zerojeden Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Od niedzieli mam na DT całe stado szczeniaków....jedna sunia bardzo chuda nie chciała w ogóle jeść... w poniedziałek dostała zastrzyki i została odrobaczona weci myśleli że to może powód...ale zaczęła wymiotować i test na parwo wyszedł pozytywny.....;( Przebywa cały czas w lecznicy na kroplówkach i środkach przeciw krwotocznych i przeciwwymiotnych w poniedziałek dostała surowicę rokowania są ni jakie bo jest w ogólnym stanie ciężkiego wyniszczenia ale jak do tej pory nie poddaje się! Nawet nie chcę myśleć ile trzeba będzie zapłacić za jej leczenie :( Dziewczynka która się nią zachwyciła w przychodni wet nazwała ją Fiona...może to przyniesie jej szczęście...? Quote
zerojeden Posted December 6, 2012 Author Posted December 6, 2012 Fiona ma ok 7-8tygodni [IMG]http://img826.imageshack.us/img826/3649/42607943.jpg[/IMG] Quote
zerojeden Posted December 6, 2012 Author Posted December 6, 2012 [IMG]http://img72.imageshack.us/img72/8377/50040027.jpg[/IMG] Quote
magdola Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Śliczna dziewczynka. Trzymam kciuki.... Potrzeba $.... Quote
zerojeden Posted December 7, 2012 Author Posted December 7, 2012 [quote name='magdola']I co z malusia?????[/QUOTE] Fiona jest w stanie krytycznym nie wiem czy z tego wyjdzie...pomimo ciągłych kroplówek ogromu leków (przeciwkrwotocznych, przeciwwymiotnych, przeciwzapalnych, przeciwbólowych, rozkurczowych) cały czas z niej "leci" ;( wygląda jak cień, nic nie chce jeść ani pić. Jeszcze o nią powalczymy ile się da ale chyba nie ma co robić sobie nadziei :-( gdybyśmy ją może kilka dni wcześniej zabrały to może... Quote
magdola Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 Potrzebna by była krew z ozdrowienca...... Quote
zerojeden Posted December 7, 2012 Author Posted December 7, 2012 Dostała już surowicę i nie ma poprawy żadnej Quote
magdola Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='Hałabajówka']Nie ma już Fiony :-([/QUOTE] O jaaaaaa :( biedulka....jedyne to to, ze ktoś o nią walczył, ze nie odeszła w zimnym betonowym boksie :( (') dla Fiony Quote
Cudak Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 Przykro :( a jak reszta szczeniaków? Są zdrowe? Quote
zerojeden Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 Poprosiłam moda o usunięcie wątku i przeniosłam go na wątek bazarku świątecznego, do czasu rozliczenia. Reszta ma się dobrze odpukać. Quote
Recommended Posts