Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 214
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mały wyszedł z boksu i od razu dopadł naszych rąk :) nie w głowie były mu spacery po wybiegu skoro przyjechałyśmy w odwiedziny :) Trzeba go było głaskać i głaskać i głaskać :) a on z zadowolenia przymykał oczki :)
jego kolega z boksu Dropsik czasami próbował się też wcisnąć w kolejke do głaskania ale Mały nie dawał za wygraną :) On jest taki spokojny.
Grzecznie wrócił do boksu mimo że Dropsik uciakał po całym wybiegu a koleżnakę Aster wniosłam na rekach :)

Posted

Już nie czeka !!! Dzisiaj pojechał do newego domku :multi: :multi: :multi: :multi:

Nowi państwo przyjechali z daleka i od razu widać było że mają serce!!

Mały bądź grzeczny!!:evil_lol: Życzę dużo miłości, trawki, słonka i pełnej miseczki!!

Posted

Mam nadzieję , że Mały będzie szczęśliwy w nowym domku. Ciekawe jak zniósł długą podróż. Myślę , że trafiła mu się wspaniała rodzina . Powodzenia piesku!

• 2 weeks later...
Posted

Mały już się zadomowił, sprawuje się bardzo dobrze, już chodzi bez smyczy, nigdzie nie ucieka. Nie chce jeść karmy więc dostaje kasze z mięsem :p Wołają na niego Mały lub Cygan. Jest bardzo posłuszny i wspaniale bawi się z dziećmi .
Bardzo sie cieszę i zmieniam tytuł wątku :multi:

• 2 months later...
Posted

mam wieści z domu Małego :) Psiak ma się bardzo dobrze. Zadomowił się na całego i bardzo przywiązał do właścicieli. Jak wyjeżdżają i zostaje pod opieką Babci to wyje i sąsiedzi go pocieszają. A jak wracają to radości nie ma końca. Jest strasznym pieszczochem - to pamietamy, prawda? ;) Wnuki go uwielbiają i zabierają chętnie na spacery. Na smyczy nie czuje się dobrze , woli chodzić luzem - tak jak w swoim poprzednim domu. Całymi dniami może wychodzić do ogrodu. Dostał nawet ozdobną budę aby mógł sobie w dzień do niej wchodzić ale nie chętnie w niej siedzi.. to pewnie złe wspomnienia ze schroniska.. BYł na wizycie u weterynarza - wszystko w porządku , we wrześniu szczepienie. Mamy zaproszenie w odwiedziny, szkoda , że to tak daleko. Ale mam nadzieję , że kiedyś trafi nam się jakiś kurs w tamte strony i wstąpimy przy okazji ;)

• 1 year later...