tu_ania_tu Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Dziewczyny przepraszam was najmocniej za zamieszanie. Miotałam się, ale to nie do końca wynik mojej słabości. Sytuacja była niezmiernie dynamiczna. Ostatecznie postanowione - przeprowadzam się do stolicy. Allu koniecznie z Agata porozmawiaj. Ona zajmie sie wszystkim w tle, nie ma czasu na forach siedzieć, ale jak będzie miała info o psie do adopcji to zajmie sie nim od A do Z - juz nie jednego psa poprowadziła przez cała adopcję, więc spokojnie. Dajesz jej cynk że jest pies a ona juz dalej działa Quote
Alla Chrzanowska Posted July 8, 2013 Author Posted July 8, 2013 Aniu! Ty naprawdę chcesz mnie przyprawić o zawał... Quote
joaaa Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 [quote name='tu_ania_tu']Dziewczyny przepraszam was najmocniej za zamieszanie. Miotałam się, ale to nie do końca wynik mojej słabości. Sytuacja była niezmiernie dynamiczna. Ostatecznie postanowione - przeprowadzam się do stolicy. [/QUOTE] Buahahaha, ja poczekam jak się przeprowadzisz. :eviltong: Trzymam kciuki za najlepszą decyzję! Quote
tu_ania_tu Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 [quote name='joaaa']Buahahaha, ja poczekam jak się przeprowadzisz. :eviltong: Trzymam kciuki za najlepszą decyzję![/QUOTE] miałam w sumie jeszcze nic nie pisać, ale za dużo się dzieje w dogowym świecie a ja nie mam czasu :( Quote
AnnaEwa Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Anusia! :) No to witaj na Mazowszu! Koniecznie daj znać, jak już będziesz. Quote
Alla Chrzanowska Posted July 8, 2013 Author Posted July 8, 2013 [quote name='tu_ania_tu']miałam w sumie jeszcze nic nie pisać, ale za dużo się dzieje w dogowym świecie a ja nie mam czasu :([/QUOTE] Aniu! Nie chciałabym się w nic "wcinać", więc bardzo proszę o informację, kto teraz jest koordynatorem działań SDA. Quote
Norel Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 A no właśnie..I do kogo ew. bazarkowe finanse ślemy,bo szykuję powoli roslinkowy... Quote
tu_ania_tu Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Allu chciałabym byś razem z Agatą ustaliła co i w jakim zakresie każda z was robić będzie. Mam też nadzieję, że pozostałe dogowe cioteczki regionalnie będą wspierać - ale to już robią więc nie ma o czym dyskutować. Wiem, ze dziewczyny wspomogą cię w działaniach ale też wiem że nie ogarniesz wszystkiego, bo to jest mordercze. Nie chciałabym nikogo na nic mianować, życie samo wyznacza osobę która musi o wszystkim wiedzieć - mnie w 2010 nikt nie pytał i nie wyznaczał, tak się potoczyło, bo chciałam by tak było :) Dagmara, konto będę ogarniać, w końcu jakieś weekendy to chyba będę miała:-o Quote
Alla Chrzanowska Posted July 8, 2013 Author Posted July 8, 2013 Aniu! Po raz 3 zadzwoniłam do Agaty i po raz 3 nagrałam się na sekretarkę z prośbą o kontakt. Quote
Maryna Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Jak w kalejdoskopie;-) Alluś moja deklaracja pomocy w spr.bazarków i okołobazarkowych aktualna-wykorzystuj mnie;-) Quote
Alla Chrzanowska Posted July 8, 2013 Author Posted July 8, 2013 Skontaktowałam się z Agatą - będzie dobrze:) Quote
Alla Chrzanowska Posted July 8, 2013 Author Posted July 8, 2013 [quote name='Maryna']Jak w kalejdoskopie;-) Alluś moja deklaracja pomocy w spr.bazarków i okołobazarkowych aktualna-wykorzystuj mnie;-)[/QUOTE] Joluś - dzięki:) Quote
chowano Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 ja po 15 sierpnia też będę do Waszej dyspozycji:) teraz mnie malo, bo wszystkie sprawy zwiaane z psami i ślubem na mojej głowie i nie wyrabiam się. Allu, ale jak pisalam jakiś bazarek zrobię w tym tygodniu, bo 2 pudła ciuchów itp z szafy wynalazłam dzisiaj Quote
_Dunaj_ Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Oj to dzieje się nie tylko w dogowym świecie, jednak Aniu się zdecydowałaś, jak już sie ogarniesz to daj znać chętnie się spotkam :) Quote
Blancia Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 [quote name='Alla Chrzanowska']Aniu! Ty naprawdę chcesz mnie przyprawić o zawał...[/QUOTE] Mnie już własnie przyprawiła. Idę otworzyć wino, białe, schłodzone :bigcry: Quote
_Dunaj_ Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Ja mam piwo schłodzone, wino wczoraj wypiliśmy, a dziś nigdzie nie byłam, żeby kupić Quote
tu_ania_tu Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 [quote name='Blancia']Mnie już własnie przyprawiła. Idę otworzyć wino, białe, schłodzone :bigcry:[/QUOTE] tez popijam, zamiast się pakować.... Quote
tu_ania_tu Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 bardzo to zabawne bo właściwie pracę zaczynam od następnego poniedziałku. W Sz-nie muszę do piątku być, bo i tak załatwiłam moich szefów na maksa - z 3-miesięcznego okresu wypowiedzenia (na koniec miesiąca) zrobiłam sobie suwerennie 5-dniowy. Mieszkania jeszcze nie mam, wesoło jest Quote
_Dunaj_ Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 A już rozglądałaś się czy potrzebujesz pomocy no i czy musi być w samych Włochach Quote
tu_ania_tu Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 znalazłam kilka ofert, zobaczymy co się wykluje. Doszłam do wniosku, ze lepiej mieć dom i psa pod ręką. Tutaj miałam super, w każdej chwili mogłam do domu pojechać (12 km do pracy miałam), tam już nie będzie tak fajnie, więc w razie co lepiej mieć do domu 3 km by szybko obrócić. Będziemy jeżdzić na spacery po pracy. Rano będziemy musieli jakoś się przestawić, co będzie straszne :( Pisałam już, ze ja wychodzę z klatki na łąki, na których rano robimy sobie godzinne kółeczko bez smyczy Quote
Alla Chrzanowska Posted July 8, 2013 Author Posted July 8, 2013 No to i ja się przyznam, że pora dla mnie zakręcona, bo za 3 tygodnie też wychodzę za mąż... Quote
Blancia Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 [quote name='Alla Chrzanowska']No to i ja się przyznam, że pora dla mnie zakręcona, bo za 3 tygodnie też wychodzę za mąż...[/QUOTE] O! chyba muszę otworzyć drugą butelkę, Dziewczyny takie wiadomości w jeden dzień, to stanowczo za wiele na jedną blancię :huh: Quote
_Dunaj_ Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 [quote name='tu_ania_tu']znalazłam kilka ofert, zobaczymy co się wykluje. Doszłam do wniosku, ze lepiej mieć dom i psa pod ręką. Tutaj miałam super, w każdej chwili mogłam do domu pojechać (12 km do pracy miałam), tam już nie będzie tak fajnie, więc w razie co lepiej mieć do domu 3 km by szybko obrócić. Będziemy jeżdzić na spacery po pracy. Rano będziemy musieli jakoś się przestawić, co będzie straszne :( Pisałam już, ze ja wychodzę z klatki na łąki, na których rano robimy sobie godzinne kółeczko bez smyczy[/QUOTE] To faktycznie, ja mam taki komfort cały czas, w tym roku gorzej mniej bez smyczy bo locha z młodymi chodzi, ale mają kawał ogrodzonego terenu, dla urozmaicenia zabieram swoje stfory w ruchliwe miejsca, żeby nie były dzikie, dziś też nad zalew na pieszo poszliśmy, kawałek lasem, a potem koło przedszkola, kawiarni, sklepu, hotelu i wzdłuż ruchliwej trasy, którą musieliśmy przejść na drugą stronę [quote name='Alla Chrzanowska']No to i ja się przyznam, że pora dla mnie zakręcona, bo za 3 tygodnie też wychodzę za mąż...[/QUOTE] I dopiero teraz o tym mówisz Allu :) to gratulacje:Rose: [quote name='Blancia']O! chyba muszę otworzyć drugą butelkę, Dziewczyny takie wiadomości w jeden dzień, to stanowczo za wiele na jedną blancię :huh:[/QUOTE] Chyba sobie drinka zrobię :) Quote
Recommended Posts