Wiola&Miłosz Posted December 4, 2012 Author Posted December 4, 2012 Uzupelnilam wydatki w pierwszym poscie.. Marinko jak mozesz wypisz mi co laska dostala z fb. To uzupelnie:) Quote
Marinka Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Jak do tej pory to z fb dostała na konto SHA 20 złotych od Pauliny H. Ode mnie na konto Miłosza dziś poszło 10 złotych - powinno być już na Waszym koncie. Quote
Wiola&Miłosz Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 tak sprawdzalam jest:) zaraz dopisze na pierwszej stronce:) Dziekuje:) Quote
Wiola&Miłosz Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 Koteczka za 5 dni ma sterylke a tu i dupa i czapa Quote
Marinka Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Kto dorzuci grosik do sterylki? Już nam 40 złociszy tylko brakuje...no cioteczki do dzieła :) Quote
Wiola&Miłosz Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 plissssss prosze prosze:) Bede pozniej ladnie dziekowac:) Quote
Wiola&Miłosz Posted December 6, 2012 Author Posted December 6, 2012 Oj tak potrzebne jeszcze 40 zł... Quote
Marinka Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [quote name='AltaCaraya']Oj tak potrzebne jeszcze 40 zł...[/QUOTE] Altuniu, wrzuć to może w tytuł :) 40 złociszy to zawsze mniej niż 150 :) Quote
Wiola&Miłosz Posted December 6, 2012 Author Posted December 6, 2012 Mowisz i masz;) Juz sie robi:eviltong: Quote
Wiola&Miłosz Posted December 6, 2012 Author Posted December 6, 2012 Z shakira jest zle. Ma ostra biegunke wrecz leci jej woda z tylka. Miauczy niemilosiernie. Wezwalam wizyte wet domowa. Wet juz w drodze. O dziwno z zadnym psem sie nic nie dzieje z drugim kotem tez nie.. Trzymajcie kciuki by nic sie nie stalo a okazalo sie ze po prostu klupi kocur cos zjadl... Wykoncze sie nerwowo kiedys Quote
Wiola&Miłosz Posted December 6, 2012 Author Posted December 6, 2012 (edited) to panleukopeni..nie jest dobrze dobrze .. Niestety nie byla szczepiona inne zwierzaki zdrowe Edited December 7, 2012 by Wiola&Miłosz Quote
Wiola&Miłosz Posted December 7, 2012 Author Posted December 7, 2012 Kroplowek ciag dalszy. Antybiotykow. wszystkiego. Lece do kliniki.. Nie wiem jak bedzie ze sterylka jesli ona z tego nie wyjdzie Quote
Wiola&Miłosz Posted December 7, 2012 Author Posted December 7, 2012 Wlasnie wrocilam . Lekka poprawa. Ale za chwile wracam dalej.. Quote
Wiola&Miłosz Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 Lepiej ale sterylka przelozona.. niestety Quote
Marinka Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='AltaCaraya']Lepiej ale sterylka przelozona.. niestety[/QUOTE] Ale nadal jest w lecznicy bidulka maleńka? Quote
Wiola&Miłosz Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 Wlasnie zaraz po nia jade wracamy do domu. Zdecydowanie lepiej juz je.. Antybiotyki zostaja kroplowki juz nie Quote
Marinka Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='AltaCaraya']Wlasnie zaraz po nia jade wracamy do domu. Zdecydowanie lepiej juz je.. Antybiotyki zostaja kroplowki juz nie[/QUOTE] I kolejna wspaniała wiadomość :) Nadal jednak trzymam kciukasy :) Pamiętaj o fotce :) Quote
Wiola&Miłosz Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 No wlasnie zamierzam zrobic.. Spoko maroko:) Dobra lece bo sie znow nie wyrobie Quote
Wiola&Miłosz Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 zabij Mnie z tego wszystkiego zapomnialam:oops: ale jak chcesz to ja moge spowrotem zabrac do lecznicy:oops: no bo sie tak uradowalam ze majkel juz lepiej basha wedruje do domu a shakira wreszcie je i juz jej lepiej Quote
Marinka Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='AltaCaraya']zabij Mnie z tego wszystkiego zapomnialam:oops: ale jak chcesz to ja moge spowrotem zabrac do lecznicy:oops: no bo sie tak uradowalam ze majkel juz lepiej basha wedruje do domu a shakira wreszcie je i juz jej lepiej[/QUOTE] Kurcze...no...szkoda :( To znaczy ja się bardzo cieszę, że u Shakiry ok :) Quote
Wiola&Miłosz Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 No ok to tak na wyrost zostaja nam antybiotyki i liczne kontrole w gabinecie.. Quote
Recommended Posts