Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Muszę pochwalić Otta, bo robi postępy ze spacerowaniem przy ulicy :) Nie rzuca się już tak strasznie na samochody ze szczekaniem:eviltong: jeszcze ciągnie ale jak ma korektę to zazwyczaj odpuszcza :) ale oczywiście ćwiczymy dalej aby dojść do perfekcji :cool3:

A ja cały piękny weekend muszę przesiedzieć na uczelni:placz:

• Replies 791
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='leónowa']Oj tam mały na pewno wybaczy Pańci te krótsze spacerki, jeszcze przemeblowanie może zrobi, żeby było jej miło jak wróci:evil_lol:[/QUOTE]
Na szczęście zachowywał się przyzwoicie :) ale dzisiaj chociaż pogoda nie bardzo fajan udajemy się na działki aby dziad mały się wybiegał :D Muszę tylko poczekać, aż młodzież moja wstanie :D

Posted

[quote name='Ptysiak']Dzień dobry :)[/QUOTE]
Dzień dobry z małym opóźnieniem :D ale całą piękną i słoneczną niedziele spędziłam na uczelni :-(

Posted

[quote name='leónowa']Hehe hipnoza w oczętach, mój tak reaguje na świnki morskie:evil_lol:[/QUOTE]
Rzucasz Leosiowi świnki morskie :crazyeye::eviltong:

[URL]http://i49.tinypic.com/ncebfd.jpg[/URL] Jak tu się oprzeć takiemu spojrzeniu :smile:

Posted

[quote name='Kaaasia']Rzucasz Leosiowi świnki morskie :crazyeye::eviltong:

[URL]http://i49.tinypic.com/ncebfd.jpg[/URL] Jak tu się oprzeć takiemu spojrzeniu :smile:[/QUOTE]

Też mnie to zastanowiło z tymi świnkami morskimi :D
oj trudno, trudno się oprzeć :P

Posted

[quote name='Kaaasia']Rzucasz Leosiowi świnki morskie :crazyeye::eviltong:
[/QUOTE]

Bez przesady, taką sadystka to ja nie jestem, jak na rekach trzymam koleżanki świnki to ma takie opętanie w oczach, no bo w końcu smakowicie to takie tłuściutkie zwierzątko wygląda:lol:

Posted

[quote name='betty_labrador']czesc ! przyszlam zobaczyć tego cudnego maluszka :D szczeniaczek słodki a jak urósł jeszcze piękniejszy :D[/QUOTE]
Witamy :)
Otto dziękuje za komplement :)

Posted

[quote name='Ptysiak']Hej hej :)

Kiedy nowe zdjęcia ?? ;)[/QUOTE]

hej :)
już wkrótce będą :P nie miałam teraz jak zrobić bo spędziłam kolejny piękny weekend na uczelni :P w tygodniu postaram się nadrobić :D

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Nowy braciszek? :loveu:[/QUOTE]

o nie, nie, nie :D Otto i Darek ( mój syn ) wystarczają mi całkowicie :D większa ilość energii w moim domu mogła by się skończyć moim pobytem w jakimś zakładzie zamkniętym :D