Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

hej, mizianka dla słodkiego ryjka.U mnie też abstynencja zdjęciowa bo sprzętu brak:eviltong:

• Replies 791
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ale się dzisiaj wkurzyłam:angryy: byłam z Ottem na spacerze na działkach koło lasu żeby się wybiegał. No i tak sobie biega biega aż nagle pisk ! jakiś kretyn rozwalił butelkę na łące, Otto oczywiście nie patrzy jak biegnie więc szkło wbiło mu się w łapę między poduszki !:angryy:
No to ja psa na ręce ( dobrze, że byłam bez Młodego bo nie wiem jak bym jeszcze z wózkiem sobie poradziła) i zaniosłam go do weterynarza...Dzięki temu, że szybko złapałam go na ręce szkło wbiło się tylko leciutko. Wet wyciągnął szkiełko ( ja bałam się ruszać wolałam nieść go ) przemył miejsce wbicia, na szczęście nie krwawiło. Założył tylko jakąś taką skarpetkę, żeby się nie zabrudziło kazał w domu ściągnąć jeszcze raz przemyć. Na szczęście Otto nie kuleje już, zachowuje się normalnie.

Guest wolfheart
Posted

Mnie się tak zdarzyło latem ,nad Wisłą.K****:angryy: Przeklęłam tego brudasa,co szkło tam rozbił i życzyłam pokaleczenia śmierdzących nóg.

Posted

U nas wszędzie jest taki syf że szkoda gadać, a najbardziej wkurzają mnie ci co specjalnie tłuką butelki :angryy:. Jakby jednemu z drugim takie szkło się w dupę wbiło to by więcej tego nie robili :angryy:

Posted

Biedny Otto, ale pierwsze rany bojowe ma za sobą, teraz z niego będzie prawdziwy mężczyzna z bliznami!
Dobrze, że jest mały i moglaś w ten, a nie inny sposób zareagować :)

Posted

[quote name='Nanashi']Biedny Otto, ale pierwsze rany bojowe ma za sobą, teraz z niego będzie prawdziwy mężczyzna z bliznami!
Dobrze, że jest mały i moglaś w ten, a nie inny sposób zareagować :)[/QUOTE]

oj tak tak :D :D

Posted

Muszę się pochwalić !! :) w końcu udało mi się nauczyć Otta rzucania się na samochody :) :multi: teraz jak idzie to nie zwraca na nie prawie w ogóle uwagi. Jestem dumna z niego :loveu:

Posted

Jakoś ostatnio mam mało czasu żeby usiąść do kompa...aparatu dalej nie mam :(
Zimnica straszna u nas, ale Otto nie narzeka, a nawet całkiem mu się podoba i nie bardzo chce do domu po spacerze wracać. Uwielbia skakać po śniegu i ryć pyszczkiem w nim :)

Posted

U nas rzucanie było, ale nie na auta... tylko na ludzi :lol:. Ciągle pracujemy i zależy w sumie od jego dnia - raz przejdzie super, innym razem wyrwie się trochę. Wczoraj mijaliśmy dość sporo ludzi i ładnie szedł w kontakcie, ale to się pewnie jeszcze zmieni - on ma szczególne tendencje do cofania się w postępach :lol:

Nie mniej gratulacje :) I czekamy na zdjęcia... swoją drogą też nie mam aparatu od 3 tygodni :shake:

Posted

[quote name='Ana :)']Muszę się pochwalić !! :) w końcu udało mi się nauczyć Otta rzucania się na samochody :) :multi: teraz jak idzie to nie zwraca na nie prawie w ogóle uwagi. Jestem dumna z niego :loveu:[/QUOTE]

Brawo :multi: Super postępy

Posted

szkoda, ze nie masz jak zrobić zdjęć ..Otto musi świetnie wyglądać jak hasa po śniegu :D

historii z łapką nie zazdroszczę ..ja przeżywałam to z moją Holi na wiosnę - tylko ona się nabiła na jakiś metal wchodząc do wody i przecięła sobie tą poduszeczkę nad stopą...ale mam nadzieje że Otto już zdarzenia nie pamięta i łapka go nie boli :)

gratulację postępów w nauce :D każdy mały sukces nastraja do dalszych osiągnięć ;)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Ana :)']Uwielbia skakać po śniegu i ryć pyszczkiem w nim :)[/QUOTE]

no ba,nie ma to jak zaciąganie się śniegiem:evil_lol: i gratulacje za postępy:multi:

Posted

Dziękujemy wszystkim za gratulacje :loveu:

Śnieg to prawdziwa miłość Ottona :D jak idziemy to musi ciągnąć podwoziem po śniegu czyli każda zaspa jego. Ja nie wiem co on w tym widzi fajnego no ale bronić mu nie będę :D Mrozy mu nie przeszkadzają, lubi latać mokry od śniegu :evil_lol: tylko jak później uda mi się zaciągnąć go jakimś cudem do domu to musi schnąć w przedpokoju :diabloti: