Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 227
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja dostałam od niej maila. Odpisałam mi ,z eto szczenia ,ktore ma to jest pies więc napisałam ,ze raczej osoba nie doświadczona nie powinna mieć dwóch samców bo jak szczenie dorośnie itp to może byc problem. Odpisała ,z eona juz nie hce tego psa i nie wie co ma z nim zrobić. No ja napisałam ,że uważam ,że jest odpowiedzialna za niego i powinna pomyślec o tym w chwili zakupu i ,że każdy pies będzie ja kochał tak samo bez względu czy będzie labkiem czy dobkiem . Ale podejżane jest to,że znikneły nagle jej ogłoszenia ,które dawała.

Posted

tej pani zmarl niedawno maz, syn sie wyprowadzil bo sie zeni i w prezencie kupil mamie psa, zeby nie byla sama. ale ta pani jest zakochana w Tajfunie. ten labek jest rozbestwiony z lekka. chcialaby tego laba sprzedac, ale z drugiej strony zal jej jego. i tak jest rozdarta teraz.

jak podejmie jakas decyzje ma do mnie zadzwonic.

Posted

Coś nie mam zaufania do tej osoby... Za dużo zbieżności z poprzednią, odwołaną adopcją:shake: Jeśli jednak rozważać to na poważnie- ponowię odwołaną poprzednio prośbę o kontrolę przedadopcyjną...
Wstępną deklarację dziewczyn ze Śląska już miałam :p

Posted

To znaczy, że to ta sama pani,albo taki zbieg okoliczności. tamta pani mówiła mi to samo o smierci męża i wyprowadzce syna i o samotności :(
Kontrola przedadopcyjna-koniecznie!!!!

Posted

[quote name='daga_27']tej pani zmarl niedawno maz, syn sie wyprowadzil bo sie zeni i w prezencie kupil mamie psa, zeby nie byla sama. ale ta pani jest zakochana w Tajfunie. ten labek jest rozbestwiony z lekka. chcialaby tego laba sprzedac, ale z drugiej strony zal jej jego. i tak jest rozdarta teraz.

jak podejmie jakas decyzje ma do mnie zadzwonic.[/quote]

Mi napisała co innego. Ze labka kupiła sama i teraz żałuje tej decyzji bo miała dobermana i znów chce dobermana.
Ja jejnie wydam psa jesli w domu ma byc drugi samiec to nie sa kundelki do kostek ,ze jednego podniesie i już po kłutni jak doszło by do ataku to ona nie jest w stanie opanowac dwóch tak duzych psów sama.

Posted

Sama nie wiem co mam myslec o tej sprawie .jak by nie było tonacja mailowe jest bardzo podobna do maili tej poprzedniej Pani dla mnie podeżane jest to ,ze nagle wsyztskie ogłoszenia ,ktore były podpisane tym mailem znikneły po moim napisaniu na forum czegoś na jej temat. Samanie wiem.

Posted

ja uwazam tak, ze nic nie stracimy ja domek bedzie sprawdzony. najwyzej zyskamy albo dom dla Tajfuna, albo bedziemy maily pewnosc, ze dobrze, ze do tego domu nie trafil. a tak moze pozniej by zostal zal, ze a noz widelec moglo cos z tego wyjsc.

Posted

[quote name='daga_27']ja uwazam tak, ze nic nie stracimy ja domek bedzie sprawdzony. najwyzej zyskamy albo dom dla Tajfuna, albo bedziemy maily pewnosc, ze dobrze, ze do tego domu nie trafil. a tak moze pozniej by zostal zal, ze a noz widelec moglo cos z tego wyjsc.[/quote]

Daga ale tu jest jeszce jeden problem w domu. Drugi pies , nie jest łatwo wychowac dwa samce a tym barzdiej ,z etajfun ma swój wiek i pewnie swoje nawyki. Kłutnie miedzy psami i sukami się zdażaja ,a jak Labek dorosnie i dojżeje płciowo to mogą wynikac miedzy nimi jakies powazniejsze sprzeczki ,jak ta kobieta sobie poradzi ,labek to nie jest mały pies a tajfun mi do pasa sięga. Gdyby to była suczka to nie ma sprawy ale to jest samiec.

Posted

[COLOR=red]ABY MÓC RATOWAĆ DOBERMANY:[/COLOR]
[IMG]http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/i/8/9/3/23370131_d.jpg[/IMG]

[B][COLOR=red]ALARMOWY FUNDUSZ NADZIEI NA ŻYCIE
UL. JAGIEŁŁY 5 M 19
14-100 OSTRÓDA

Numer konta:
[/COLOR][/B][B][SIZE=3][COLOR=red]78 2130 0004 2001 0388 0143 0001
VW Bank[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=#ffccff][COLOR=red][SIZE=3]z dopiskiem: NADZIEJA DOBERMANA

[/SIZE][SIZE=2]Nr konta dla przelewów z zagranicy:[/SIZE]
[SIZE=3]INGBPLPW 78 2130 0004 2001 0388 0143 0001 [/SIZE]