Jump to content
Dogomania

KAMIS cudny, przeuroczy psiak po przejściach, Pomocy, podejrzenie RAKA KOŚCI ! :(:(

Recommended Posts

Posted

KAMIS

Kamis trafił do schroniska w Ostródzie tak jak inne psy... przez ludzką głupotę:mad:, błąkał się po mieście i tak trafił do schroniska.
Kamis jest bardzo przesympatycznym psiakiem, bardzo przytulaśnym i radosnym. Ma około 5 lat i nietypową urodę ;)
Niestety nie ma okazji do codziennych spacerów, może pójść na spacer jedynie w soboty, kiedy jesteśmy w schronisku.
Kamisowi marzy się własna miska, własne posłanko, własny kąt, a przede wszystkim marzy mu się jego pan, który mu to wszystko zapewni i da mu pełnię szczęścia.

Link do filmu z Kamisem -->>
http://www.youtube.com/watch?v=71oRPYziHh4

Obecnie u Kamisia stwierdzono [SIZE=4]świerzbowca
, prosimy o wsparcie na leczenie i badania:modla:

[SIZE=2]Kontakt: [email protected] lub PW matusz5

• Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak myslałam...

to właśnie ten psiak był dośc mocno pogryziony...przez tego czarnuszka co siedzi z Plutem teraz....w każdym razie krew się lała...nieźle...więc chyba nie bardzo dogaduje się z wszystkimi psami....

Posted

Kamis pokaż się wszystkim na pierwszej stronie :)

Już jutro będę u Ciebie, wymiziam Cię i będę życzył Ci Wesołych Świąt, wiedząc i tak, że wcale one takie wesołe nie będą, bo spędzone w schronisku:-( Tak bardzo bym chciał byś miał już swój domek i mógł spędzić święta razem z nowa rodziną...

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Kamisek niestety jest chory...

dziś na spacerze zauważyłam zaognione łyse miejsce na pośladkach...po bliższym oglądaniu...łysiejący ogon...

nie wiem czy to nie zmiany hormonalne takie jak u Rudaska ....czy nie jest wnętrem...mam nadzieję, że w tygodniu ustalimy to z wetem...i się weźmiemy za jego jajka :oops: