Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mortenegro']Fakt piękne ! Czy ktoś z was potrafi mnie oświecić jak dodać w podpis aktualne bazarki?? Bo kurczaczki nie umiem wychodzą mi jakieś głupoty :([/QUOTE]

Wchodzi na stronę skracania linków, np. tutaj: [url]http://www.tiny.pl/[/url]
Wklejasz link bazarku skopiowany u góry danego bazarku. Dajesz komendę skróć. Kopiujesz skrócony link. Wracasz na dogo, wchodzi w zakładkę "Edytuj sygnaturę". Piszesz nazwę bazarku: np. Koszulki, podświetlasz tą nazwę, klikasz u góry znaczek kuli ziemskiej z jakby położoną na boku ósemką (Link), wklejasz skrócony link i gotowe.

Posted

[quote name='onek']Allu jak Wam poszło dzisiaj w Białymstoku ?[/QUOTE]

Średnio, liczyłam na więcej, ale jakoś ludzi było mało. Mamy nadzieję, że jutro będzie lepiej. Dziś była tylko II grupa. Międzynarodówka jutro. Ale miło spędziliśmy dzień przy ringu dogów:)

Posted

[quote name='Alla Chrzanowska']Aniu!
Zrobiłam przelew w kwocie 520,00 zł za bazarek ciuchowy. Jak dotrze, potwierdź tutaj: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245921-KONIEC-ROZLICZAM-Od-stóp-do-głów-–-ciuszki-dla-pań-panów-i-dzieci-SDA-12-08[/URL][/QUOTE]
potwierdzone

[quote name='Mortenegro']Aniu nie podałaś mi swojego adresu do wysłania ksiązki z bazarku[/QUOTE]
podany

[quote name='Alla Chrzanowska']Z takim plakatem będziemy na wystawie:
[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images54.fotosik.pl/38/625c37b5945b1a86.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]

z ludźmi niestety czasem też nie :(

[quote name='Mortenegro']Fakt piękne ! Czy ktoś z was potrafi mnie oświecić jak dodać w podpis aktualne bazarki?? Bo kurczaczki nie umiem wychodzą mi jakieś głupoty :([/QUOTE]
mogę ci to wytłumaczyć, ale będziesz musiała usunąć baner stowarzyszenia, bo az tyle informacji w podpisie na dogomanii się nie zmieści.

Na molosach można mieć podpis na pół strony na dogo niestety nie

Posted

[quote name='Alla Chrzanowska']Średnio, liczyłam na więcej, ale jakoś ludzi było mało. Mamy nadzieję, że jutro będzie lepiej. Dziś była tylko II grupa. Międzynarodówka jutro. Ale miło spędziliśmy dzień przy ringu dogów:)[/QUOTE]

To trzymam za owocne jutro:-)

Posted (edited)

Dziewczyny co myślicie o pomyśle pt: Loteria Fantowa SDA? Już chyba o tym pisałam. Troche pracy ale mogą być fajne efekty. Na Klubie już za póżno, ale na wystawie we Wrocławiu wciąż jest czas by wysłać zgłoszenie....

Edited by onek
Posted

[quote name='onek']Dziewczyny co myślicie o pomyśle pt: Loteria Fantowa SDA? Już chyba o tym pisałam. Troche pracy ale mogą być fajne efekty. Na Klubie już za póżno, ale na wystawie we Wrocławiu wciąż jest czas by wysłać zgłoszenie....[/QUOTE]

Ja jestem za każdą akcją na dogi. Trzeba mi tylko powiedzieć, co mam zrobić:)

Posted

Trzeba przygotować fanty i losy oraz regulamin, na 30 dni wcześniej zgłosić do Izby Celnej - o ile fanty nie przekraczają razem kwoty coś ponad 3 koła. To mogą być breloczki, długopisy, kubeczki, książki które się nie sprzedały itp

Posted

Jeśli mogę loteriowo podpowiedzieć-to musi być kilka cennych i łapiących za oko fantów które ściągają ludzi do kupowania losów... No i najlepiej jak każdy los wygrywa-nie ważne-długopis,notesik z dogiem,drobiazg ale coś... Robimy loterie kaktusowe od lat-to się najlepiej sprawdza...

Posted

[quote name='Alla Chrzanowska']Ja jestem za każdą akcją na dogi. Trzeba mi tylko powiedzieć, co mam zrobić:)[/QUOTE]

I ja jeśli mogę pomóc,jestem do dyspozycji:-)

Posted (edited)

Można tez przy użyciu odrobiny inwencji jako wygraną zaproponować zdjęcie z dogiem :)
Aparat, laptop, drukarka , papier fotograficzny i juz przy tym wszystkim dog nie problem , moze sobie nawet wybrac :) na miejscu, a jaka frajda dla dzieci, które dogi widza tylko na wystawach
Edit: problemem może być dostep do energii elektrycznej - czyli gniazdka

Edited by onek
Posted

Allu ale przelew powinien mieć w tytule -zbiórka publiczna. Potem musimy dokładnie to rozliczyć a rozliczenie umieścić na stronie. Coby nie umknęło warto to zaznaczyć na przelewie. Potem będzie łatwo znaleźć.

Posted

[quote name='Alla Chrzanowska']Ja nie jestem zadowolona, liczyłam przynajmniej na 1000,00, ale było fajnie:) Szczególnie dzisiaj.[/QUOTE]
Allu, też uważam, że świetny wynik :) Jesteście Wielkie :)

Posted

Jeżeli chodzi o tą loterię, to faktycznie Norel ma rację.
Każdy los powinien wygrywać, jakiś drobiazg, ale każdy. Wtedy ludzie chętniej kupują.
My kiedyś taką robiliśmy i wszystko poszło.

A ten pomysł na zdjęcie z dogiem jest genialny. :)
Proponuję drugi: zdjęcie z dwoma dogami, a trzeci z trzema, albo kilkoma.
A aparat może ktoś ma polaroida i może pożyczyć.

Posted

[quote name='Alla Chrzanowska']No to już po wszystkim
Sprzedanych kalendarzy - 8 szt. = 280,00
Zebranej gotówki - 360,00 zł
Razem 640,00 zł.
Jutro wpłacę do banku i zrobię przelew.[/QUOTE]

Bardzo super:-)