Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Od niedzieli mam na DT całe stado szczeniaków....jedna sunia bardzo chuda nie chciała w ogóle jeść... w poniedziałek dostała zastrzyki i została odrobaczona weci myśleli że to może powód...ale zaczęła wymiotować i test na parwo wyszedł pozytywny.....;(

Przebywa cały czas w lecznicy na kroplówkach i środkach przeciw krwotocznych i przeciwwymiotnych w poniedziałek dostała surowicę rokowania są ni jakie bo jest w ogólnym stanie ciężkiego wyniszczenia ale jak do tej pory nie poddaje się!

Nawet nie chcę myśleć ile trzeba będzie zapłacić za jej leczenie :(

Dziewczynka która się nią zachwyciła w przychodni wet nazwała ją Fiona...może to przyniesie jej szczęście...?

Posted

[quote name='magdola']I co z malusia?????[/QUOTE]

Fiona jest w stanie krytycznym nie wiem czy z tego wyjdzie...pomimo ciągłych kroplówek ogromu leków (przeciwkrwotocznych, przeciwwymiotnych, przeciwzapalnych, przeciwbólowych, rozkurczowych) cały czas z niej "leci" ;( wygląda jak cień, nic nie chce jeść ani pić. Jeszcze o nią powalczymy ile się da ale chyba nie ma co robić sobie nadziei :-( gdybyśmy ją może kilka dni wcześniej zabrały to może...

Posted

[quote name='Hałabajówka']Nie ma już Fiony :-([/QUOTE]
O jaaaaaa :( biedulka....jedyne to to, ze ktoś o nią walczył, ze nie odeszła w zimnym betonowym boksie :( (') dla Fiony