Kropka:) Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Bobiś został sam w boksie, Łyszka pojechała do domu! Czy ktoś przygarnie milusińskiego przed zimą? :D Quote
Romka Posted January 13, 2015 Author Posted January 13, 2015 A teraz siedzi z Morelką i dogadują się.Bobik trochę posmutniał,czas płynie a domku nie widać... Drapanie grzbietu i koło ogona,ulubione drapanko Bobika :) Quote
Jota67 Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 Fajny ten Bobik. Miałam kiedyś psiaka o tym imieniu.... Przeczytałam cały wątek. Oby się w końcu domek znalazł..... Quote
Romka Posted January 13, 2015 Author Posted January 13, 2015 Ja też o tym marzę...zostań z nami i kibicuj małemu... :) Quote
Romka Posted February 20, 2015 Author Posted February 20, 2015 Maluch na spacerku z koleżanką z boksu Morelką: Quote
Romka Posted March 14, 2015 Author Posted March 14, 2015 Bobik siedzi w boksie z Tofikiem i Śnieżką.Rządzi Śnieżka.Potem Tofik a na końcu Bobik.Chyba z Łyszką i Morelką był najbardziej szczęśliwy. Quote
Romka Posted March 23, 2015 Author Posted March 23, 2015 Bobik trochę posmutniał.Teraz siedzi w boksie razem z Tofikiem i Śnieżką.Razem też wychodzą na spacery: Quote
Kropka:) Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 Bobiś smutnieje w schronisku :( Domek potrzebny.. Quote
Nadziejka Posted July 24, 2015 Posted July 24, 2015 Odwiedzam Bobiczka z zyczeniami zdrowka zdrowka wszelkiego i domku swego domku ukochanego wyczekiwanego piesiu kochany cudny Quote
Romka Posted August 11, 2015 Author Posted August 11, 2015 Nikt nie spodziewał się,że to będzie nasz ostatni spacer z Bobikiem... Był w schronisku od listopada 2012 roku,teraz miał około 9 lat.Spokojny ,łagodny psiak.Uwielbiał drapanie przy ogonku.Dogadywał się z innymi psiakami.Czasami tylko ,kiedy nie chciał bliskiego kontaktu z innym psem ostrzegawczo warczał. Nie miał szans z Jagą i Ananasem,które, prawdopodobnie przez niedomkniętą futrtkę wspólnego wybiegu dostały się na wybieg Bobika .Znaleziono go rano na wybiegu,..nie było szans na ratunek... Żegnaj Bobiku,mam nadzieję,że nie cierpiałeś maluszku... Tak bardzo mi przykro... Quote
Recommended Posts