Gosiapk Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='milk']aukcja się skonczyla wystawic ponownie?[/quote] TAK!!! Proszę! :razz: Quote
Gosiapk Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Kto mógłby porobić ogłoszenia o Filipku w internecie? Quote
Gosiapk Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='milk']zrobione, Filipek ponownie na allegro[/quote] Jesteś kochana :loveu: Quote
missieek Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 Filipek PROSI o dom PROSI o pomoc w oglaszaniu nikt o niego nie dzwoni Quote
Ulka18 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Missieek, przydalyby sie nowe, rozbrajajace zdjecia Filipa. Milk wstawilaby je do aukcji.... tak mysle tez nad ogloszeniami w GW i Dziennku :???: Quote
Gosiapk Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 A jakia jest historia Filipka? Ludzi najbardziej ruszają historie wzruszające i wtedy emocjonalnie są zainteresowani pieskiem. A gdyby go wykastrować? Quote
Gosiapk Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Missieek, opowiedz jak przybył do Ciebie Filip. Quote
missieek Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 [quote name='Gosiapk'] A gdyby go wykastrować?[/quote] przeciez jest wykastrowany Quote
missieek Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 czy taki nie wystarczy?! [quote name='missieek']opis made by Edyta [COLOR=Blue] [B]Przedstawię Wam historie która częściowo została wymyślona ale jest bardzo prawdopodobna... [/B][I]Moi chwilowi opiekunowie dali mi na imię FILIP Moja mama mieszkała z rodziną ludzką. Dzieci zapragnęły mieć malutkie szczeniaczki. Ich mama postanowiła być " dobra" i tak urodziłem się ja. Właściciele mojej mamy po jakimś czasie stwierdzili ze jestem kłopotem i wydali mnie handlarzowi psów. I tak wylądowałem w klatce na targowisku.... Pan mówił że jestem labkiem. Nie wiem co to znaczy ale było mi to obojętne. Tęskniłem za mamą.... Nikt mnie nie chciał kupić bo byłem ponoć malutki. Pan w końcu oddał mnie jak sam powiedział " pół darmo". Ludzie wzięli mnie i zabrali do swojego domu. Na początku miałem jak w niebie. Spałem na łóżku, kupowano mi zabawki ale zbliżały się wakacje a mną ponoć nie miał się kto zająć... No i do tego wcale na labka nie wyrosłem. Ludzie się mnie wstydzili bo zamiast dużego psa to byłem nadal malutki. Zresztą jestem do dzisiaj bo ważę 10 kg. JI tak znowu stałem się "kłopotem"... Państwo wyjechali zostawiając mnie na ulicy. Na początku myślałem ze to jakaś zabawa. Byłem beztroski. Ale zbliżał się wieczór a oni nie wracali. Nie pamiętam co dalej się ze mną działo. Nie chcę pamiętać bo to był koszmar. I tak wegetujac wylądowałem w miejscu gdzie było masę psów. Bałem się. Często bolał mnie brzuch. Podchodzili do nas ludzie. Ale nikt na mnie nie spojrzał. Przecież wcale brzydki nie jestem - więc dlaczego? Słabłem i chudłem. Było już ze mną kiepsko kiedy pojawiło się światełko. Ktoś nareszcie się mną zainteresował !! I tak trafiłem do domu gdzie jest kilka takich jak ja nieszczęsnych psów. Okazało się że mam chorą trzustke. Nie jest tak źle bo mam około roku. Ponoć to przez zaniedbanie...Byłem chudy i miałem matową sierść. Teraz już błyszczę się pięknie i nie jest mi wstyd pokazywać się . Ostatnie badania wykazały ze jestem zdrowy J Zostałem dwa razy zaszczepiony i wysterylizowany. Mój wiek określono na około roku. Jaki jestem? Uwielbiam ludzi :) Mimo wszystko a może właśnie dlatego? Kocham się przytulać, kocham być głaskany...Kocham kochać i być kochany...W domu jestem czysty - nie brudzę. Nie bardzo lubię inne samce no bo przecież jeden pies w domu wystarczy - prawda? ;) Suczki...a owszem :) Lubię zabawy i spacery. Jestem energiczny i kocham ruch. Ale uwielbiam się też położyć w nogach człowieka i usnąć.... Mogę mieszkać w domu lub w bloku – jest mi wszystko jedno bylebym był kochany…. Czy ktoś mnie pokocha? Czy ktoś mnie zechce?......[/I] [/COLOR] jakby ktos mial czas wrzucic na troche miejsc w sieci bylabym wdzieczna moze taki opis cosik da[/quote] Quote
Gosiapk Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='missieek']przeciez jest wykastrowany[/quote] Oops :oops: :cool1: Quote
milk Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 a gdyby zalozyc my profil np. na myspace czy podobnym serwerze? Quote
Gosiapk Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='milk']a gdyby zalozyc my profil np. na myspace czy podobnym serwerze?[/quote] Filipowi? Jak to sie robi? Quote
angie123 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 wskakujemy z Filipem na pierwszą stronę........... Quote
Recommended Posts