Alla Chrzanowska Posted August 24, 2013 Author Posted August 24, 2013 [quote name='Mortenegro']Fakt piękne ! Czy ktoś z was potrafi mnie oświecić jak dodać w podpis aktualne bazarki?? Bo kurczaczki nie umiem wychodzą mi jakieś głupoty :([/QUOTE] Wchodzi na stronę skracania linków, np. tutaj: [url]http://www.tiny.pl/[/url] Wklejasz link bazarku skopiowany u góry danego bazarku. Dajesz komendę skróć. Kopiujesz skrócony link. Wracasz na dogo, wchodzi w zakładkę "Edytuj sygnaturę". Piszesz nazwę bazarku: np. Koszulki, podświetlasz tą nazwę, klikasz u góry znaczek kuli ziemskiej z jakby położoną na boku ósemką (Link), wklejasz skrócony link i gotowe. Quote
Alla Chrzanowska Posted August 24, 2013 Author Posted August 24, 2013 [quote name='onek']Allu jak Wam poszło dzisiaj w Białymstoku ?[/QUOTE] Średnio, liczyłam na więcej, ale jakoś ludzi było mało. Mamy nadzieję, że jutro będzie lepiej. Dziś była tylko II grupa. Międzynarodówka jutro. Ale miło spędziliśmy dzień przy ringu dogów:) Quote
tu_ania_tu Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 [quote name='Alla Chrzanowska']Aniu! Zrobiłam przelew w kwocie 520,00 zł za bazarek ciuchowy. Jak dotrze, potwierdź tutaj: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245921-KONIEC-ROZLICZAM-Od-stóp-do-głów-–-ciuszki-dla-pań-panów-i-dzieci-SDA-12-08[/URL][/QUOTE] potwierdzone [quote name='Mortenegro']Aniu nie podałaś mi swojego adresu do wysłania ksiązki z bazarku[/QUOTE] podany [quote name='Alla Chrzanowska']Z takim plakatem będziemy na wystawie: [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images54.fotosik.pl/38/625c37b5945b1a86.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE] z ludźmi niestety czasem też nie :( [quote name='Mortenegro']Fakt piękne ! Czy ktoś z was potrafi mnie oświecić jak dodać w podpis aktualne bazarki?? Bo kurczaczki nie umiem wychodzą mi jakieś głupoty :([/QUOTE] mogę ci to wytłumaczyć, ale będziesz musiała usunąć baner stowarzyszenia, bo az tyle informacji w podpisie na dogomanii się nie zmieści. Na molosach można mieć podpis na pół strony na dogo niestety nie Quote
Maryna Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 [quote name='Alla Chrzanowska']Średnio, liczyłam na więcej, ale jakoś ludzi było mało. Mamy nadzieję, że jutro będzie lepiej. Dziś była tylko II grupa. Międzynarodówka jutro. Ale miło spędziliśmy dzień przy ringu dogów:)[/QUOTE] To trzymam za owocne jutro:-) Quote
onek Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 (edited) Dziewczyny co myślicie o pomyśle pt: Loteria Fantowa SDA? Już chyba o tym pisałam. Troche pracy ale mogą być fajne efekty. Na Klubie już za póżno, ale na wystawie we Wrocławiu wciąż jest czas by wysłać zgłoszenie.... Edited August 24, 2013 by onek Quote
Alla Chrzanowska Posted August 24, 2013 Author Posted August 24, 2013 [quote name='onek']Dziewczyny co myślicie o pomyśle pt: Loteria Fantowa SDA? Już chyba o tym pisałam. Troche pracy ale mogą być fajne efekty. Na Klubie już za póżno, ale na wystawie we Wrocławiu wciąż jest czas by wysłać zgłoszenie....[/QUOTE] Ja jestem za każdą akcją na dogi. Trzeba mi tylko powiedzieć, co mam zrobić:) Quote
onek Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Trzeba przygotować fanty i losy oraz regulamin, na 30 dni wcześniej zgłosić do Izby Celnej - o ile fanty nie przekraczają razem kwoty coś ponad 3 koła. To mogą być breloczki, długopisy, kubeczki, książki które się nie sprzedały itp Quote
Norel Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Jeśli mogę loteriowo podpowiedzieć-to musi być kilka cennych i łapiących za oko fantów które ściągają ludzi do kupowania losów... No i najlepiej jak każdy los wygrywa-nie ważne-długopis,notesik z dogiem,drobiazg ale coś... Robimy loterie kaktusowe od lat-to się najlepiej sprawdza... Quote
Maryna Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 [quote name='Alla Chrzanowska']Ja jestem za każdą akcją na dogi. Trzeba mi tylko powiedzieć, co mam zrobić:)[/QUOTE] I ja jeśli mogę pomóc,jestem do dyspozycji:-) Quote
onek Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 (edited) Można tez przy użyciu odrobiny inwencji jako wygraną zaproponować zdjęcie z dogiem :) Aparat, laptop, drukarka , papier fotograficzny i juz przy tym wszystkim dog nie problem , moze sobie nawet wybrac :) na miejscu, a jaka frajda dla dzieci, które dogi widza tylko na wystawach Edit: problemem może być dostep do energii elektrycznej - czyli gniazdka Edited August 25, 2013 by onek Quote
tu_ania_tu Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 podziwiam. Ja jestem osobą, która raz nie ma w ogóle inwencji, a dwa wszystko w czarnych kolorach widzę. Quote
_Dunaj_ Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Miewam inwencję, ale chyba chwilowo wena i optymizm wzięły sobie wolne, cóż łikend, może jutro wrócą, bo ja im urlopu nie udzielałam Quote
Alla Chrzanowska Posted August 25, 2013 Author Posted August 25, 2013 No to już po wszystkim Sprzedanych kalendarzy - 8 szt. = 280,00 Zebranej gotówki - 360,00 zł Razem 640,00 zł. Jutro wpłacę do banku i zrobię przelew. Quote
tu_ania_tu Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Allu, wspaniały wynik!!!!:loveu: Dzięki wszystkim, którzy brali udział w akcji! Quote
Alla Chrzanowska Posted August 25, 2013 Author Posted August 25, 2013 [quote name='tu_ania_tu']Allu, wspaniały wynik!!!!:loveu: Dzięki wszystkim, którzy brali udział w akcji![/QUOTE] Ja nie jestem zadowolona, liczyłam przynajmniej na 1000,00, ale było fajnie:) Szczególnie dzisiaj. Quote
tu_ania_tu Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 fakt, że trochę mało kalendarzy się sprzedało, ale sporo kasy zebraliście Quote
onek Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Allu ale przelew powinien mieć w tytule -zbiórka publiczna. Potem musimy dokładnie to rozliczyć a rozliczenie umieścić na stronie. Coby nie umknęło warto to zaznaczyć na przelewie. Potem będzie łatwo znaleźć. Quote
onek Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 [quote name='Alla Chrzanowska']Ja nie jestem zadowolona, liczyłam przynajmniej na 1000,00, ale było fajnie:) Szczególnie dzisiaj.[/QUOTE] Allu, też uważam, że świetny wynik :) Jesteście Wielkie :) Quote
joaaa Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Jeżeli chodzi o tą loterię, to faktycznie Norel ma rację. Każdy los powinien wygrywać, jakiś drobiazg, ale każdy. Wtedy ludzie chętniej kupują. My kiedyś taką robiliśmy i wszystko poszło. A ten pomysł na zdjęcie z dogiem jest genialny. :) Proponuję drugi: zdjęcie z dwoma dogami, a trzeci z trzema, albo kilkoma. A aparat może ktoś ma polaroida i może pożyczyć. Quote
Maryna Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 [quote name='Alla Chrzanowska']No to już po wszystkim Sprzedanych kalendarzy - 8 szt. = 280,00 Zebranej gotówki - 360,00 zł Razem 640,00 zł. Jutro wpłacę do banku i zrobię przelew.[/QUOTE] Bardzo super:-) Quote
Recommended Posts