mrs.ka Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 ja przeczytałam całą historie ale finał jakiś nie jasny,brak wiadomości to zła wiadomość Quote
klusek04 Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 No cóż ale suni nie ma? No to może wątek zawiesić? Quote
klusek04 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Chyba trzeba wątek usunąć bo nie ma co napisać o suni. Quote
Majaa Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Uważam, że Bożenę musimy nakłonić do rozmowy z tą kobietą ... Tylko ona miała z Nią kontakt bezpośredni, bo informacje "jedna pani drugiej pani" nic nie dadzą Quote
Madzialajda Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Witajcie! Więc jeszcze wstrzymać się z usunięciem wątku? Quote
Majaa Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Madzialajda napisał(a):Witajcie! Więc jeszcze wstrzymać się z usunięciem wątku? Tyyyy żyjeeeesz!!!! Jak to miło:loveu:, że w momentach, w których bywasz w mieście zagladasz do psiaków :loveu::loveu::loveu: Quote
Majaa Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 dostałam informację, że Usia zostaje u ludzi, którzy ją znaleźli i decyzja ta jest nieodwołalna, a że ja tylko pośredniczyłam w szukaniu domku .... uważam temat za zamknięty. Nie była pod naszą żadną opieką fizyczną czy finansową, więc wpływu nie mamy na nic de facto. Ja Usię zdejmuję i prosze o zamknięcie wątku ! Quote
Recommended Posts