Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=lucida grande]Dostałam dziś rano telefon od Ani: "Natalia, jest pilna sprawa, pies do zabrania!". U mnie? Brak miejsca. Ale... [/FONT]
[FONT=lucida grande]Wygłodzony, dość wychudzony spaniel (czego nie widać pod sierścią, przy dotknięciu czuć kręgosłup i wszystkie żebra), który ma coś z tylnymi nogami... Jak odmówić?[/FONT]
[FONT=lucida grande]Pies przyjechał do mnie, rzuca się na jedzenie, więc na razie dostał małą porcję puszki i gotuję mu rosół. [/FONT]
[FONT=lucida grande]Jest przyjazny wobec innych psów, akceptuje koty, kocha ludzi.[/FONT]
[FONT=lucida grande]Został znaleziony w Plewiskach - może ktoś go szuka? A może po [/FONT][FONT=lucida grande]prostu ktoś go wyrzucił, bo nie jest już szczeniakiem (jest dojrzałym psem, jak przyjedzie weterynarz, to określi jego wiek).
Pilnie szukamy dla psiaka dobrego domu i BŁAGAMY o wsparcie finansowe - trzeba go wykarmić i zapłacić za weta, który przyjedzie dziś wieczorem.
Proszę, pomóżcie temu smutnemu, porzuconemu psu - on kocha ludzi i nie może trafić do schronu!

O wpłaty prosimy na:

Nr konta : 81 1090 1043 0000 0001 1986 0256
PdZ: Sekcja Wlkp
Pl. Pocztowy 4/6
64-980 Trzcianka
Tytułem: pomoc dla zwierząt

NEWSY:

Kowalski znowu zrobił w nocy niespodziankę... Nie była miła ;) Ale rano drapał w drzwi, żeby wyjść, więc jest postęp :)
Wyniki badań krwi dobre, czyli trzeba psa odrobaczyć i zobaczyć, co się stanie.
Psiak dostał na imię Kowalski.
Psiaczek jest bardzo przyjazny, macha ogonkiem, nawet nad ranem przyszedł spać na podłogę, ale bliżej nas - zamiast na posłaniu. Jest przesłodki!...
Ale... Im szybciej znajdzie dom, tym lepiej... Dlatego proszę Was: pomóżcie mi z ogłoszeniami, bo już czasowo nie wyrabiam... Popytajcie znajomych...

Kochani, Kowalski ma problem z kupą. "Dusi" bardzo długo, jest luźna... Dzisiaj/max jutro przyjedzie wet i zabierze próbkę do badania - zobaczymy, co to za cholerstwo.
Poza tym czuje się świetnie, odsypia, regeneruje się, zajada rosołki... :)

[/FONT]