Alla Chrzanowska Posted August 25, 2013 Author Posted August 25, 2013 [quote name='onek']Allu ale przelew powinien mieć w tytule -zbiórka publiczna. Potem musimy dokładnie to rozliczyć a rozliczenie umieścić na stronie. Coby nie umknęło warto to zaznaczyć na przelewie. Potem będzie łatwo znaleźć.[/QUOTE] [quote name='onek']Allu, też uważam, że świetny wynik :) Jesteście Wielkie :)[/QUOTE] [quote name='Maryna']Bardzo super:-)[/QUOTE] Dzięki dziewczyny. Przelew oznaczę tak, jak piszesz Iwonko. Kasa była liczona przy świadkach:) Gosia Furciaczkowa z Kubą była na wystawie ze swoją przesłodką Qunini (w której gwałtownie i zabójczo zakochał się Filip, wiadomo - dobry gust ma po mnie;)) i zajechali do nas na kawę, co wykorzystałam do policzenia zebranych pieniędzy. Quote
Alla Chrzanowska Posted August 25, 2013 Author Posted August 25, 2013 [quote name='tu_ania_tu']to filip był na wystawie?[/QUOTE] Nie, żadnego własnego doga nie brałyśmy na wystawę. Gosia z Kubą i Qunni zajechali po wystawie do mnie na kawę:) Quote
Alla Chrzanowska Posted August 25, 2013 Author Posted August 25, 2013 [quote name='tu_ania_tu']Alles klar :D[/QUOTE] Jak mi mąż przetłumaczył, napisałaś, że "wszystko jasne". Ot, i mąż do czegoś się może przydać... Quote
tu_ania_tu Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 cieszę się że przyczyniłam się do tego odkrycia :D chociaż my już tu wszystkie od dawna wiemy, ze twój mąż to przydatny jest, więc uważaj:cool3: Quote
Alla Chrzanowska Posted August 25, 2013 Author Posted August 25, 2013 [quote name='tu_ania_tu']cieszę się że przyczyniłam się do tego odkrycia :D chociaż my już tu wszystkie od dawna wiemy, ze twój mąż to przydatny jest, więc uważaj:cool3:[/QUOTE] No i teraz nie wiem, czy się cieszyć, czy bać:evil_lol: Quote
Alla Chrzanowska Posted August 26, 2013 Author Posted August 26, 2013 Lepiej mu nie powiem, że ma tu takie wielbicielki, bo jeszcze się rozbestwi;) Quote
1izabelka1 Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 [quote name='Alla Chrzanowska']Lepiej mu nie powiem, że ma tu takie wielbicielki, bo jeszcze się rozbestwi;)[/QUOTE] albo wypręży pierś i będzie jeszcze bardziej przydatny :) Quote
Alla Chrzanowska Posted August 26, 2013 Author Posted August 26, 2013 Przelew z kwesty poleciał - 640 zł - oznaczony jako "Zbiórka publiczna". Myślę, że jak dotrze najlepiej potwierdzić go tutaj. Quote
_Dunaj_ Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 [quote name='tu_ania_tu']cieszę się że przyczyniłam się do tego odkrycia :D chociaż my już tu wszystkie od dawna wiemy, ze twój mąż to przydatny jest, więc uważaj:cool3:[/QUOTE] i urok osobisty też ma ogromny, wiem bo poznałam osobiście i jeszcze kilka przynajmniej innych zalet, bardzo ładnie gra na akrodeonie :) Quote
Alla Chrzanowska Posted August 26, 2013 Author Posted August 26, 2013 Dziewczyny! :mad: Mój Ci On, nawet już prawie miesiąc ślubny. Quote
_Dunaj_ Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Allu to tak żebyś była dumna i niech Ci zazdroszczą, Jola i ja jesteśmy obżenione, ja staroświecka nawet i cudzego nie ruszam, ale jak można, to czemu nie pochwalić :) Quote
tu_ania_tu Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 [quote name='Alla Chrzanowska']Przelew z kwesty poleciał - 640 zł - oznaczony jako "Zbiórka publiczna". Myślę, że jak dotrze najlepiej potwierdzić go tutaj.[/QUOTE] potwierdzam - pieniążki wpłynęły! Świetna robota dziewczyny! Quote
Alla Chrzanowska Posted August 27, 2013 Author Posted August 27, 2013 [quote name='tu_ania_tu']potwierdzam - pieniążki wpłynęły! Świetna robota dziewczyny![/QUOTE] Przekażę wszystkim, chłopakowi też:) Quote
Mortenegro Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Aniu zrobiłam przelwe na kwotę 242 zł za bazarek kryminalny jak pieniążki dojdą to napisz tu [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245865-Rozliczam-!!Kryminalno-sensacyjny-i-sf-bazarek-ksi%C4%85%C5%BCkowy-na-dogi-z-sda-do-14-08[/url] :) Quote
Alla Chrzanowska Posted August 27, 2013 Author Posted August 27, 2013 [quote name='Mortenegro']Aniu zrobiłam przelwe na kwotę 242 zł za bazarek kryminalny jak pieniążki dojdą to napisz tu [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245865-Rozliczam-!!Kryminalno-sensacyjny-i-sf-bazarek-książkowy-na-dogi-z-sda-do-14-08[/URL] :)[/QUOTE] Super! Bardzo Ci dziękujemy:) Quote
Mortenegro Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 [quote name='Alla Chrzanowska']Super! Bardzo Ci dziękujemy:)[/QUOTE] No mam nadzieję że z każdym następnym uda mi się więcej nazbierać :) Quote
Maryna Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Przelałam 962,40 jak wpłyną potwierdz,Aniu,tu [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/245649-Trochę-srebra-trochę-ciuszków-na-dogi-SDA-do-06-08-do-21godz"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245649-Trochę-srebra-trochę-ciuszków-na-dogi-SDA-do-06-08-do-21godz i tu [/URL][URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245672-Dziś-koniec!!MODA-GOTHIC-LOLITA-GOTHIC-PUNK-NA-DOGI-Z-SDA-do-07-08-do-21g?[/URL] i tu [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245986-Bądź-mądra-i-piękna-na-dogi-SDA-do-18-08-21godz[/url] Quote
Mortenegro Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Allu a co tam u Boryska słychać? Jakieś widoki na domek?? Quote
Alla Chrzanowska Posted August 27, 2013 Author Posted August 27, 2013 [quote name='Mortenegro']Allu a co tam u Boryska słychać? Jakieś widoki na domek??[/QUOTE] Jak na razie - żadnych. Serce mi się ściska na myśl o nim. Wybiorę się do niego w najbliższym czasie, choć pewnie znów mi serce pęknie... Quote
Mortenegro Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 [quote name='Alla Chrzanowska']Jak na razie - żadnych. Serce mi się ściska na myśl o nim. Wybiorę się do niego w najbliższym czasie, choć pewnie znów mi serce pęknie...[/QUOTE] Jej to straszne :( Nadal nie rozumiem tego przeciez z twojego opisu Borysek to swietny psiak. Kazdy by chcial takiego przytulasniego przyjaciela dlatego nie rozumiem ehh Quote
Recommended Posts