AgusiaP Posted November 15, 2012 Author Posted November 15, 2012 Dokładnie Elunia kochane Dogo ...:shake: Anuś wyściskaj go od nas:loveu::loveu::loveu: Quote
Faenza Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 No to próbuję coś napisać, mam nadzieję, że post się pokaże :) Mały bardzo grzeczny w nocy harcuje po pokoju, sam się bawi piłką z, której wypadają smakołyki. Trzymał do spacerku po nocy wszystko na dworze się dopiero załatwił, chodzi za nogą i nie odstępuje mnie na krok. Wczoraj poznał jeszcze sunię, która chciała się z nim bawić i go zaczepiała ale on tylko się wtulił w nogi wystraszony chociaż bardzo zaciekawiony :) Na razie ciągle jeszcze woli być w swoim legowisku i tam czuje się najbezpieczniej ale myślę, że już niedługo ;) Quote
Mysza2 Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 Aniu:), jak fajnie że Twoje posty wreszcie wchodzą:). Jak Cię poznałam to byłam prawie pewna że bardzo szybko przeczytamy o postępach Tobiego:) I super że z nauką czystości taki szybki postęp, tu się bałam że będzie gorzej. Kochana spadłaś nam z nieba :loveu::loveu: Aniu nie będziesz miała nic przeciwko, żebym zdjęcia Tobiego wykorzystała do ogłoszeń Luckiego, oni są prawie identyczni? Quote
Faenza Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 Nie mam nic przeciwko :) Jutro pewnie będą kolejne zdjęcia bo pójdzie z nami na działkę. Quote
Mysza2 Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 http://tablica.pl/oferta/lucky-4-mie...i-ID1PT4J.html http://katowice.gumtree.pl/c-Zwierza...AdIdZ431719994 http://www.morusek.pl/ogloszenie/135...ch-do-adopcji/ http://dabrowagornicza.olx.pl/lucky-...-iid-456786021 http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/...sy/Lucky,77292 http://www.kokosy.pl/zwierzaki/psy/66850.html http://dabrowa-gornicza.lento.pl/luc...ji,665712.html http://www.przygarnijzwierzaka.pl/og...i-id53309.html chociaż tyle na razie Quote
AgusiaP Posted November 16, 2012 Author Posted November 16, 2012 Anuś bardzo się cieszę, że jesteś a nami i piszesz nam na bieżąco co u Was słychać:multi::loveu: Tylko bardzo Cię proszę nie puszczajcie go luzem na tej działce:shake::shake::shake: Te maluchy są bardzo sprytne i lekko nie miałyśmy, żeby je złapać:diabloti: Quote
Lolalola Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 oj widze w koncu jakies pozytywne wiesci dzis na dogo,maluszek ma domek-bardzo sie ciesze:) Quote
Martika&Aischa Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 Lolalola napisał(a):oj widze w koncu jakies pozytywne wiesci dzis na dogo,maluszek ma domek-bardzo sie ciesze:) Lolcia kochana to na razie domek tymczasowy ale kto wie ;) kto wie ;) może Ania wraz z rodzinką zakochają się w cudownym asekurancie :cool3: Quote
AgusiaP Posted November 16, 2012 Author Posted November 16, 2012 Martika@Aischa napisał(a):Lolcia kochana to na razie domek tymczasowy ale kto wie ;) kto wie ;) może Ania wraz z rodzinką zakochają się w cudownym asekurancie :cool3: Ojjjj marzenie :loveu: maluszek by miał jak w raju :lol::cool3: Quote
Lolalola Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 Martika@Aischa napisał(a):Lolcia kochana to na razie domek tymczasowy ale kto wie ;) kto wie ;) może Ania wraz z rodzinką zakochają się w cudownym asekurancie :cool3: jestem okropnie nie na bierzaco:oops:ale najpierw mnie nie bylo bo znow musialam wyjechac a teraz ostatnie kilka dni bylam tak strasznie chora,ze na oczy nie widzialam...dopiero dzis wzielam lapka do reki i nadrabiam;) zycze wspanialego domku malemu asekurantowi;)najlepiej u Ani wobec tego:) Quote
Martika&Aischa Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 Lolalola napisał(a):jestem okropnie nie na bierzaco:oops:ale najpierw mnie nie bylo bo znow musialam wyjechac a teraz ostatnie kilka dni bylam tak strasznie chora,ze na oczy nie widzialam...dopiero dzis wzielam lapka do reki i nadrabiam;) zycze wspanialego domku malemu asekurantowi;)najlepiej u Ani wobec tego:) Lolcia nawet nie wiesz jaka ta mała asekurancka bestia jest urocza :loveu: Quote
Lolalola Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 Martika@Aischa napisał(a):Lolcia nawet nie wiesz jaka ta mała asekurancka bestia jest urocza :loveu: hmmmmm chyba sobie moge wyobrazic:cool3:kochac,calowac,wyprzytulac:) Quote
AgusiaP Posted November 16, 2012 Author Posted November 16, 2012 Martika@Aischa napisał(a):Lolcia nawet nie wiesz jaka ta mała asekurancka bestia jest urocza :loveu: Martunia wszystkie są urocze:mad: Quote
Martika&Aischa Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 AgusiaP napisał(a):Martunia wszystkie są urocze:mad: oczywiście że wszystkie :loveu: ale to asekuranckie nasienie zapadło mi w serduchu :loveu::loveu::loveu: taki Pan sierotek zawsze za plecami innych :cool3: głowa w ścianę bo przecież jak ja ich nie widzę to one mnie też :cool3: Quote
AgusiaP Posted November 16, 2012 Author Posted November 16, 2012 Martika@Aischa napisał(a):oczywiście że wszystkie :loveu: ale to asekuranckie nasienie zapadło mi w serduchu :loveu::loveu::loveu: taki Pan sierotek zawsze za plecami innych :cool3: głowa w ścianę bo przecież jak ja ich nie widzę to one mnie też :cool3: Cieszę się ogromnie, że się poprawiałaś:eviltong::loveu: Quote
Martika&Aischa Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 AgusiaP napisał(a):Cieszę się ogromnie, że się poprawiałaś:eviltong::loveu: Aguś a ja coś wiem i palce od zaciskania kciuków aż mnie bolą ;) Oby się spełniło :) Piękny i pamiętny piątek byśmy miały :eviltong:;) Quote
Maruda666 Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 Martika@Aischa napisał(a):Aguś a ja coś wiem i palce od zaciskania kciuków aż mnie bolą ;) Oby się spełniło :) Piękny i pamiętny piątek byśmy miały :eviltong:;) Trzymam też mocno - choć nie bardzo wiem za co ( oby to o czym myślę :) ). Quote
Martika&Aischa Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 Maruda666 napisał(a):Trzymam też mocno - choć nie bardzo wiem za co ( oby to o czym myślę :) ). Marudko trzymaj na razie cichutko ale z całych sił ;) Quote
Beatkaa Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 To ja też się przyłączam do trzymania,w kupie siła ;) Quote
AgusiaP Posted November 16, 2012 Author Posted November 16, 2012 To ja już wszystko piszę:cool3: Miałam dzisiaj dwa bardzo fajne telefony:lol::lol::lol: Jeden w sprawie Luckego z Pszczyny a drugi w sprawie Lunki z Katowic ( Elunia była dzisiaj w sklepie zoologicznym po szeleczki i smyczki dla małych i zostawiała plakaciki) i to przyniosło efekt ;) Domek z Pszczyny :lol: Lucky:loveu: Państwo mają dom z ogrodzeniem, mają już jednego pieska i dwa kotki :loveu: Zgadzają się oczywiście na wizytę, mieli już jedną jak brali kotka;) Pani cały czas jest w domu:lol: Prosiła mnie, żebym dała jej trochę czasu, bo musi przekonać męża, ale ona jest zakochana w maleńkim po uszy;):loveu: Domek z Katowic :lol: Lunka:loveu: W niedzielę jedziemy na wizytę, chyba od razu z Lunką ;) Elunia już miła przyjemność rozmawiać z panią jak była po szeleczki dla psiaków:lol: właśnie pani z tego sklepu chce adoptować Lunkę;) W domku są dwa kotki, pani, jej tata i 14letnia córka :lol: Na prawdę dla mnie po rozmowach telefonicznych wszystko wygląda super, ale aż się boję cieszyć... Quote
Mysza2 Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 Agunia, znowu wszystko robimy razem :):):) Quote
AgusiaP Posted November 16, 2012 Author Posted November 16, 2012 Mysza2 napisał(a):A ja myślałam że Agusia coś już napisała, ale jak nie to ja:):) 1. Był bardzo fajny tel od pani z Pszczyny o Luckiego, Pani musi popracować nad mężem prosiła o parę dni i się odezwie. Pani ma adoptowanego kota dom był sprawdzany przez wolonariuszkę Klaudię (nie wiem czy to nie Klaudiusek_) 2. Ja dzisiaj poszłam kupować szeleczki dla szczeniorów do zoologicznego w Katowicach, zgadałam się z bardzo fajna Panią która tam pracuje, zgodziła się żeby powiesić plakat ze szczeniorkami w sklepie, no i poszłam, wieczorem Pani zadzwoniła do Agusi że chce Lunę adoptować. Jesteśmy umówione na wizytę w niedzielę Agusia już napisała:eviltong: Quote
Mysza2 Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 AgusiaP napisał(a):Agusia już napisała:eviltong: he he he :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: No i w niedzielę sesja fotograficzna o 10:00 udział biorą Agusia, Martika i ja (nie jako modelki) :):) Quote
Mysza2 Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 Martika@Aischa napisał(a):oczywiście że wszystkie :loveu: ale to asekuranckie nasienie zapadło mi w serduchu :loveu::loveu::loveu: taki Pan sierotek zawsze za plecami innych :cool3: głowa w ścianę bo przecież jak ja ich nie widzę to one mnie też :cool3: A mnie mamusia Misia zapadła, bo to kochane dobre psisko, dla mnie takie kundelki najpiękniejsze, a wiadomo jak z adopcjami takich kundelków Quote
AgusiaP Posted November 16, 2012 Author Posted November 16, 2012 Mysza2 napisał(a):he he he :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: No i w niedzielę sesja fotograficzna o 10:00 udział biorą Agusia, Martika i ja (nie jako modelki) :):) Już się nie mogę doczekać:lol:;) Mam taką nadzieję, że i o Fruzię ktoś niebawem zadzwoni... Quote
Recommended Posts