Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cytuję:
Miejski- 2 letni pies,w schronisku od 3 miesięcy...
Po umieszczeniu w boksie stopniowo zaczął chudnąć,chociaż je normalnie.
Teraz wygląda niepokojąco.

Znam tego psa...
Nigdy nie zapomnę jego spojrzenia, kiedy zobaczyłam go pierwszy raz...:-(
Widziałam go w styczniu, nie wyglądał tak źle,trzeba jak najszybciej zabrać go za schroniska, on tam nie przeżyje...

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

powinien go zbadac dobry wet, rtg by sie przydalo chyba, to moze byc duzo roznych rzeczy
je a chudnie...moze pasozyty, ale jesliby wymiotowal to moze byc cos powazniejszego, nie wiem zatkany przwod pokarmowy ? chora trzustka ? podbijam psiaka....piekny jest

trzeba go stamtad zabrac

Posted

on taki lwi....Leon oklepane....ale moze Samum ? Nie, bo etymologie ma glupią.....chociaz jesli go robale truja....
moze cos co doda mu sil ?
Simba ?

Posted

o troche mnie nie bylo a sie narobilo....o banerek juz jest ! o wow! o Simba! matka chrzestna....to musze wyprawke jakas czy cos ? bosz...ale to na poczatku miesiaca....
czy on nie jest dogowaty ?
a moze jendak zrobie mniejszych pare banerow ?
ludzie maja pozapychane podpisy moze wcisna gdzies 100x100 albo 80 > co ? moge ?
rotek nie pogniewasz sie ? Twoje sa piekne tylko duze.

Simba szukadomu, noooo do gory psiaku

Posted

agnieszka kiedy bedziesz miła info o psiaku??? chciałabym szybko wystawić go na allegro...teraz coraz rzadziej będę na dogo i jak szybko tego nie zrobie potem bedzie się to wlokło

Posted

Simba jest bardzo łagodnym psem, nie radzi sobie w boksie, inne psy nie dopuszczają go do miski,
Był przeniesiony z tego powodu do izolatki, teraz jest w innym boksie, mimo to ...nie radzi sobie kompletnie!:-(
Spokojnie polecaj go do domu z dziećmi, jest niesamowicie spokojny.
Nie stwierdzono żadnych chorób przewlekłych, wystarczy domek, żarełko i piesek szybko wróci do formy!
Obdzwoniłam już wszystkich, nikt nie dysponuje wolnym kątem.

Bardzo was proszę o tymczas, może ktoś...jednak...