Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 387
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szprota była rano na spacerze i biegała po polu, piła z rzeki i wlazła do niej akurat w miejscu gdzie brzeg jest stromy a prąd silny, nawet duże psy mają tam problemy a co dopiero takie maleństwo, nie mogą wejść, prąd ją odciągnął od brzegu, dopiero po chwili zauważyłam co się dzieje i wyciągnęłam ją za kark gdy odpływała, to było straszne, bałam się , że nie zdąże

Posted

Dwóch gapiów i nic?... Kiedy ktoś poważny się trafi? :cool1:

Wiecie, że zeżarło mi kilka dni temu około 1000 postów?... mam nadzieję, że zeżarte zostały bazarki :evil_lol:

Posted

No właśnie nie wiem...
Zeżarło i już, tylko nie wiem które. Może stare bazarki, bo kiedyś byłam ciotką bazarkową bardziej :roll:

Posted

[quote name='ANKA_89']mi też zeżarło posty, ostatnio miałam ognik, a teraz łapki, ale dobrze, są ładniejsze:)[/quote]

Hala, tylko Tobie nic nie zeżarło :watpliwy:

Może maczałaś w tym kopytka?...:razz:

Posted

[quote name='ANKA_89']
mi też zeżarło posty, ostatnio miałam ognik, a teraz łapki, ale dobrze, są ładniejsze:)[/quote]

A poza tym słyszałam, że jak dogomaniakowi zapala sie ostatni ognik, to takiego delikwenta odwożą na sygnale do psychatryka :bad-word::help1: :evil_lol:

To dobrze ANKA, że nie mamy ognika :megagrin:

Posted

[quote name='Yona']A poza tym słyszałam, że jak dogomaniakowi zapala sie ostatni ognik, to takiego delikwenta odwożą na sygnale do psychatryka :bad-word::help1: :evil_lol:

[b]To dobrze ANKA, że nie mamy ognika :megagrin:[/b][/quote]

uff...,kamień z serca:multi:

Posted

Szproteczka też jest śliczna.
Jest tyle biedactw na dogomanii i na allegro. Mi do serca najbardziej przypdła Szproteczka, Monia i Krecik oraz Bart. A na zabuj zakochałam się w Moruska. Bardzo sie cieszę, że Bart ma już domek. Mam wielką nadzieję, że Szprocia i zakochana parka też go znajdą.

Posted

[quote name='Hala']bardzo dziękujęmy za zainteresowanie..zapraszamy cząściej :evil_lol:[/quote]

Ja też. Obiema łapkami...tzn. rączkami :loveu: