Cira Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Witam, jestem z Gdańska wraz z mężem chcielibyśmy adoptować sunię Fendi jej numer to 2258/12, dzwoniłam i jest w schronisku. Pani musiała rozłączyć się a teraz nie mogę już połączyć się. Mam spore doświadczenie w kontakcie z psami. Obecnie mamy od 6 lat setera adoptowanego ze schroniska w Ciapkowie, i udało mi się wyprowadzić pieska zarówno w posłuszeństwie jak i stanach lękowych, które miewał. Teraz jest moją dumą i pełnią szczęścia. Bardzo potrzebowalibyśmy kontaktu z sunią poprzez wolontariusza, Pani nie mogła udzielić mi zbyt wielu informacji, wiadomo piesków jest sporo. Chcielibyśmy już w przyszłym tygodniu podjechać po sunię w sumie, gdybym dysponowała czasem czy ktoś z Państwa chciałby pomóc już nawet w ten weekend moglibyśmy dać Jej dom, decyzja odnośnie drugiego pieska jest świadoma i przemyślana :smile: Jednak najpierw zależałoby nam na sprawdzeniu jej zachowania chodź tak pobieżnie i bylibyśmy bardzo wdzięczni za kilka dodatkowych zdjęć czy krótki film. Jeśli ktoś z Państwa byłby chętny pomóc a wiąże się to z kosztami za np. paliwo, zwrócimy oczywiście na konto. Bardzo prosimy o pomoc sunia jest cudowna przynajmniej wizualnie, w opisie podobno przyjacielska :smile: Quote
sharon Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Czy mogę wiedzieć o jakie schronisko chodzi?! o jakie dokładnie miasto?? Quote
Cira Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 Bardzo przepraszam, chodzi o schronisko w Bydgoszczy Quote
AgnieszkaO Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Zaraz podeślę wątek znajomej z tamtego schroniska:) Quote
Martuchny Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 witam, jestem wolontariuszką w Bydgoskim schronisku. Fendi jest oczywiście do adopcji, ale to dość wymagająca suczka. Wierzę jednak, że Państwo, skoro macie doświadczenie w wychowaniu psów poradzicie sobie z nią. Proszę przejrzeć założony przeze mnie wątek na bydgoskim forum, http://www.schroniskobydgoszcz**********/psy,4/fendi,2867.html chętnie pomogę w realizacji adopcji, mój numer 667758789(proszę dzwonić po 15) e-mail [email protected] Quote
Recommended Posts