mysza 1 Posted February 20, 2014 Author Posted February 20, 2014 [quote name='AniaB']mysza, do Magdy naszej napisała Pani z Warszawy poszukujaca psiaka/suczki molosowatego niezbyt starego - od 4 lat, zgodnego ze zwierzakami. Wysłałam Ci maila - mam nadzieje ze Twoj mail jeszcze jest aktualny:) - myśle ze Milka by mogła tam spasować:).. Domek niesprawdzony, Pani dzwoniła o starą suczke ONke:), ale ONka w domku:). My nie mamy takiego psiaka, ktory by pasował..[/QUOTE] Dzięki Aniu, pewnie, że aktualny. Milka idealna o ile się spodoba, już wysłałam. Oby się udało. dziękuję. Quote
AniaB Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 a jesli nie Milka to moze jakaś ONeczka? Pani dzwoniła o oneczke, jak fajny dom (ale to do sprawdzenia) to niech ktokolwiek sie załapie:).. Chciaz molos u mnie zawsze w sercu na pierwszym miejscu :oops::oops: Quote
mala_czarna Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 Dziewczyny, pilnie poszukuję osoby do wizyty przedadopcyjnej w Morągu, dla małej suni z Torunia. Sprawa naprawdę pilna!! Znacie kogoś?? Quote
3 x Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 co tu taka cisza? mysza jaką karmę kupujecie jak nowe nabytki myszowe mają problemy z kupami? i sraczkę? i czy ona pomaga na rewolucje zołądkowe? Quote
mala_czarna Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 Mysza działa prężnie na FB, ja i tak się dziwię, że ona jest w stanie to wszystko ogarnąć :) Quote
mysza 1 Posted March 14, 2014 Author Posted March 14, 2014 Ledwo żyję, przyznaję i na dogo wchodzę od święta,na fb posty programuję wcześniej, bo w ciagu dnia zwykle nie mam kiedy zajrzeć. Spajka dzisiaj wrzuciłam ale mały odzew, za wesołe zdjecia pewnie... Karma bardzo różnie, zależy jaki problem, jak już poważne to intestinal royala. Kilka adopcji było- Myszka i jej siostra Fizia (tutaj nie zajęlam się adopcją :)), mała sunia Tulka, Rudy, Daisy ma nowy DT z opcja DS, jakoś się układa. :) Quote
Recommended Posts