Alicja Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='syla00']na jego widok moje serce zaczęło szybciej bić:loveu:;)...pokaż go TZtowi..........;).....prawie jak KLOCEK...;) Quote
syla00 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)...pokaż go TZtowi..........;).....prawie jak KLOCEK...;) :evil_lol: taki mam plan . . . Quote
syla00 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 basiagk napisał(a):Czy cos się kroi?:cool3: z mojej strony to niestety tylko takie marzenia ściętej głowy:placz: Najpierw przeprowadzka do większego mieszkania i jakaś stabilizacja bo teraz pies większą część dnia byłby sam, ale kiedyś . . . na 100% Quote
Alicja Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='syla00']z mojej strony to niestety tylko takie marzenia ściętej głowy:placz: Najpierw przeprowadzka do większego mieszkania i jakaś stabilizacja bo teraz pies większą część dnia byłby sam, ale kiedyś . . . na 100%:razz:a może jednak;)..taka okazja się nie powtórzy........mam nadzieje:diabloti: Quote
AgaiTheta Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 przypominam że to kawaler po szkoleniu, mniód :loveu: Quote
clockwork Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='syla00']na jego widok moje serce zaczęło szybciej bić:loveu: ehhh.. ani nie wiesz co mi sie dzieje pod czaszką... widząc BANDOGA szukającego domu... niestety opinii te psy nie maja dobrej, bo nawet ludziska którzy są zachwyceni naszym Clockworkiem i do tej pory mówili "super- takiego to bym chciał- kochana psina, taki misiek do kochania" teraz jak im mówie że jest do przejęcia- mówią... "no wiesz.. to dorosły pies,a to groźna rasa ale gdyby był szczeniak" :shake: ... itd.itd no i ogladając zdjęcia- jedyne co komentują to tą ślinę... że tak wygląda groźnie taki zaśliniony... Dziewczyny- prosze dajcie jeszcze inne foty Quote
Alicja Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 podnoszę................................................................ Quote
Alicja Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 na noc jeden hopek w górę.................... Quote
clockwork Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Bandosiu :loveu: co z Tobą.... szanse na domek nikłe jak sie wiecznie chowasz na stronach w drugiej dziesiatce :placz: Quote
basiagk Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 NO coś Ty Taki nieśmiały!!!!! Biegnij na górę1!!! Quote
clockwork Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 podnoszę Bandosia... wczoraj tez podnosiłam, ale znów ktoś posty kradnie... znikają... :angryy: Quote
basiagk Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Podnoszę chłopaczka....mam tylko nadzieję, że widac post!!!! Quote
Alicja Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 :cool1:Bandoś śmigaj w góre.................................... Quote
Recommended Posts