Sonka95 Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 [quote name='leónowa']Ty sie kuruj tam, też myślałam, że po lekach mi wszystko przeszło, a po kilku dniach wróciło ze zdwojoną siłą. Zdrówka!:p[/QUOTE] Dzięki :loveu: Mnie ostatnio to często boli głowa albo brzuch :shake: Quote
ceris Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 Zdrówka życzymy Sonko :lol: Zdjęcia Twojej suni oglądaliśmy z Rikardem i merdaliśmy ogonami (wirtualnymi albo uciachanymi :evil_lol:). Gdybym miała takich uczniów jak Ty, którzy chcą coś poprawiać na semestr, to chyba umarłabym ze zdziwienia... Cieszę się, że sobie poradziłaś ;) Quote
Besti Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 A Wy na syberii mieszkacie że tyle śniegu?:crazyeye: Zdrówka wiecej:) Quote
phase Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Święta tuż, tuż, a Ty się jeszcze rozchorujesz, pod kołdrę i nie wychodzić nigdzie! :) Quote
Nanashi Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Cześć! Obyś wyzdrowiała, bo Sonka nie będzie miała z kim na śniegu szaleć ;) U nas jak się roztopił, to ledwo centymetrowa warstwa pozostała i nie zapowiada się by było go więcej, a też chcialam porobić zimowe zdjęcia :( Quote
Sonka95 Posted December 20, 2012 Author Posted December 20, 2012 Dziękuje Kochane za życzenia , ale przeziębienie mnie nadal trzyma :-( Teraz jak będzie wolne to będę się kurowała ;) [quote name='Besti']A Wy na syberii mieszkacie że tyle śniegu?:crazyeye: [/QUOTE] Prawie ;) Ale śniegu nie jest aż tak dużo ... wcześniej było więcej Hej :loveu: U nas słońce świeci i mamy - 10 stopni ;) Ja wróciłam przed chwila z kina i było super ... potem pizza i fajnie czas spędzony z boskimi osobami :multi: Dostałam już kilka zaproszeń na sylwestra , ale mam problem bo nie wiem gdzie iść :roll: Sonka jest teraz na spacerku ... My jeszcze choineczki nie mamy , ale powinna być w weekend :D Świnki strasznie szaleją zawszę pod nią ... wywalają figurkę Jezuska z kołyski i zjadają sianko ... lubią też obgryzać gałązki i jeść igły ;) Mam nadzieję , że jutro się spotkamy , bo podobno jutro koniec świata :-o Quote
betty_labrador Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 no kurde wszedzie tak zimno, ja bylam rano w szoku jak wyszlam z tosca-palce mi zamarzały ! masakra. Fajnie -przynajmniej masz w czym wybierac co do sylwka :D trzeba sie naszpikować witaminą C i to naturalna -w warzywach głównie(papryka, pietruszka, szczypiorek, cebula, czosnek etc), i owocach (pomarancze, grejfruty, kiwi, cytryna etc), też miód i jest jeszcze cos takiego jak pyłek pszczeli ktory dodaje sie np do herbaty oraz propolis na bazie spirytusu(w aptece)- super dzialaja i wzmacniaja orgaznim ! ;) Żadna chemia :) haha właśnie-jutro koniec świata :lol: nie moge sie doczekać :eviltong: Quote
Sonka95 Posted December 20, 2012 Author Posted December 20, 2012 [quote name='betty_labrador']no kurde wszedzie tak zimno, ja bylam rano w szoku jak wyszlam z tosca-palce mi zamarzały ! masakra. Fajnie -przynajmniej masz w czym wybierac co do sylwka :D trzeba sie naszpikować witaminą C i to naturalna -w warzywach głównie(papryka, pietruszka, szczypiorek, cebula, czosnek etc), i owocach (pomarancze, grejfruty, kiwi, cytryna etc), też miód i jest jeszcze cos takiego jak pyłek pszczeli ktory dodaje sie np do herbaty oraz propolis na bazie spirytusu(w aptece)- super dzialaja i wzmacniaja orgaznim ! ;) Żadna chemia :) haha właśnie-jutro koniec świata :lol: nie moge sie doczekać :eviltong:[/QUOTE] Wczoraj właśnie mama kupiła mi grejfruta to dzisiaj zjem ;) Dzięki :loveu: No jutro aż strach z domu wychodzić :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Fajnie, że masz plany sylwkowe :) Ja też dostałam kilka zaproszeń, ale odmówiłam - ze względu na mojego psiego panikarza: nie zostawię go samego przecież.... A ten koniec świata to o które właściwie jest? :lol: Bo ja różne godziny słyszałam :D Quote
Jessica89 Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 zdrówka życzę i głaski dla Sonii przysyłam :loveu: Quote
Alicja Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 [quote name='betty_labrador'] trzeba sie naszpikować witaminą C i to naturalna -w warzywach głównie(papryka, pietruszka, szczypiorek, cebula, czosnek etc), i owocach (pomarancze, grejfruty, kiwi, cytryna etc), też miód i jest jeszcze cos takiego jak pyłek pszczeli ktory dodaje sie np do herbaty oraz propolis na bazie spirytusu(w aptece)- super dzialaja i wzmacniaja orgaznim ! ;) Żadna chemia :) haha właśnie-jutro koniec świata :lol: nie moge sie doczekać :eviltong:[/QUOTE] słuszne porady , nie ma jak natura i stare metody :) , zdrówka życzę Quote
Besti Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Świnki to świnki morskie?:lol: Zazdroszczę sylwestra, ja jeszcze nie wiem czy gdziekolwiek pójdę. A właśnie o której jest koniec świata (trzeba się przygotować rzecz jasna) :lol: Quote
Sonka95 Posted December 20, 2012 Author Posted December 20, 2012 Jak wyczytałam to podobno o 10 ma być koniec świata ... Quote
Baton Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 [quote name='Sonka95']Jak wyczytałam to podobno o 10 ma być koniec świata ...[/QUOTE] Ja słyszałam, że o 10, 12, 12:12 lub 18 :lol: I patrz, człowiek musi się denerwować cały dzień :evil_lol: Jakby nie mogli jednej godziny ustalić :diabloti: Quote
phase Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 Jeszcze się przyszłyśmy przywitać, żeby nie było za późno. :grins: Quote
Ty$ka Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 I przeżyliśmy koniec świata :lol: Jesteśmy nieśmiertelni :D Quote
Sonka95 Posted December 21, 2012 Author Posted December 21, 2012 [quote name='Ty$ka']Fajnie, że masz plany sylwkowe :) Ja też dostałam kilka zaproszeń, ale odmówiłam - ze względu na mojego psiego panikarza: nie zostawię go samego przecież.... A ten koniec świata to o które właściwie jest? :lol: Bo ja różne godziny słyszałam :D[/QUOTE] U mnie w domu to będą rodzice więc Sonka sama nie zostanie :p Ale właśnie nie wiem czy nie zostanę w domu ...;) Jeszcze się zobaczy :razz: [quote name='Jessica89']zdrówka życzę i głaski dla Sonii przysyłam :loveu:[/QUOTE] Dzięki kochana ... głaski przekazane :loveu: [quote name='Alicja']słuszne porady , nie ma jak natura i stare metody :) , zdrówka życzę[/QUOTE] Dziękuję :loveu: [quote name='Besti']Świnki to świnki morskie?:lol: Zazdroszczę sylwestra, ja jeszcze nie wiem czy gdziekolwiek pójdę. A właśnie o której jest koniec świata (trzeba się przygotować rzecz jasna) :lol:[/QUOTE] Tak świnki morskie ;) [quote name='maryg22']Ja słyszałam, że o 10, 12, 12:12 lub 18 :lol: I patrz, człowiek musi się denerwować cały dzień :evil_lol: Jakby nie mogli jednej godziny ustalić :diabloti:[/QUOTE] No właśnie ... jeszcze została 18 :-o Ja w necie znalazłam , że kolejny koniec świata ma być w 2036 roku ... A w gazecie czytałam , ze świat zniszczy epidemia :diabloti: [quote name='phase']Jeszcze się przyszłyśmy przywitać, żeby nie było za późno. :grins:[/QUOTE] Witamy się z cioteczką :loveu: [quote name='Ty$ka']I przeżyliśmy koniec świata :lol: Jesteśmy nieśmiertelni :D[/QUOTE] No masz racje :D Quote
Sonka95 Posted December 21, 2012 Author Posted December 21, 2012 Witamy :loveu: Mam dla was super wiadomość ... działa mi aparat i dzisiaj robiłam nim na spacerku zdjęcia :multi: Możliwe , że niedługo będzie też filmik :D Sonce wczoraj kupiłam : Dostanie to pod choinkę ^^ [IMG]http://img826.imageshack.us/img826/6122/1040850.jpg[/IMG] Mam nadzieję , ze jej się spodoba :cool3: Dzisiaj też chłodno więc spacerek nie był długi :shake: Od dzisiaj wolne więc będzie więcej fotek i więcej spacerków z Sonią :multi: A to wczorajsze : [IMG]http://img827.imageshack.us/img827/6939/1040840.jpg[/IMG] [IMG]http://img594.imageshack.us/img594/7576/1040852.jpg[/IMG] [IMG]http://img89.imageshack.us/img89/1483/1040843rna.jpg[/IMG] [IMG]http://img844.imageshack.us/img844/5986/1040845.jpg[/IMG] Quote
roadtonowhere Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 Hejka! :razz: Zdrowia życzymy i Wesołych świąt :tree1: Pozdrawiamy! Quote
Kazuro Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 Pomógł grejpfrut? Zdrowa już? ;) Tyle już tych końców świata było, że faktycznie jesteśmy chyba niezniszczalni :evil_lol: No ale poczekamy do 18 i zobaczymy Quote
Sonka95 Posted December 21, 2012 Author Posted December 21, 2012 I dzisiejsze :loveu: : [IMG]http://img856.imageshack.us/img856/8734/1040854.jpg[/IMG] [IMG]http://img5.imageshack.us/img5/1019/1040855.jpg[/IMG] [IMG]http://img838.imageshack.us/img838/6590/1040856.jpg[/IMG] [IMG]http://img802.imageshack.us/img802/838/1040858.jpg[/IMG] Quote
Sonka95 Posted December 21, 2012 Author Posted December 21, 2012 [quote name='Ada i Fanta']Pomógł grejpfrut? Zdrowa już? ;) Tyle już tych końców świata było, że faktycznie jesteśmy chyba niezniszczalni :evil_lol: No ale poczekamy do 18 i zobaczymy[/QUOTE] Przeziębiona jeszcze jestem :shake: Ale mam teraz dużo czasu do kurowania się ;) U mnie w klasie to dużo osób chorych i tak się zarażamy ... [quote name='roadtonowhere']Hejka! :razz: Zdrowia życzymy i Wesołych świąt :tree1: Pozdrawiamy![/QUOTE] Hej :loveu: Dziękuje i nawzajem Wesołych Świąt ;) Quote
Ty$ka Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 Soni do pyska w żółtej obróżce :loveu: Wyłącz sobie datownik, bo psuje Ci zdjęcia :P Quote
whiteterrier Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 Matko, jak ja Wam zazdroszczę spacerów! Ja jeszcze jakieś 2-3 dni muszę leżeć w domu.. :c Piękna Sońka :loveu: Quote
Recommended Posts