Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny przepraszam was najmocniej za zamieszanie. Miotałam się, ale to nie do końca wynik mojej słabości. Sytuacja była niezmiernie dynamiczna. Ostatecznie postanowione - przeprowadzam się do stolicy.

Allu koniecznie z Agata porozmawiaj. Ona zajmie sie wszystkim w tle, nie ma czasu na forach siedzieć, ale jak będzie miała info o psie do adopcji to zajmie sie nim od A do Z - juz nie jednego psa poprowadziła przez cała adopcję, więc spokojnie. Dajesz jej cynk że jest pies a ona juz dalej działa

Posted

[quote name='tu_ania_tu']Dziewczyny przepraszam was najmocniej za zamieszanie. Miotałam się, ale to nie do końca wynik mojej słabości. Sytuacja była niezmiernie dynamiczna. Ostatecznie postanowione - przeprowadzam się do stolicy.
[/QUOTE]
Buahahaha, ja poczekam jak się przeprowadzisz. :eviltong:

Trzymam kciuki za najlepszą decyzję!

Posted

[quote name='joaaa']Buahahaha, ja poczekam jak się przeprowadzisz. :eviltong:

Trzymam kciuki za najlepszą decyzję![/QUOTE]

miałam w sumie jeszcze nic nie pisać, ale za dużo się dzieje w dogowym świecie a ja nie mam czasu :(

Posted

[quote name='tu_ania_tu']miałam w sumie jeszcze nic nie pisać, ale za dużo się dzieje w dogowym świecie a ja nie mam czasu :([/QUOTE]

Aniu! Nie chciałabym się w nic "wcinać", więc bardzo proszę o informację, kto teraz jest koordynatorem działań SDA.

Posted

Allu chciałabym byś razem z Agatą ustaliła co i w jakim zakresie każda z was robić będzie. Mam też nadzieję, że pozostałe dogowe cioteczki regionalnie będą wspierać - ale to już robią więc nie ma o czym dyskutować. Wiem, ze dziewczyny wspomogą cię w działaniach ale też wiem że nie ogarniesz wszystkiego, bo to jest mordercze. Nie chciałabym nikogo na nic mianować, życie samo wyznacza osobę która musi o wszystkim wiedzieć - mnie w 2010 nikt nie pytał i nie wyznaczał, tak się potoczyło, bo chciałam by tak było :)

Dagmara, konto będę ogarniać, w końcu jakieś weekendy to chyba będę miała:-o

Posted

ja po 15 sierpnia też będę do Waszej dyspozycji:) teraz mnie malo, bo wszystkie sprawy zwiaane z psami i ślubem na mojej głowie i nie wyrabiam się. Allu, ale jak pisalam jakiś bazarek zrobię w tym tygodniu, bo 2 pudła ciuchów itp z szafy wynalazłam dzisiaj

Posted

[quote name='Alla Chrzanowska']Aniu! Ty naprawdę chcesz mnie przyprawić o zawał...[/QUOTE]

Mnie już własnie przyprawiła. Idę otworzyć wino, białe, schłodzone :bigcry:

Posted

bardzo to zabawne bo właściwie pracę zaczynam od następnego poniedziałku. W Sz-nie muszę do piątku być, bo i tak załatwiłam moich szefów na maksa - z 3-miesięcznego okresu wypowiedzenia (na koniec miesiąca) zrobiłam sobie suwerennie 5-dniowy. Mieszkania jeszcze nie mam, wesoło jest

Posted

znalazłam kilka ofert, zobaczymy co się wykluje. Doszłam do wniosku, ze lepiej mieć dom i psa pod ręką. Tutaj miałam super, w każdej chwili mogłam do domu pojechać (12 km do pracy miałam), tam już nie będzie tak fajnie, więc w razie co lepiej mieć do domu 3 km by szybko obrócić. Będziemy jeżdzić na spacery po pracy. Rano będziemy musieli jakoś się przestawić, co będzie straszne :( Pisałam już, ze ja wychodzę z klatki na łąki, na których rano robimy sobie godzinne kółeczko bez smyczy

Posted

[quote name='Alla Chrzanowska']No to i ja się przyznam, że pora dla mnie zakręcona, bo za 3 tygodnie też wychodzę za mąż...[/QUOTE]

O! chyba muszę otworzyć drugą butelkę, Dziewczyny takie wiadomości w jeden dzień, to stanowczo za wiele na jedną blancię :huh:

Posted

[quote name='tu_ania_tu']znalazłam kilka ofert, zobaczymy co się wykluje. Doszłam do wniosku, ze lepiej mieć dom i psa pod ręką. Tutaj miałam super, w każdej chwili mogłam do domu pojechać (12 km do pracy miałam), tam już nie będzie tak fajnie, więc w razie co lepiej mieć do domu 3 km by szybko obrócić. Będziemy jeżdzić na spacery po pracy. Rano będziemy musieli jakoś się przestawić, co będzie straszne :( Pisałam już, ze ja wychodzę z klatki na łąki, na których rano robimy sobie godzinne kółeczko bez smyczy[/QUOTE]

To faktycznie, ja mam taki komfort cały czas, w tym roku gorzej mniej bez smyczy bo locha z młodymi chodzi, ale mają kawał ogrodzonego terenu, dla urozmaicenia zabieram swoje stfory w ruchliwe miejsca, żeby nie były dzikie, dziś też nad zalew na pieszo poszliśmy, kawałek lasem, a potem koło przedszkola, kawiarni, sklepu, hotelu i wzdłuż ruchliwej trasy, którą musieliśmy przejść na drugą stronę

[quote name='Alla Chrzanowska']No to i ja się przyznam, że pora dla mnie zakręcona, bo za 3 tygodnie też wychodzę za mąż...[/QUOTE]

I dopiero teraz o tym mówisz Allu :) to gratulacje:Rose:

[quote name='Blancia']O! chyba muszę otworzyć drugą butelkę, Dziewczyny takie wiadomości w jeden dzień, to stanowczo za wiele na jedną blancię :huh:[/QUOTE]

Chyba sobie drinka zrobię :)