Jump to content
Dogomania

GROSZEK-3-4 mies. SZCZENIAK z przepustu - 5 dni i ma dom :)

Recommended Posts

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Eden']No jak tam jajnik, rozchwytywany przez domy stałe?[/QUOTE]

Piszę powyżej, że chłopak pójdzie do dwujęzycznego domku pod Krk, wczoraj była wizyta i ostatnie dogrywania i malec czeka na odbiór. Do towarzystwa będzie miał 2 chłopców, małego kociaka, wielki dom z solidnie ogrodzoną działkę :)

Posted

[quote name='eliza_sk']Grochu będzie dwujęzyczny lalalala :)[/QUOTE]

[quote name='Handzia55']Bo jajniki to zdolne bestie są.:evil_lol: Jajnik mojej Babci zawsze wył jak w radiu leciał hymn narodowy:diabloti: Żadna inna melodia tak na niego nie działała.:shake: Hymn leciał pies zawodził:cool3:[/QUOTE]

[quote name='eliza_sk']Groś dziś pojechał do domsiu :)[/QUOTE]

Hurrra JAMNIK pojechał do domu idę na stronę go zadomowić

Posted

[quote name='mama_Alfika']A dzwonili do Ciebie ? Jak mały w nowym domku ? Grzeczny ? Podoba mu się ?[/QUOTE]

Wolimy jednak korespondować w tym obcym języku ;) Dziś dostałam maila, że domownicy nim zachwyceni, Grochu w pełnej komitywie z kociakiem, leje po całym domu i wszystko w normie.

Posted

[quote name='eliza_sk']Wolimy jednak korespondować w tym obcym języku ;) Dziś dostałam maila, że domownicy nim zachwyceni, Grochu w pełnej komitywie z kociakiem, leje po całym domu i wszystko w normie.[/QUOTE]
No tak, jak po ichniemu będą do polskiego psa gadać, to on nijak nie skuma, że nie wolno sikać w domu :shake::diabloti:

Alfik tylko raz siknął, ale jak mu przemówiłam do rozumu, to zaraz wiedział co i jak :diabloti: No, ale po naszemu gadałam :p