Matusz Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 KAMIS Kamis trafił do schroniska w Ostródzie tak jak inne psy... przez ludzką głupotę:mad:, błąkał się po mieście i tak trafił do schroniska. Kamis jest bardzo przesympatycznym psiakiem, bardzo przytulaśnym i radosnym. Ma około 5 lat i nietypową urodę ;) Niestety nie ma okazji do codziennych spacerów, może pójść na spacer jedynie w soboty, kiedy jesteśmy w schronisku. Kamisowi marzy się własna miska, własne posłanko, własny kąt, a przede wszystkim marzy mu się jego pan, który mu to wszystko zapewni i da mu pełnię szczęścia. Link do filmu z Kamisem -->> http://www.youtube.com/watch?v=71oRPYziHh4 Obecnie u Kamisia stwierdzono [SIZE=4]świerzbowca, prosimy o wsparcie na leczenie i badania:modla: [SIZE=2]Kontakt: [email protected] lub PW matusz5 Quote
Matusz Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Aga_Mazury napisał(a):to jest sąsiad Julka? tak to jest sąsiad Julka, wcześniej razem byli w klatce. Quote
Aga_Mazury Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 tak myslałam... to właśnie ten psiak był dośc mocno pogryziony...przez tego czarnuszka co siedzi z Plutem teraz....w każdym razie krew się lała...nieźle...więc chyba nie bardzo dogaduje się z wszystkimi psami.... Quote
Matusz Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 Kamis pokaż sie na pierwszej w to poniedziałkowe słoneczne popołudnie! Quote
Matusz Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 hooooooopamy w górę kochana psinko !!! pokaż się wszystkim na pierwszej po wspaniały domek !!! Quote
Matusz Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Kamis pokaż się wszystkim na pierwszej stronie :) Już jutro będę u Ciebie, wymiziam Cię i będę życzył Ci Wesołych Świąt, wiedząc i tak, że wcale one takie wesołe nie będą, bo spędzone w schronisku:-( Tak bardzo bym chciał byś miał już swój domek i mógł spędzić święta razem z nowa rodziną... Quote
Matusz Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Na dobranoc idziemy na wirtualny spacerek kochana psinko !! :painting::painting: Quote
BosiaB_86 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Mmmmm jak ja kocham biało-czarne, łaciate pieski!! :loveu: HOOOOPPPP!! Quote
BosiaB_86 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 W górę mój czarno-biały przystojniaczku!! :loveu: Quote
Matusz Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 pokazujemy się na pierwszej stronie !!!! Quote
Matusz Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 [SIZE=5]Na dobranoc pokaż się wszystkim na pierwszej stronie !!!:multi::multi: Quote
Matusz Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 Kamis dzisiaj był na spacerku ;) To kochany psiak, który uwielbia pieszczoty :) "Pokochaj mnie tak mocno jak ja kocham Ciebie" Quote
BosiaB_86 Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Kamis łaciatku kochany w górę HOOOOOP!! :loveu: qrcze teraz dopiero zauważyłam tą uroczą, maleńką łatkę na twoim :hmmmm: tyłeczku ;) śliczna :loveu: Quote
Matusz Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 KAMIS i truchcikiem na pierwszą stronę...i tak trzymaj !! Quote
BosiaB_86 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 "Kamis - życie ze smakiem" ;) :evil_lol: więc kto przygarnie słodkiego Kamiska, żeby wreszcie poczuć smak życia?! ;) :razz: Quote
Aga_Mazury Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Kamisek niestety jest chory... dziś na spacerze zauważyłam zaognione łyse miejsce na pośladkach...po bliższym oglądaniu...łysiejący ogon... nie wiem czy to nie zmiany hormonalne takie jak u Rudaska ....czy nie jest wnętrem...mam nadzieję, że w tygodniu ustalimy to z wetem...i się weźmiemy za jego jajka :oops: Quote
Asia_M Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Mam nadzieję, że to nic poważnego! Moze to uczulenie??? Quote
Recommended Posts