Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 227
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ula_czarnuszka']Witam we wtorek i trzymam kciuki za czwartek:p
No i bezterminowo za zdrowie gospodyni watku jej czterołapa:loveu:[/quote]

Nic tylko sie pod tym podpisac...;)

Posted

Dziewczyny ,ja nie wiem ale coś mi się stało z dogo i od ponad tygodnia nie otwiera mi się forum albo ładuje się ze 20 min żeby się zalogowac ,już od godziny próbuje...paranoja jakaś ale inne fotra mi chodzą tylko dogo nie. Wieści z koncertu narazie nie mam bo niestety w pracy wczoraj byłam i w piątek również ,dopiero jutro może coś się dowiem.Ale nie wiem czy były wystawiane psy do adopcji ,coś mi się zdaje,że nie.

• 2 weeks later...
Posted

Witajcie. W koncu dogo chodzi ehhh

Co do Tajuna to nie mam żadnych nowych wieści.Ja sama teraz jestem pochłonieta moja bestyjka bo mamy problemy ze zdrowiem dośc powazne więc to razem z praca to totalny brak czasu ehhh

Ale sytuacja sie chyba nie zmieniła, mysle ,że chyba napisali by maila jakiegoś gdyby go ktos adoptował. Nie wiem dlaczego na maila mi nie odpisali ale już kilkarazy tak było,że kierownik mi maila wysyłałai nie doszedł ten email ,chyba by nie sciemniał ,że napisał...

Posted

Na wątku ogólnym schroniska w Dłużynie Górnej 9.05. Shawnee napisała:
[B]Hi, the Dobermann and Amstaff found a new home.[/B]

Czy to chodzi o Tajfuna?

Posted

[quote name='aisaK']Na wątku ogólnym schroniska w Dłużynie Górnej 9.05. Shawnee napisała:
[B]Hi, the Dobermann and Amstaff found a new home.[/B]

Czy to chodzi o Tajfuna?[/quote]

BYć może tak, ale być może Shawnee kierowała sie tym co byłol napisane na wątku Tajfunowym i Amstaffowym bo to właśnie ona miała zapłacić za ta kastracje. A być może właśnie niemcy się zajeli psami ,które wstawiamy na forum dlatego ,że chcą pokazać nam ,że się równiez starają. Bo ,że tak powiem zostały dziewczyny na forum xle potraktowane i osadzone ,a w Dłuzynie one pomagaja juz od wielu lat nawet finansowali budowe części boksów.Teraz znów będą robic nowy projekt,to może się troche zmieni, ja bym z chęcvia pojechała tam jak one będa namówić ich żeby żwiru jakiegoś przywieźć czy piasku bo te psy tam tona w błocie jak deszcz pada. Ale nie wiem czy mi sie uda bo prosiak mój tez chory ,a ja albo w pracy albo z nim .Nie wiem dlaczego kiero schronu nic nie pisze. Napisze im maila ,jeszcze raz.

Posted

To jest dokładnie strona gdzie znajduje się ich projekt nowy zwiazany z dłuzyna. napisałam juz tez do shawnee czy jest pewna co do dobka i amstaffki i że nie wiem dlaczego kiero nie odpowiedział na mojego maila ,zobaczymy co Shawnee napisze. Choć nie wieże ,że dobek i astka bez pomocy niemc,ow znalazły by dom i mam nadzieje,że to świeze info bo ta astka to cudowna psina była ,a juz nawet prawie nie miała zebów ;-) No i Tajfuniasty tez sliczności ;-)

[URL]http://www.hoffnung-rettet-leben.de/Hauptuebersicht.htm[/URL]

a tu ich wczesniejsze projekty:

[URL]http://www.einsame-hunde.de/meine_erste_fahrt_12_051.html[/URL]

Napisałam maila do kiera zobaczymy czy odpisze czy co.,...

Posted

[quote name='aisaK']Nic, Madziu, poczekamy cierpliwie...;)[/quote]
Cierpliwość cnotą jest :razz: Poza tym, jesli wieści będą dobre to i jeszcze dłużej możemy poczekać ....

Byłam dziś w JG na wystawie psów i dużo czasu spędziłam przy ringu dobków... Trudno na podstawie jednego zdjęcia autorytatywnie się wypowiadać, ale na moje oko Tajfunowi bliżej do wzorca, niż niektórym z widzianych dziś piesków:roll: Szkoda, żeby taki pies się marnował:cool1:

Posted

[quote name='Ula_czarnuszka']Cierpliwość cnotą jest :razz: Poza tym, jesli wieści będą dobre to i jeszcze dłużej możemy poczekać ....

Byłam dziś w JG na wystawie psów i dużo czasu spędziłam przy ringu dobków... Trudno na podstawie jednego zdjęcia autorytatywnie się wypowiadać, ale na moje oko Tajfunowi bliżej do wzorca, niż niektórym z widzianych dziś piesków:roll: Szkoda, żeby taki pies się marnował:cool1:[/quote]

Tak ,Tajfun jest bardzo dobrze zbudowany.Zresztą tak jak od początkus amego pisałam,co prawda nie znam się dobrze na dobka ale jak dla mnie ten pies wygląda pieknie.

Posted

Dobra dziewczyny mam wiadomość od Shawnee.Tajfun ma dom .

,,
Yes, I asked him. Taifun and the Amstaff found a new home in Poland. Our friendly society didn´t help at the adoption, I think, its thanks to you!

The Computer was out of order, thats why he could´nt answered the mail...,,

Posted

[quote name='Ula_czarnuszka']:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
Madzia, masz szansę się dowiedzieć coś o tym domu?[/quote]

No narazie nie .Ale póxniej napewno tak. Komunikacja mailowa padła,w tej chwili mój Gruby znów jest chory i czeka go operacja ,więc tzreba się nim zajmowac jeszcze więcej i pożera duzo czasu no i praca ehhh. Wiec narazie nie mam jak pojechac tam ale zpaytam się Shawnee bo z tego co wiem beda w piatek w polsce robic ten projekt z drzewami ,moż eona sie zpayta i napisze.