Lantash Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Ktoś stosuje?? Jak się u Was sprawdza?? Jak włos/skóra?? Pieski trzymają wagę?? Trzeba dawać więcej niż zalecają?? Quote
anulkac Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Mój bulek wcina od 3 tygodni. Na razie sierść super - ale to za mało czasu żeby stwierdzić pełne oddziaływanie karmy na sierść. Daję tyle ile zalecają w tabeli - większej ilości szamać nie chce - zresztą zawsze sypię tyle ile psiak sobie sobie życzy. Qpale wzorowe - trochę duże objetościowo, ale nie ma jakiejś tragedii. Waga się nie zmieniła. Bąkali śmierdziuszków brak. Quote
Obama Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 A my też teraz mamy fitmina z króliczkiem i wszystko wygląda ok. Jedyny minus to małe granulki,ale za to są takie "wilgotne".:diabloti: Quote
Squ Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Czy karmi ktoś tym Fitminem psa uczulonego na drób? Ten tłuszcz drobiowy w składzie trochę zniechęca :shake: Quote
Maron86 Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Moj pies ma problemy z zoladkiem (brawo dla poprzedniego wlasciciela) - po Fitmin leje sie z niego strasznie bylismy zmuszeni wrocic na acane. Karme fitmin dostaje moje starsza (10letnia suka). Ma po niej dziwne zachowania, dostaje tyle ile w tabeli i jest wiecznie glodna wystarczy ze karmie innego psa - a ta juz stoi za ma i sie slini na zarlo. Tak jak zawsze musiala dostawac karme wysokokaloryczna dla psow pracujacych (np diamont) tak na Fitmin spasla sie i wyglada ja baryla na chudych nozkac. Dodam ze suka ta zawsze od 1 dnia byla wybrzydzaczem i niejadkiem - do tego bardzo szybko i intensywnie spala kalorie, na kazdej 'normalnej' karmie wyglada jak szkielet obciagniety skora (nigdy nie zjadala calej porcji, max 1/3 tego co powinna). Ogolnie napalilam sie na Fitmin - jednak w moim przypadku strasznie sie zawiodlam. Quote
Lantash Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 [quote name='Squ']Czy karmi ktoś tym Fitminem psa uczulonego na drób? Ten tłuszcz drobiowy w składzie trochę zniechęca :shake:[/QUOTE] U nas alergia na drób a na Fitminie jest super - żadnych problemów. Początkowo pierwszy tydzień była rzadsza kupa ale teraz wszystko miodzio! Mój pies jest mega wybredny, adhd więc chudy masakrycznie, na Fitminie rabbit & rice przytył w końcu troszkę. Ja jestem bardzo zadowolona! Quote
anulkac Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='Lantash']U nas alergia na drób a na Fitminie jest super - żadnych problemów. Początkowo pierwszy tydzień była rzadsza kupa ale teraz wszystko miodzio! Mój pies jest mega wybredny, adhd więc chudy masakrycznie, na Fitminie rabbit & rice przytył w końcu troszkę. Ja jestem bardzo zadowolona![/QUOTE] Podpisuję się pod tą wypowiedzą w 100 %. To samo u nas :) Quote
Obama Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Niezle chamstwo wrzucać w temat określonej karmy nachalną reklamę innej. W każdym razie,my już mamy kolejny worek Fitmin'a z królikiem i powiem,że jestem bardzo zadowolona. Ładna sierść,ładne paznokcie,zero wydzieliny z oczu.Kupy zbieralne,bąki minimalne. Pies chętnie karmę je. Super,szczególnie,że cena bardzo przyjemna. Moze dla urozmaicenia następna będzie Salmon? Quote
Recommended Posts