weszła,ale to sie zawsze konczy conajmniej jednym psem na plecach :evil_lol: łatwiej jest wejśc niz wyjsc

a własnie dziewczyny jak bedziecie w schronisku to prosze zerknijcie w garnki,miski psów, bo czesto na dnie jakies "glony" zakładają zielone kolonie :/

Posted

[quote name='Ayia']łysolki nie sa juz łysolkami.. sa juz zdrowe! czekaja i wypatruja swojego jedynego kochanego domku :loveu:
[IMG]http://images23.fotosik.pl/3/29e9dbe563cb480b.jpg[/IMG][/quote]
zachęcamy do adopcji,warto!!!!!

Posted

[quote name='Czarodziejka']Cioteczko Moiro, mogę sobie przywłaszczyć twój banerek?
Jasne, że mogę.
Dzięki ;)[/quote]

No baaaa...pewnie że możesz..zresztą co ja będę się rozpisywać ;)

Posted

gorzej cieszylismy się krótko z jednej adopcji,a przedwczoraj znów widziałam Selwę w schronisku :placz: numer ma inny,ale ja poznam ta ślicznote wszędzie,chyba ze ma siostre bliźniaczke