Ula_czarnuszka Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Witam we wtorek i trzymam kciuki za czwartek:p No i bezterminowo za zdrowie gospodyni watku jej czterołapa:loveu: Quote
aisaK Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='Ula_czarnuszka']Witam we wtorek i trzymam kciuki za czwartek:p No i bezterminowo za zdrowie gospodyni watku jej czterołapa:loveu:[/quote] Nic tylko sie pod tym podpisac...;) Quote
madziara1983 Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 Dziewczyny ,ja nie wiem ale coś mi się stało z dogo i od ponad tygodnia nie otwiera mi się forum albo ładuje się ze 20 min żeby się zalogowac ,już od godziny próbuje...paranoja jakaś ale inne fotra mi chodzą tylko dogo nie. Wieści z koncertu narazie nie mam bo niestety w pracy wczoraj byłam i w piątek również ,dopiero jutro może coś się dowiem.Ale nie wiem czy były wystawiane psy do adopcji ,coś mi się zdaje,że nie. Quote
aisaK Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Mi dogo tak samo chodzi...:( Ciekawe jakie są wieści...Czy nasz Tajfunek znalazł domek? Quote
Ula_czarnuszka Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='aisaK']Czy wiecie czy Tajfun ma nowy domek?[/quote] No właśnie nie wiemy :shake: Quote
madziara1983 Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 Witajcie. W koncu dogo chodzi ehhh Co do Tajuna to nie mam żadnych nowych wieści.Ja sama teraz jestem pochłonieta moja bestyjka bo mamy problemy ze zdrowiem dośc powazne więc to razem z praca to totalny brak czasu ehhh Ale sytuacja sie chyba nie zmieniła, mysle ,że chyba napisali by maila jakiegoś gdyby go ktos adoptował. Nie wiem dlaczego na maila mi nie odpisali ale już kilkarazy tak było,że kierownik mi maila wysyłałai nie doszedł ten email ,chyba by nie sciemniał ,że napisał... Quote
aisaK Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Na wątku ogólnym schroniska w Dłużynie Górnej 9.05. Shawnee napisała: [B]Hi, the Dobermann and Amstaff found a new home.[/B] Czy to chodzi o Tajfuna? Quote
madziara1983 Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='aisaK']Na wątku ogólnym schroniska w Dłużynie Górnej 9.05. Shawnee napisała: [B]Hi, the Dobermann and Amstaff found a new home.[/B] Czy to chodzi o Tajfuna?[/quote] BYć może tak, ale być może Shawnee kierowała sie tym co byłol napisane na wątku Tajfunowym i Amstaffowym bo to właśnie ona miała zapłacić za ta kastracje. A być może właśnie niemcy się zajeli psami ,które wstawiamy na forum dlatego ,że chcą pokazać nam ,że się równiez starają. Bo ,że tak powiem zostały dziewczyny na forum xle potraktowane i osadzone ,a w Dłuzynie one pomagaja juz od wielu lat nawet finansowali budowe części boksów.Teraz znów będą robic nowy projekt,to może się troche zmieni, ja bym z chęcvia pojechała tam jak one będa namówić ich żeby żwiru jakiegoś przywieźć czy piasku bo te psy tam tona w błocie jak deszcz pada. Ale nie wiem czy mi sie uda bo prosiak mój tez chory ,a ja albo w pracy albo z nim .Nie wiem dlaczego kiero schronu nic nie pisze. Napisze im maila ,jeszcze raz. Quote
madziara1983 Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 To jest dokładnie strona gdzie znajduje się ich projekt nowy zwiazany z dłuzyna. napisałam juz tez do shawnee czy jest pewna co do dobka i amstaffki i że nie wiem dlaczego kiero nie odpowiedział na mojego maila ,zobaczymy co Shawnee napisze. Choć nie wieże ,że dobek i astka bez pomocy niemc,ow znalazły by dom i mam nadzieje,że to świeze info bo ta astka to cudowna psina była ,a juz nawet prawie nie miała zebów ;-) No i Tajfuniasty tez sliczności ;-) [URL]http://www.hoffnung-rettet-leben.de/Hauptuebersicht.htm[/URL] a tu ich wczesniejsze projekty: [URL]http://www.einsame-hunde.de/meine_erste_fahrt_12_051.html[/URL] Napisałam maila do kiera zobaczymy czy odpisze czy co.,... Quote
aisaK Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 To czekamy teraz na wieści. Widze, że Wam bardzo Niemcy pomagają...Bardzo się cieszę... Quote
Ula_czarnuszka Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Czekamy, czekamy na te wiadomości.... i oby dobre były :p Quote
madziara1983 Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 No i nic nie wiadomo, kiero nic nie napisał ,Shawnee tez na wątku jeszce się nie odezwała. Quote
Ula_czarnuszka Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='aisaK']Nic, Madziu, poczekamy cierpliwie...;)[/quote] Cierpliwość cnotą jest :razz: Poza tym, jesli wieści będą dobre to i jeszcze dłużej możemy poczekać .... Byłam dziś w JG na wystawie psów i dużo czasu spędziłam przy ringu dobków... Trudno na podstawie jednego zdjęcia autorytatywnie się wypowiadać, ale na moje oko Tajfunowi bliżej do wzorca, niż niektórym z widzianych dziś piesków:roll: Szkoda, żeby taki pies się marnował:cool1: Quote
madziara1983 Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 [quote name='Ula_czarnuszka']Cierpliwość cnotą jest :razz: Poza tym, jesli wieści będą dobre to i jeszcze dłużej możemy poczekać .... Byłam dziś w JG na wystawie psów i dużo czasu spędziłam przy ringu dobków... Trudno na podstawie jednego zdjęcia autorytatywnie się wypowiadać, ale na moje oko Tajfunowi bliżej do wzorca, niż niektórym z widzianych dziś piesków:roll: Szkoda, żeby taki pies się marnował:cool1:[/quote] Tak ,Tajfun jest bardzo dobrze zbudowany.Zresztą tak jak od początkus amego pisałam,co prawda nie znam się dobrze na dobka ale jak dla mnie ten pies wygląda pieknie. Quote
Ula_czarnuszka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 To kto chce się zaopiekować pięknym Tajfunem?:razz: Quote
madziara1983 Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Dobra dziewczyny mam wiadomość od Shawnee.Tajfun ma dom . ,, Yes, I asked him. Taifun and the Amstaff found a new home in Poland. Our friendly society didn´t help at the adoption, I think, its thanks to you! The Computer was out of order, thats why he could´nt answered the mail...,, Quote
madziara1983 Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
dzodzo Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 cudowna wiadomosć na poniedzialkowy ranek!!!!!!bardzo sie cieszę:) Quote
Ula_czarnuszka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Madzia, masz szansę się dowiedzieć coś o tym domu? Quote
madziara1983 Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 [quote name='Ula_czarnuszka']:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Madzia, masz szansę się dowiedzieć coś o tym domu?[/quote] No narazie nie .Ale póxniej napewno tak. Komunikacja mailowa padła,w tej chwili mój Gruby znów jest chory i czeka go operacja ,więc tzreba się nim zajmowac jeszcze więcej i pożera duzo czasu no i praca ehhh. Wiec narazie nie mam jak pojechac tam ale zpaytam się Shawnee bo z tego co wiem beda w piatek w polsce robic ten projekt z drzewami ,moż eona sie zpayta i napisze. Quote
Recommended Posts