Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Trzy małe Paciorki.... 2 pieski i suczka...zabrane ze schroniska w wieku ok 5 tygodni. Teraz mają ok 7 i powoli rozglądają się za nowym domkiem dla siebie :cool3: Najprawdopodobniej będą to pieski średniej wielkości takie do kolana, ale to tylko takie moje przypuszczenia.

Jak na Paciorki przystało mają okrągłe brzuszki i imiona też mają okrągłe.... jest Koralik, jest Kamyczek i jest Perełka :loveu:

[FONT=comic sans ms]Koralik[/FONT] jest koloru biszkoptowego o krótkiej sierści jest rezolutny i pomysłowy... szkoda że jego pomysły nie idą w parze z moimi :eek2::eek2:

[FONT=comic sans ms]Kamyczek [/FONT]jest w kolorze brązowo-kawowym z białym pędzelkiem na ogonku...pierwszy do wszystkich akcji niemożliwych, istny diabełek :evilgrin:

[FONT=comic sans ms]Perełeczka[/FONT] w kolorze biszkoptu o sierści dłuższej niż bracia, spokojna, delikatna... głupoty jej nie w głowie, mój mały aniołek :lilangel: (Perełka trochę kaszle więc chyba musi posiedzieć jeszcze z 2 tygodnie zanim zaczniemy jej szukać domku)

Edited by Hałabajówka
Posted

Hałabajówka napisał(a):
Rozkoszne to są tylko jak śpią ;) teraz wojują i ja już salonu nie poznaję :crazyeye:

Eee.... Tam ;)
wg mnie od góry to będzie tak:
labek, chilka, jamnior ;)

Posted

Wyjątkowo rozkoszne ;). Chociaż sama miałam do niedawna tymczas dla szczeniaków i wiem jak bywa z nimi wesoło :diabloti:.
Jakby były już potrzebna ogłoszenia to daj znać.

Posted

oki jeszcze raz dzięki wielkie :) No właśnie mnie jeden użarł w palca u nogi przez kudłatą skarpetkę ;) Ja do domu na dt mogę tylko szczeniaki bo dorosłych moja ałabajka nie toleruje. Dlatego dorosłe mogę tylko w warunkach kojcowych mieć i to szczelnie zamknięte przed nią. Ale za to dzieci kocha czy to psie czy kocie nie ma znaczenia ;)

Posted

kaerjot napisał(a):
Oj oj jakie śłodkie klusiny :) :) :)

Halabajowka, gdybyś potrzebowała pomocy to służę np.,dt Max na miesiąc.... Ale muszę sie kota pozbyc 5 miesięcznego ....zsocjalizownego, zaszczepionego, .....i lipa.... Moze pomozesz????

Posted

magdola napisał(a):
Halabajowka, gdybyś potrzebowała pomocy to służę np.,dt Max na miesiąc.... Ale muszę sie kota pozbyc 5 miesięcznego ....zsocjalizownego, zaszczepionego, .....i lipa.... Moze pomozesz????

hehe mam 3 kociaki na wydaniu z czego jeden bez oczek jest...może chcesz ? :) nie oddam moich Paciorków ale jak chcesz szczeniaczka w opłakanym stanie na DT to moge Ci na następny raz jak będziemy jechać coś wybrać ;)

Posted

Hałabajówka napisał(a):
hehe mam 3 kociaki na wydaniu z czego jeden bez oczek jest...może chcesz ? :) nie oddam moich Paciorków ale jak chcesz szczeniaczka w opłakanym stanie na DT to moge Ci na następny raz jak będziemy jechać coś wybrać ;)

Jakby co to czekam na zdjęcie kotki ;).

Posted

Macia napisał(a):

Wiem wiem i ja też czekam...bo koleżanka jej zdjęcia robiła i od tygodnia mi je wysyła... jak tylko dostanę to prześlę, dzięki za pamięć :)

Posted

Macia napisał(a):

Ja mam na wydaniu przeslodka kotke 5 miesięczna i zero odzewu :( ciotki pomóżcie..... Wyprawka będzie.... I dt sie zwolni ( jak TZ sie zgodzi;)) a to już moja sprawa, ze sie zgodzi ;)