Szczurosława Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 Szprota była rano na spacerze i biegała po polu, piła z rzeki i wlazła do niej akurat w miejscu gdzie brzeg jest stromy a prąd silny, nawet duże psy mają tam problemy a co dopiero takie maleństwo, nie mogą wejść, prąd ją odciągnął od brzegu, dopiero po chwili zauważyłam co się dzieje i wyciągnęłam ją za kark gdy odpływała, to było straszne, bałam się , że nie zdąże Quote
Yona Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 ANKA, to się strachu musiałaś najeść :sad: Dobrze, że wszystko dobrze się skończyło... Quote
Szczurosława Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 ona to dopiero była przerażona, ale potem wytarzała się w piasku i pobiegała radośnie do przodu:roll: Quote
Hala Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Anka Ty mi tu takich rzeczy nie opowiadaj...przecież na zawał można zejść. :angryy: Quote
Yona Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Dwóch gapiów i nic?... Kiedy ktoś poważny się trafi? :cool1: Wiecie, że zeżarło mi kilka dni temu około 1000 postów?... mam nadzieję, że zeżarte zostały bazarki :evil_lol: Quote
Yona Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 No właśnie nie wiem... Zeżarło i już, tylko nie wiem które. Może stare bazarki, bo kiedyś byłam ciotką bazarkową bardziej :roll: Quote
Szczurosława Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 u Szproty bez zmian.... mi też zeżarło posty, ostatnio miałam ognik, a teraz łapki, ale dobrze, są ładniejsze:) Quote
Yona Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='ANKA_89']mi też zeżarło posty, ostatnio miałam ognik, a teraz łapki, ale dobrze, są ładniejsze:)[/quote] Hala, tylko Tobie nic nie zeżarło :watpliwy: Może maczałaś w tym kopytka?...:razz: Quote
Yona Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='ANKA_89'] mi też zeżarło posty, ostatnio miałam ognik, a teraz łapki, ale dobrze, są ładniejsze:)[/quote] A poza tym słyszałam, że jak dogomaniakowi zapala sie ostatni ognik, to takiego delikwenta odwożą na sygnale do psychatryka :bad-word::help1: :evil_lol: To dobrze ANKA, że nie mamy ognika :megagrin: Quote
Szczurosława Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 [quote name='Yona']A poza tym słyszałam, że jak dogomaniakowi zapala sie ostatni ognik, to takiego delikwenta odwożą na sygnale do psychatryka :bad-word::help1: :evil_lol: [b]To dobrze ANKA, że nie mamy ognika :megagrin:[/b][/quote] uff...,kamień z serca:multi: Quote
Hala Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 no dzięki...pięknie tu o mnie gadacie... :angryy: Quote
Yona Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 My o Tobie?... :loveu: Hala.... My tylko o psychiatryku...:diabloti: Quote
Szczurosława Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 [quote name='Yona']My o Tobie?... :loveu: Hala.... My tylko o psychiatryku...:diabloti:[/quote] ofkors:loveu: swoją drogą nowi moderatorzt działają, już dostałam info,że mam za duży podpis.... Quote
marola Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Szproteczka też jest śliczna. Jest tyle biedactw na dogomanii i na allegro. Mi do serca najbardziej przypdła Szproteczka, Monia i Krecik oraz Bart. A na zabuj zakochałam się w Moruska. Bardzo sie cieszę, że Bart ma już domek. Mam wielką nadzieję, że Szprocia i zakochana parka też go znajdą. Quote
Hala Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 bardzo dziękujęmy za zainteresowanie..zapraszamy cząściej :evil_lol: Quote
Szczurosława Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 [quote name='Hala']bardzo dziękujęmy za zainteresowanie..zapraszamy cząściej :evil_lol:[/quote] podpisuje się pod tym:) Quote
Yona Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='Hala']bardzo dziękujęmy za zainteresowanie..zapraszamy cząściej :evil_lol:[/quote] Ja też. Obiema łapkami...tzn. rączkami :loveu: Quote
Recommended Posts