Jump to content
Dogomania

moja kochana MILKA - radosna, kochana w nowym wspaniałym domku !! :):)

Recommended Posts

• Replies 168
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to miła wiadomość!

Milka ma dom w Ostródzie u wspaniałej rodzinki...w domciu...
Dziś się dowiedziałam,bo byłam u Guzika...
Kierowniczka powiedziała,że super trafiła!!!

:laola:

Posted

neverend napisał(a):
No to miła wiadomość!

Milka ma dom w Ostródzie u wspaniałej rodzinki...w domciu...
Dziś się dowiedziałam,bo byłam u Guzika...
Kierowniczka powiedziała,że super trafiła!!!

:laola:

ale suuper, bardzo się cieszę, moja kochana Milcia w domku ! ! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

matusz5 napisał(a):
ale suuper, bardzo się cieszę, moja kochana Milcia w domku ! ! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

i właśnie o tym zapomniałam Ci powiedzieć na spacerze...

Posted

Przepraszam, że nie zaglądałam. Wyjechałam z Gdyni, bo dostałam pracę w Ustce, korzystam z kafejki internetowej więc zaglądałam do mafijnych zwierzaków, tych moich pierwszych. Ale będę już częściej wpadać i do Was. Żyję teraz trochę na wariackich papierach i doła miałam, że nic nie rusza w sprawie adopcji ale tu taka dobra wiadomość. Bardzo było mi to potrzebne. Cieszę się ogromnie!!!!

Posted

iwlajn napisał(a):
Przepraszam, że nie zaglądałam. Wyjechałam z Gdyni, bo dostałam pracę w Ustce, korzystam z kafejki internetowej więc zaglądałam do mafijnych zwierzaków, tych moich pierwszych. Ale będę już częściej wpadać i do Was. Żyję teraz trochę na wariackich papierach i doła miałam, że nic nie rusza w sprawie adopcji ale tu taka dobra wiadomość. Bardzo było mi to potrzebne. Cieszę się ogromnie!!!!

Dobrze, że jesteś ;):loveu:

Posted

iwlajn napisał(a):
No jestem już Kochani, jestem:)Buziaki znad morza przesyłam dla Was:)

to dobrze, że już jesteś :):loveu:

dziękujemy za buziaki i również ślemy z Mazur ;)

czy będziesz w Poznaniu 10-11 listopad?

Posted

Nie da rady. W mojej pracy wymagają ode mnie pełnej dyspozycyjności. Każdy wyjazd muszę zgłaszać dyrekcji, więc uda mi się tylko pojechać do domu na 1 listopada. Chyba przyjdzie nam poczekać rok i umówić się w Sopocie:)

Posted

iwlajn napisał(a):
Nie da rady. W mojej pracy wymagają ode mnie pełnej dyspozycyjności. Każdy wyjazd muszę zgłaszać dyrekcji, więc uda mi się tylko pojechać do domu na 1 listopada. Chyba przyjdzie nam poczekać rok i umówić się w Sopocie:)

a gdzie teraz cioteczko pracujesz???
szkoda, no ale praca to praca...
chyba trzeba będzie w Sopocie:p

Posted

iwlajn napisał(a):
Z trudną młodzieżą ale tak naprawdę to świetne dzieciaki w większości przypadków.

aha, rozumiem ;)
zapomniałem, przecież ty jesteś pani psycholog:p