agatazielinska Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Bardzo ostrożnie;) , ale bardzo się cieszę i wciąż trzymam kciuki :lol: Quote
supergoga Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Dzisiaj jegomość Kędziorek - Kłaczek pojechał do nowego domu. Opuścił mury schroniska, raxno i chętnie wskoczył do samochodu. Z nową Panią przywitał się wylewnie, brudząc Ją niemiłosiernie - co nie zniechęciło Pani - i chrzest bojowy został zaliczony. Pełen energii Kłaczek pojechał, o ile się nie myle do Ełku - z bardzo daleka przybyła po niego jego Pańcia. Wierzymy, że będzie im razem dobrze i będą szczęsliwi. Kłaczku, bądź grzeczny - proszę. Agato - można zmienić tytuł wątku - i bardzo, bardzo się cieszę!!!:multi: :multi: :multi: Quote
ata Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 ten piesek wyglada jak rodzenstwo Kedziorka:-( zostal przewieziony do schroniska w Poznaniu i tam umarl['] Quote
LALUNA Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Biedny piesio. :-( A Kłaczka to już przenosze do nowego domku :loveu: Quote
agatazielinska Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 Wspaniała wiadomość :multi: Tytuł zmieniony! Quote
supergoga Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Po długim milczeniu na tym wątku chciałam przedstawić wieści od psiaka i jego fotki. oto wieści Witam, dzięki państwa fundacji adoptowałam Kędziorka;-). Ten psiak jest dosłownie cudny. Strasznie uroczy i przyjacielski. Nigdy nie warczy. Szczeka tylko wtedy gdy słyszy sygnał karetki, policji czy straży. A jeszcze reaguje tak na konia i lecący samolot, no i wtedy, kiedy droczę się z Nim przy zabawie z piłką. Udało mu się też zniszczyć roletę i jeden panel przy drzwiach. Ale to nie ma znaczenia. Bo kiedy wracam do domu z pracy to szaleje ze szczęścia;-). Był też lekko przeziębiony i miał chory pęcherz. Ale szybciutko - z pomocą weterynarza oczywiście - udało nam się Go wyleczyć. To strasznie pogodny i szczęśliwy psiaczek - Kędziorek ;-). Nie ma tendencji do tycia, je dużo i z ogromną przyjemnością, ale to już taka jego uroda. W załączeniu przesyłam zdjęcia;-). Pozdrawiam. To jest to co daje mi jeszcze trochę sił i ochoty do działania. Widok roześmianej psiej mordusi. Quote
Recommended Posts