Jump to content
Dogomania

Kochany agilitowy psiak - Sonia mix Lancashire Heeler

Recommended Posts

Posted

doberek Dziewczny

Przyszłyśmy się wieczorkiem przywitać z Sonieczkami. :loveu:

Hejka dziewczyny  :loveu:

Znowu cos w biedrze a ja nie mam ani kasy ani biedry pod nosem :< 

Szkoda , że nie ma u ciebie biedry , bo tam często są fajne rzeczy dla psów  :sad:

Fajne zabawki. Żyją jeszcze? Nasza z promo w tesco po 10s miała już urwana nogę, a na drugi dzień były tylko nitki do zbierania.

Frisbee wypróbowane i całe nawet wyskubywaniem sznurków się nie zajęła :loveu: a w tej drugiej zabawce poszła jedna z bocznych nitek wydaje mi się , że źle musiała być zszyta , ale można to naprawić i dzisiaj będę szyła  ;-)  

Spoko, u nas też próbne pierwsze matury były fatalne ;)

O to mnie pocieszacie  :smile: następne będą w grudniu i mam nadzieje że lepiej pójdą ... 

Posted

W sobotę zrobiłyśmy 3 godzinny spacer po lesie  :loveu: pogoda była idealna na długi spacer a dzisiaj chodziłyśmy nieco krócej bo z 2 godziny też po lesie  :smile:

76a3a5ee-5d9f-4c97-a3a2-c80ac13f02ee_zps

406eb77b-7963-4f1f-bb73-8e90ff3eb35b_zps

408f85c5-289d-43a3-a912-c0cf3cde3b83_zps

96d68833-481a-4a4e-bd0e-b9f893e2e4b5_zps

Posted

Ooo widzę nie tylko u nas ten cukierek robi taką furorę! Nie wiem, co w nim takiego jest, że psiaki tak za nim szaleją :D

A pogoda w ten weekend była idealna na spacer, to fakt :loveu:

Posted

Soneczka śliczna dziewczyneczka:)pozdrawiamy:)

Dzięki  :loveu: Również pozdrawiamy

Ooo widzę nie tylko u nas ten cukierek robi taką furorę! Nie wiem, co w nim takiego jest, że psiaki tak za nim szaleją :D

A pogoda w ten weekend była idealna na spacer, to fakt :loveu:

Cukierek nadal robi za ulubioną zabawkę  :loveu:

super :loveu:

Dzięki  :loveu:

A Sońka nadal taka słodka :loveu:

O jak miło dziękujemy  :loveu:

witamy się wieczorkiem :)

Hejka  :smile:

Posted

U nas sporo się dzieje  :smile: Ja zajęta szkołą i nauką ale jak mam chwile wolnego to spędzam go z Sonią na sztuczkach i spacerkach :loveu: Ostatnio nawet byłyśmy jako widzowie na zawodach psich zaprzęgów  :grins: Jutro wybieramy się do nowo otwartego Maxi Zoo w którym sa fajne promocje także zaopatrzymy się w karmę , puszki i przysmaki na dłuższy czas  :loveu:

Mam nawet jesienne fotki Soniaka :)

1d63f178-53da-4463-85ba-a8c60c6b5ef9_zps

e073b2f5-3c7b-4e7a-8dfb-866b1b625b43_zps

3a7b86ce-a46a-459a-b436-e895fe5476e4_zps

4da98ee2-6cfc-4197-a4f0-304538710e62_zps

583627b9-1a1e-4452-9313-b32c9942e9ef_zps

Jutro poodwiedzam wasze galerie , bo mam sporo zaległości  ;-)

Posted

Witamy się witamy (chociaż pewnie już tu bylyśmy, bo jak można nie odwiedzić takiej pięknej Soni? XD)

Zazdrościmy Wam pięknej jesieni.. Mm.. U nas jak była ładna pogoda to liści brak, a jak liściemspadły to klapa i zimno ;-;

No ale coż.. Nic z tym nie zrobimy.. :(

Życzymy miłego dnia, i zerknijcie kiedyśmdo nas ;)

Posted

Słodziutka :loveu:

Fajnie, że masz czas wolny.. u nas tak sie przejmują gimnazjalnym i nas zasypują pracą, że po szkole idę spać a potem odrabiam lekcje :evil_lol:
a spacery z psem, maja głównie funkcje rekreacyjne niż sesje fotograficzne czy sztuczkowe :roll:

Posted

Pixeloza, wyluzuj, w gimnazjum jest naprawde sporo wolnego czasu. O wiele bardziej niż w liceum. W pierwszej klasie było to już odczuwalne, ale teraz... masakra... Wiem to po sobie i żałuję, że w gimnazjum tyle przesiedziałam nad ksiązkami, nie warto :p

A Sonia suuuuper się prezentuje na tle jesiennym, cudowna jest :wub:

Posted

Pixeloza, wyluzuj, w gimnazjum jest naprawde sporo wolnego czasu. O wiele bardziej niż w liceum. W pierwszej klasie było to już odczuwalne, ale teraz... masakra... Wiem to po sobie i żałuję, że w gimnazjum tyle przesiedziałam nad ksiązkami, nie warto :P

Ja sobie z tego daje sprawę, że teraz mam luz, ale biorąc pod uwage, że już teraz przestaję wyrabiać, to boję sie co będzie za rok... a co dopiero w klasie maturalnej :evil_lol:

Posted

Ja sobie z tego daje sprawę, że teraz mam luz, ale biorąc pod uwage, że już teraz przestaję wyrabiać, to boję sie co będzie za rok... a co dopiero w klasie maturalnej :evil_lol:

Kwestia organizacji czasu :D

• 3 weeks later...
Posted

Siemaneczko  :loveu:  :loveu:  :loveu: 
Kurcze przychodzę i pierwsze co widzę to temat to szkoła <mdleje> i jeszcze o klasie maturalnej czytam ... :D
dobijacie  :siara:

• 2 weeks later...
Posted

Rany jak dawno mnie tu nie było  :siara: ale to wszystko przez to , że ostatnio się strasznie źle czułam  :shake: wizytę u lekarza mam dopiero na luty także wtedy dowiem się czy jestem zdrowa ;-)

U Sonki wszystko dobrze a ostatnio to jeszcze nabrała takiej chęci na zabawę , że cały czas chodzi po domu z piłką i prosi o rzucanie albo przychodzi z szarpakiem i chce się szarpać  :loveu: bardzo zabawowa się zrobiła  :smile:

Mam nawet 2 fotki z dzisiaj  :-D

b1b835c6-0de1-4ba3-822b-8b6a09366f79_zps

ffd733a9-757b-4d03-8ff5-7718e9e79474_zps

Miło że zaglądaliście do galerii i o nas pamiętaliście  :loveu:  :loveu:  :loveu: Postaram się trochę częściej zaglądać ale zobaczymy co z tego wyjdzie  ;-)