Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wieści od Gugo/Hugo

Witam,
Wywołała mnie Pani myślami. Miałem się odezwać, ale nie przygotowałem zdjęć i tak to potrwało, aż zostałem wywołany. Zatem zdjęcia potem.
Odpukać wszystko dobrze. Babcia Buba doszła do siebie. Jest żwawa, chętna do zabaw i spacerów. I ten ogromny apetyt - ciągle jest głodna. A on, to już nasz dog, prawdziwie nasz z brzuchem do góry i synem wiszącym na szyi. Żadnych kłopotów z alergią. Jest karmiony lucullusem wołowina + pstrąg i naprawdę wygląda dobrze . Ma dobry, dozi charakter. Lubi przytulanki i jest wiernym towarzyszem, w sposób dosłowny niemalże towarzyszy na każdym kroku. a gdy sie zmęczy idzie do swojego posłania i śpi, że nawet trudno wyrwać go na ostatnie wieczorne wyjście. Na spacerach wzbudzamy sensację. Ludzie zatrzymują się i mówią, że nie widzieli tak dużego psa.
Zwierzęta nasze się lubią. Kot najczęściej spi z Hugiem, a Buba czasem go ustawia marszcząc nos, ale nie stroni od zabaw i  przepychanek. Jest naprawdę dobrze.
Odezwę sie do Pani, gdy przygotuje pakiet zdjęć.

Pozdrawiamy serdecznie całą naszą rodziną.

Jeszcze pytanie o PIT. Podobno ktoś ze stowarzyszenia rozlicza PIT-y.Wie Pani coś na ten temat

• Upvote 1