neverend Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='matusz5']Ciociu iwajn gdzie jesteś ??:hmmmm: tęsknimy:loveu: ja gdzieś tą ciotkę widziałam ostatnio....:cool1: Quote
Matusz Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 [quote name='neverend']ja gdzieś tą ciotkę widziałam ostatnio....:cool1: ja też, a tutaj nie zagląda:diabloti::mad: Quote
neverend Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='matusz5']ja też, a tutaj nie zagląda:diabloti::mad: no i Donalda też nie odwiedza...:( Quote
neverend Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 No to miła wiadomość! Milka ma dom w Ostródzie u wspaniałej rodzinki...w domciu... Dziś się dowiedziałam,bo byłam u Guzika... Kierowniczka powiedziała,że super trafiła!!! :laola: Quote
Matusz Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 neverend napisał(a):No to miła wiadomość! Milka ma dom w Ostródzie u wspaniałej rodzinki...w domciu... Dziś się dowiedziałam,bo byłam u Guzika... Kierowniczka powiedziała,że super trafiła!!! :laola: ale suuper, bardzo się cieszę, moja kochana Milcia w domku ! ! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
neverend Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 matusz5 napisał(a):ale suuper, bardzo się cieszę, moja kochana Milcia w domku ! ! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: i właśnie o tym zapomniałam Ci powiedzieć na spacerze... Quote
Matusz Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 neverend napisał(a):i właśnie o tym zapomniałam Ci powiedzieć na spacerze... no wiesz co??:diabloti::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
neverend Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 matusz5 napisał(a):no wiesz co??:diabloti::eviltong::eviltong::eviltong: czekam teraz na ciasto...!! Quote
BosiaB_86 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 :Cool!::bigcool::Cool!::bigcool::Cool!::bigcool:świetne wieści!! Wszystkiego dobrego Milusia :loveu: Quote
iwlajn Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Przepraszam, że nie zaglądałam. Wyjechałam z Gdyni, bo dostałam pracę w Ustce, korzystam z kafejki internetowej więc zaglądałam do mafijnych zwierzaków, tych moich pierwszych. Ale będę już częściej wpadać i do Was. Żyję teraz trochę na wariackich papierach i doła miałam, że nic nie rusza w sprawie adopcji ale tu taka dobra wiadomość. Bardzo było mi to potrzebne. Cieszę się ogromnie!!!! Quote
Matusz Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 iwlajn napisał(a):Przepraszam, że nie zaglądałam. Wyjechałam z Gdyni, bo dostałam pracę w Ustce, korzystam z kafejki internetowej więc zaglądałam do mafijnych zwierzaków, tych moich pierwszych. Ale będę już częściej wpadać i do Was. Żyję teraz trochę na wariackich papierach i doła miałam, że nic nie rusza w sprawie adopcji ale tu taka dobra wiadomość. Bardzo było mi to potrzebne. Cieszę się ogromnie!!!! Dobrze, że jesteś ;):loveu: Quote
neverend Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 oooo...iwlajn!!!! jesteś!!!:multi: Quote
iwlajn Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 No jestem już Kochani, jestem:)Buziaki znad morza przesyłam dla Was:) Quote
Matusz Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 iwlajn napisał(a):No jestem już Kochani, jestem:)Buziaki znad morza przesyłam dla Was:) to dobrze, że już jesteś :):loveu: dziękujemy za buziaki i również ślemy z Mazur ;) czy będziesz w Poznaniu 10-11 listopad? Quote
iwlajn Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Nie da rady. W mojej pracy wymagają ode mnie pełnej dyspozycyjności. Każdy wyjazd muszę zgłaszać dyrekcji, więc uda mi się tylko pojechać do domu na 1 listopada. Chyba przyjdzie nam poczekać rok i umówić się w Sopocie:) Quote
Matusz Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 iwlajn napisał(a):Nie da rady. W mojej pracy wymagają ode mnie pełnej dyspozycyjności. Każdy wyjazd muszę zgłaszać dyrekcji, więc uda mi się tylko pojechać do domu na 1 listopada. Chyba przyjdzie nam poczekać rok i umówić się w Sopocie:) a gdzie teraz cioteczko pracujesz??? szkoda, no ale praca to praca... chyba trzeba będzie w Sopocie:p Quote
iwlajn Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Z trudną młodzieżą ale tak naprawdę to świetne dzieciaki w większości przypadków. Quote
Matusz Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 iwlajn napisał(a):Z trudną młodzieżą ale tak naprawdę to świetne dzieciaki w większości przypadków. aha, rozumiem ;) zapomniałem, przecież ty jesteś pani psycholog:p Quote
Recommended Posts