Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 808
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zabcia dzisiaj przywitala mnie z radoscia, autyczna radosc, machanie ogonkiem i popiskiwanie :) poglaskalam ja chwilke pozniej jak rozmaiwalam z personelem schronu Zabcia grzecznie siedziala u moich nog, cudowna z niej dziewczynka, domki powinny sie o nia bic!

Posted

Własnie.. wszyscy wyjeżdżają.. a Żabcia całe wakacje w schronisku.. kolejne wakacje :( ja również wyjeżdżam jutro na 2 tygodnie ale wiem że Patrycja na pewno zadba w tymczasie o Żabulke :p

Posted

_bubu_ napisał(a):
Własnie.. wszyscy wyjeżdżają.. a Żabcia całe wakacje w schronisku.. kolejne wakacje :( ja również wyjeżdżam jutro na 2 tygodnie ale wiem że Patrycja na pewno zadba w tymczasie o Żabulke :p

Miłych i udanych wakacji życzę:multi:

Ja też za kilka dni udaję się w stronę Krakowa, ale po drodze mam w planach odwiedziny u Przyjaciół, tych którzy nad morzem mieszkają:p

A do Żabki będę zaglądać-rownież z kafejki:p

Posted

Dzisiaj bajka o pięknej Królewnie Żabce, co to ją Zła Królowa w schronisku zamknęła...Mam nadzieję, że już wkrótce bajka skończy się szczęśliwie..

Buuu, powinno być w schronisku..