zerojeden Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 (edited) Trzy małe Paciorki.... 2 pieski i suczka...zabrane ze schroniska w wieku ok 5 tygodni. Teraz mają ok 7 i powoli rozglądają się za nowym domkiem dla siebie :cool3: Najprawdopodobniej będą to pieski średniej wielkości takie do kolana, ale to tylko takie moje przypuszczenia. Jak na Paciorki przystało mają okrągłe brzuszki i imiona też mają okrągłe.... jest Koralik, jest Kamyczek i jest Perełka :loveu: [FONT=comic sans ms]Koralik[/FONT] jest koloru biszkoptowego o krótkiej sierści jest rezolutny i pomysłowy... szkoda że jego pomysły nie idą w parze z moimi :eek2::eek2: [FONT=comic sans ms]Kamyczek [/FONT]jest w kolorze brązowo-kawowym z białym pędzelkiem na ogonku...pierwszy do wszystkich akcji niemożliwych, istny diabełek :evilgrin: [FONT=comic sans ms]Perełeczka[/FONT] w kolorze biszkoptu o sierści dłuższej niż bracia, spokojna, delikatna... głupoty jej nie w głowie, mój mały aniołek :lilangel: (Perełka trochę kaszle więc chyba musi posiedzieć jeszcze z 2 tygodnie zanim zaczniemy jej szukać domku) Edited November 11, 2012 by Hałabajówka Quote
zerojeden Posted October 29, 2012 Author Posted October 29, 2012 (edited) Perełka, Koralik i Kamyczek (od góry) Edited October 30, 2012 by Hałabajówka Quote
AniaGucio Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Woo matko, ale rozkoszne kluseczki :loveu: Quote
zerojeden Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 AniaGucio napisał(a):Woo matko, ale rozkoszne kluseczki :loveu: Rozkoszne to są tylko jak śpią ;) teraz wojują i ja już salonu nie poznaję :crazyeye: Quote
magdola Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Hałabajówka napisał(a):Rozkoszne to są tylko jak śpią ;) teraz wojują i ja już salonu nie poznaję :crazyeye: Eee.... Tam ;) wg mnie od góry to będzie tak: labek, chilka, jamnior ;) Quote
zerojeden Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 Wszyscy mówią że Perełka to będzie labek ale labki są krótkowłose ;) Quote
Macia Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Cudne maluchy :loveu:. Jeśli chcesz mogę dla nich wykupić pakiet ogłoszeniowy ten sam który kupuje dla Kory. Tylko na jaki region ew.? Quote
zerojeden Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 Jeszcze trochę muszę odsiedzieć bo dopiero za tydzień mogę je szczepić, ale dzięki za propozycję :) Rozkoszne nie ? :loveu: Quote
Macia Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Wyjątkowo rozkoszne ;). Chociaż sama miałam do niedawna tymczas dla szczeniaków i wiem jak bywa z nimi wesoło :diabloti:. Jakby były już potrzebna ogłoszenia to daj znać. Quote
zerojeden Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 oki jeszcze raz dzięki wielkie :) No właśnie mnie jeden użarł w palca u nogi przez kudłatą skarpetkę ;) Ja do domu na dt mogę tylko szczeniaki bo dorosłych moja ałabajka nie toleruje. Dlatego dorosłe mogę tylko w warunkach kojcowych mieć i to szczelnie zamknięte przed nią. Ale za to dzieci kocha czy to psie czy kocie nie ma znaczenia ;) Quote
sonia1974 Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Ale słodkie Paciorki chcę takie :placz: Quote
sonia1974 Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 wszystkie !:Dog_run::Dog_run::Dog_run: Quote
zerojeden Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 hehe za ok 2 tygodnie są do odbioru to zapraszam ;) Quote
zerojeden Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 Tak spi moja mała niunia..Perełeczka Quote
magdola Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 kaerjot napisał(a):Oj oj jakie śłodkie klusiny :) :) :) Halabajowka, gdybyś potrzebowała pomocy to służę np.,dt Max na miesiąc.... Ale muszę sie kota pozbyc 5 miesięcznego ....zsocjalizownego, zaszczepionego, .....i lipa.... Moze pomozesz???? Quote
magdola Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Hałabajówka napisał(a):Wszyscy mówią że Perełka to będzie labek ale labki są krótkowłose ;) No dobra niech będzie Golden Retrieven :) Quote
zerojeden Posted November 1, 2012 Author Posted November 1, 2012 magdola napisał(a):Halabajowka, gdybyś potrzebowała pomocy to służę np.,dt Max na miesiąc.... Ale muszę sie kota pozbyc 5 miesięcznego ....zsocjalizownego, zaszczepionego, .....i lipa.... Moze pomozesz???? hehe mam 3 kociaki na wydaniu z czego jeden bez oczek jest...może chcesz ? :) nie oddam moich Paciorków ale jak chcesz szczeniaczka w opłakanym stanie na DT to moge Ci na następny raz jak będziemy jechać coś wybrać ;) Quote
Macia Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Hałabajówka napisał(a):hehe mam 3 kociaki na wydaniu z czego jeden bez oczek jest...może chcesz ? :) nie oddam moich Paciorków ale jak chcesz szczeniaczka w opłakanym stanie na DT to moge Ci na następny raz jak będziemy jechać coś wybrać ;) Jakby co to czekam na zdjęcie kotki ;). Quote
zerojeden Posted November 1, 2012 Author Posted November 1, 2012 Macia napisał(a):Jakby co to czekam na zdjęcie kotki ;). Wiem wiem i ja też czekam...bo koleżanka jej zdjęcia robiła i od tygodnia mi je wysyła... jak tylko dostanę to prześlę, dzięki za pamięć :) Quote
magdola Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Macia napisał(a):Jakby co to czekam na zdjęcie kotki ;). Ja mam na wydaniu przeslodka kotke 5 miesięczna i zero odzewu :( ciotki pomóżcie..... Wyprawka będzie.... I dt sie zwolni ( jak TZ sie zgodzi;)) a to już moja sprawa, ze sie zgodzi ;) Quote
zerojeden Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 No ja nie pomogę bo mam 3 koty na DT i tez ich nikt nie chce :shake: Quote
Recommended Posts