Eden Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 No jak tam jajnik, rozchwytywany przez domy stałe? Quote
eliza_sk Posted December 13, 2012 Author Posted December 13, 2012 [quote name='Eden']No jak tam jajnik, rozchwytywany przez domy stałe?[/QUOTE] Piszę powyżej, że chłopak pójdzie do dwujęzycznego domku pod Krk, wczoraj była wizyta i ostatnie dogrywania i malec czeka na odbiór. Do towarzystwa będzie miał 2 chłopców, małego kociaka, wielki dom z solidnie ogrodzoną działkę :) Quote
eliza_sk Posted December 13, 2012 Author Posted December 13, 2012 Groś dziś pojechał do domsiu :) Quote
Isadora7 Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 [quote name='eliza_sk']Grochu będzie dwujęzyczny lalalala :)[/QUOTE] [quote name='Handzia55']Bo jajniki to zdolne bestie są.:evil_lol: Jajnik mojej Babci zawsze wył jak w radiu leciał hymn narodowy:diabloti: Żadna inna melodia tak na niego nie działała.:shake: Hymn leciał pies zawodził:cool3:[/QUOTE] [quote name='eliza_sk']Groś dziś pojechał do domsiu :)[/QUOTE] Hurrra JAMNIK pojechał do domu idę na stronę go zadomowić Quote
Eden Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 Super, ma chlopak szczęście oby go nie odpuszczało do końca jego dni :-) Quote
eliza_sk Posted December 13, 2012 Author Posted December 13, 2012 [quote name='Isadora7']Hurrra JAMNIK pojechał do domu idę na stronę go zadomowić Hurrra GROSZEK pojechał do domu :diabloti: Quote
Handzia55 Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 No to Grosio będzie sobie żył jak król :loveu: Wznoszę toast za chłopaka i za ten domek:drink1: Quote
eliza_sk Posted December 14, 2012 Author Posted December 14, 2012 [quote name='mama_Alfika']A pan będzie fotki przysyłał ?[/QUOTE] Zmuszę ich :) Quote
mama_Alfika Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 A dzwonili do Ciebie ? Jak mały w nowym domku ? Grzeczny ? Podoba mu się ? Quote
eliza_sk Posted December 14, 2012 Author Posted December 14, 2012 [quote name='mama_Alfika']A dzwonili do Ciebie ? Jak mały w nowym domku ? Grzeczny ? Podoba mu się ?[/QUOTE] Wolimy jednak korespondować w tym obcym języku ;) Dziś dostałam maila, że domownicy nim zachwyceni, Grochu w pełnej komitywie z kociakiem, leje po całym domu i wszystko w normie. Quote
mama_Alfika Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 [quote name='eliza_sk']Wolimy jednak korespondować w tym obcym języku ;) Dziś dostałam maila, że domownicy nim zachwyceni, Grochu w pełnej komitywie z kociakiem, leje po całym domu i wszystko w normie.[/QUOTE] No tak, jak po ichniemu będą do polskiego psa gadać, to on nijak nie skuma, że nie wolno sikać w domu :shake::diabloti: Alfik tylko raz siknął, ale jak mu przemówiłam do rozumu, to zaraz wiedział co i jak :diabloti: No, ale po naszemu gadałam :p Quote
Vicky62 Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 Cioteczki bardzo proszę zajrzyjcie chodź i podrzucajcie http://www.dogomania.pl/forum/threads/221722-Ruszmy-serca-i-portfele-Trisia-i-Polarek-potrzebuj%C4%85-na-transport-do-DT Quote
AMIGA Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 [quote name='eliza_sk']Hurrra GROSZEK pojechał do domu :diabloti: Ale tempo! Hurraaaaaaaaaaaaa Quote
Recommended Posts