fizia Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Właśnie przeczytałam na owczarek.pl, że jeszcze 2 Sunie BARDZO pilnie szukają Domów!!! http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=10415&PN=1&TPN=11 Quote
Sonuś Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Fizia jesteś aniołem;) Na 99% obie suczki będą miały domki do soboty:razz: Telefony sie urywają,jutro przyjeżdża Pani obejrzeć/zabrać suczkę ONkowata a w sobotę jakiś facet z wawy po suczkę ,,kundelkową'' w związku z czym potrzeba transportu przynajmniej na śląsk:-( pisze sie ktoś?? Quote
fizia Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Oj no to fantastycznie!!! Trzymam kciuki!!!! A Aniołem to Ty jesteś Sonuś, bo to dzięki Tobie Maluchy są uratowane!!:loveu: Quote
Sonuś Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Jeżeli ktoś może to niech zmieni temat wątku-maluchy mają już domy:multi: Przed chwilką zabrali ostatnią suczkę,jak mi sie uda to postaram sie o zdjęcia wszystkich psiaków już w nowych domach Quote
Recommended Posts