puchu Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Optymistycznie piszesz te dwa dni. Obstawiam niestety co najmniej tydzień :( Quote
phase Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Moja to gupia w domu drze ryja na huki a a dworze w dooooopie to ma. :roll: mam nadzieje ze dacie rade! Ja sama boje sie petard, szczegolnie po tym jak kiedys jedna przeleciala mi przed twarzy, dlatego fajerwerki ogladam tylko z okna\balkonu.. Quote
Ty$ka Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 Boiduchy są z Wami! Jakos ten czas przetrwamy. Quote
Sonka95 Posted December 30, 2013 Author Posted December 30, 2013 [quote name='puchu']Optymistycznie piszesz te dwa dni. Obstawiam niestety co najmniej tydzień :([/QUOTE] Już tyle czasu strzelają więc mam nadzieje , że wcześniej skończą chociaż jutro będzie najgorzej cały dzień strzelania :-( [quote name='rashelek']Dacie radę! :)[/QUOTE] Dzięki ;) musimy dać radę :D [quote name='phase']Moja to gupia w domu drze ryja na huki a a dworze w dooooopie to ma. :roll: mam nadzieje ze dacie rade! Ja sama boje sie petard, szczegolnie po tym jak kiedys jedna przeleciala mi przed twarzy, dlatego fajerwerki ogladam tylko z okna\balkonu..[/QUOTE] Też się boję trochę tych petard i wolę oglądać z balkonu ;) [quote name='Ty$ka']Boiduchy są z Wami! Jakos ten czas przetrwamy.[/QUOTE] To nie tylko moja tylko taka strachliwa :roll: Najgorzej będzie jutro :shake: Jutro spacerki będę koniecznie na smyczy a w dodatku jeszcze dostała cieczki i psy już do niej latają :roll: Mam nadzieje , że wcześniej jej się skończy , bo planowałam być na biegach Freex Run 2014 ;) Gdzie ten śnieg ponad rok temu już dawno leżał :D [IMG]http://i878.photobucket.com/albums/ab341/monika1910/6d7fe8c5-20bf-4527-9338-d28c264ac9eb_zps5c389cf5.jpg?t=1388420973[/IMG] Quote
Guest wolfheart Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 już myślałam,że Wam sypnęło:diabloti: Quote
Baton Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 Też myślałam, że u Was śnieg jest :evil_lol: Moja się na szczęście petard nie boi, ale ja nich nie lubię i nigdy nie wychodzę by sobie popatrzeć :evil_lol: Quote
Sonka95 Posted December 30, 2013 Author Posted December 30, 2013 [quote name='marta.k9080']już myślałam,że Wam sypnęło:diabloti:[/QUOTE] [quote name='maryg22']Też myślałam, że u Was śnieg jest :evil_lol: Moja się na szczęście petard nie boi, ale ja nich nie lubię i nigdy nie wychodzę by sobie popatrzeć :evil_lol:[/QUOTE] Fajnie by było jakby sypnęło chociaż tak troszeczkę :cool3: nawet z najmniejszej ilości się ucieszę :) bo dziwna jest taka zima bez śniegu ;) A ja lecę oglądać filmy na YT :D Wczoraj oglądałam Ciszę a jeszcze wcześniej Absentie :) Quote
Kazuro Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Nie, niech nie pada :mad: nie wiem jak można lubić zimę i śnieg :diabloti: Quote
Ana :) Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 biedna Sonia, musi jakoś wytrzymać te wszystkie huki. Dobrze, że ja nie mam z Ottem takich problemów. Oj jak ja bym chciała, żeby był śnieg :D Quote
Kaaasia Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 [URL]http://i878.photobucket.com/albums/ab341/monika1910/6d7fe8c5-20bf-4527-9338-d28c264ac9eb_zps5c389cf5.jpg?t=1388420973[/URL] Zastanawiałam się czemu ty masz śnieg a u mnie nie ma, a potem doczytałam że to z zeszłego roku :evil_lol: Najlepszego w Nowym Roku :smile: Quote
Sonka95 Posted December 31, 2013 Author Posted December 31, 2013 [quote name='Ada i Fanta']Nie, niech nie pada :mad: nie wiem jak można lubić zimę i śnieg :diabloti:[/QUOTE] E tam śnieg jest fajny :diabloti: [quote name='Ana :)']biedna Sonia, musi jakoś wytrzymać te wszystkie huki. Dobrze, że ja nie mam z Ottem takich problemów. Oj jak ja bym chciała, żeby był śnieg :D[/QUOTE] No dzisiaj jest najgorzej siedzi w łazience jakoś od 14 :-( co wyjdzie to zaraz znowu walnie i się chowa :shake: Bała się nawet wyjść do miski z jedzeniem i wodą :-( Super kolejna chce śnieg :cool3: [quote name='Kaaasia'][URL]http://i878.photobucket.com/albums/ab341/monika1910/6d7fe8c5-20bf-4527-9338-d28c264ac9eb_zps5c389cf5.jpg?t=1388420973[/URL] Zastanawiałam się czemu ty masz śnieg a u mnie nie ma, a potem doczytałam że to z zeszłego roku :evil_lol: Najlepszego w Nowym Roku :smile:[/QUOTE] Wam wszystkim również życzymy Szczęśliwego Nowego Roku i żeby był lepszy niż poprzedni :) [IMG]http://www.wiezyca.pl/sites/default/files/images/aktualnosci/grafika_sylwester.png[/IMG] Quote
Ty$ka Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Próbowałyście muzyki relaksacyjnej? Na mojego ta działa: [url]http://www.youtube.com/watch?v=MiI13c_lQgU[/url] Do tego masaż TTouch i pies jakoś wytrzymuje te huki. Powodzenia i spokojnego SYlwestra :) Quote
phase Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 W Nowym Roku życzę Ci zdrowia, szczęścia, pomyślności, potęgi miłości, siły młodości, samych spokojnych, pogodnych dni i mnóstwa cudownych i wzniosłych chwil. Niech taneczny, lekki krok będzie z Tobą cały rok. Niech prowadzi Cię bez stresu od sukcesu do sukcesu . :calus: Quote
Bobryna Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Wszystkiego dobrego w Nowym Roku :) Sonia bidulka :shake: Głaski ślemy :) [SIZE=2]z Blusią mam to samo, na szczęście najgorsze już minęło, teraz tylko pojedyncze huki.[/SIZE] Quote
Sonka95 Posted January 1, 2014 Author Posted January 1, 2014 [quote name='Ty$ka']Próbowałyście muzyki relaksacyjnej? Na mojego ta działa: [URL]http://www.youtube.com/watch?v=MiI13c_lQgU[/URL] Do tego masaż TTouch i pies jakoś wytrzymuje te huki. Powodzenia i spokojnego SYlwestra :)[/QUOTE] Nie próbowaliśmy , ale spróbujemy za rok :cool3: [quote name='phase']W Nowym Roku życzę Ci zdrowia, szczęścia, pomyślności, potęgi miłości, siły młodości, samych spokojnych, pogodnych dni i mnóstwa cudownych i wzniosłych chwil. Niech taneczny, lekki krok będzie z Tobą cały rok. Niech prowadzi Cię bez stresu od sukcesu do sukcesu . :calus:[/QUOTE] Dzięki i wzajemnie :loveu: [quote name='Bobryna']Wszystkiego dobrego w Nowym Roku :) Sonia bidulka :shake: Głaski ślemy :) [SIZE=2]z Blusią mam to samo, na szczęście najgorsze już minęło, teraz tylko pojedyncze huki.[/SIZE][/QUOTE] Dzięki i wam też życzymy Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :loveu: No na szczęście najgorsze już za nami :D Quote
Sonka95 Posted January 1, 2014 Author Posted January 1, 2014 Witamy się w Nowym Roku :) Najgorsze za nami :) Sona jak były pojedyncze wystrzały to nawet nie panikowała puściliśmy jej muzykę z radia aby zagłuszała huki , przyniosłam jej kocyk to się położyła :D Ale przed północą jak wszyscy zaczęli strzelać to się zaczęła panika i nawet wskoczyła do wanny :roll: wannę zawsze kojarzy z myciem i nie przepada za nią a tutaj nawet wskoczyła. Panikowała i się trzęsła biedaczka przez pół godziny , bo tyle strzeli bez chwili przerwy :crazyeye: Potem już były tylko pojedyncze wystrzały to się uspokoiła nawet wyszła z łazienki i się położyła koło mnie :loveu: miała już chyba dość tego dnia :diabloti: [IMG]http://i878.photobucket.com/albums/ab341/monika1910/76afce92-99bd-4a91-979a-0ac1c3315951_zpsfe6eb9e8.jpg?t=1388597621[/IMG] Quote
Sonka95 Posted January 1, 2014 Author Posted January 1, 2014 [quote name='Ty$ka']Prosiaki :loveu:[/QUOTE] :loveu: :loveu:A wcześniej tak ładnie pasły się przy sianku , ale Majka oczywiście musiała się ruszyć :diabloti: od kąt jest choinka to też częściej wychodzą co plusem jest przy Majce , która zamiast korzystać z tego , że klatka ciągle otwarta to siedzi w domku :diabloti: Quote
rashelek Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Śliczne prosiaczki :loveu: To widzę, że dla Soni sylwek to prawdziwy koszmar :shake: Najważniejsze, że już po ;) Quote
betty_labrador Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 :D to my to my! Sliczne te Twoje prosiaczeczki :D Szkoda że psy tak źle znoszą sylwestra :/ ale jeszcze pare dni i powinien byc spokoj-mam nadzieje! Quote
Aleksa. Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Dobrze, że najgorsze macie już za sobą :) Quote
Guest wolfheart Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 ojej biedna Sonia:shake: moja Luna zabunkrowała się za fotelami i tam spędziła prawie cały dzień:roll: Quote
Sonka95 Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 [quote name='rashelek']Śliczne prosiaczki :loveu: To widzę, że dla Soni sylwek to prawdziwy koszmar :shake: Najważniejsze, że już po ;)[/QUOTE] Dzięki :loveu: No całe szczęście , że już po :) [quote name='betty_labrador']:D to my to my! Sliczne te Twoje prosiaczeczki :D Szkoda że psy tak źle znoszą sylwestra :/ ale jeszcze pare dni i powinien byc spokoj-mam nadzieje![/QUOTE] Hejka :) dzięki wielkie :loveu: wczoraj jeszcze sporo puszczali a dzisiaj cicho :multi: zapas petard chyba się skończył :evil_lol: [quote name='Ana :)']Prosiaki cudne !:loveu:[/QUOTE] Dziękujemy :loveu: [quote name='Aleksandra95']Dobrze, że najgorsze macie już za sobą :)[/QUOTE] Całe szczęście :cool3: [quote name='marta.k9080']ojej biedna Sonia:shake: moja Luna zabunkrowała się za fotelami i tam spędziła prawie cały dzień:roll:[/QUOTE] :-( Sona po Sylwestrze to stała się bardziej czuła każdy głośniejszy huk i leci do łazienki :roll: ale dzisiaj już na szczęście przestali strzelać :cool3: Quote
Recommended Posts