Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

basiagk napisał(a):
Czy cos się kroi?:cool3:

z mojej strony to niestety tylko takie marzenia ściętej głowy:placz: Najpierw przeprowadzka do większego mieszkania i jakaś stabilizacja bo teraz pies większą część dnia byłby sam, ale kiedyś . . . na 100%

Posted

[quote name='syla00']z mojej strony to niestety tylko takie marzenia ściętej głowy:placz: Najpierw przeprowadzka do większego mieszkania i jakaś stabilizacja bo teraz pies większą część dnia byłby sam, ale kiedyś . . . na 100%:razz:a może jednak;)..taka okazja się nie powtórzy........mam nadzieje:diabloti:

Posted

[quote name='syla00']na jego widok moje serce zaczęło szybciej bić:loveu:
ehhh.. ani nie wiesz co mi sie dzieje pod czaszką... widząc BANDOGA szukającego domu... niestety opinii te psy nie maja dobrej, bo nawet ludziska którzy są zachwyceni naszym Clockworkiem i do tej pory mówili "super- takiego to bym chciał- kochana psina, taki misiek do kochania" teraz jak im mówie że jest do przejęcia- mówią... "no wiesz.. to dorosły pies,a to groźna rasa ale gdyby był szczeniak" :shake: ... itd.itd
no i ogladając zdjęcia- jedyne co komentują to tą ślinę... że tak wygląda groźnie taki zaśliniony...
Dziewczyny- prosze dajcie jeszcze inne foty