mrowa23 Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 My z Pulikami Firma : CAC,CACIB,BOS,BOB Bibi : CAC, CACIB, BOS, BOB i dostałą się do ścisłego finału na BOGu ale bez pudla ;) choć miłe, że sędzia zauważył mopa ;) Quote
marcelinka371 Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 mrowa23 napisał(a):My z Pulikami Firma : CAC,CACIB,BOS,BOB Bibi : CAC, CACIB, BOS, BOB i dostałą się do ścisłego finału na BOGu ale bez pudla ;) choć miłe, że sędzia zauważył mopa ;) Gratulacje:D Szkoda że nie spotkałyśmy się Quote
Izabela124. Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Wow! Piękne zdjęcia! :loveu: Grzywaczy więcej nie masz? :razz: Quote
Viris Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Robiłam zdjęcia całej stawce buldożków, więc niewiele innych ras mogłam uchwycić. Grzywaczy w ogóle podczas oceny nie widziałam, tylko pozowane już po sędziowaniu. Pomki może jakieś jeszcze są, ale gorsze ujęcia. Jakiś konkretny pies? Quote
Błyskotka Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 netheter napisał(a):Fon's FANTASTIC BACHELOR :) Nie było tego psa na wystawie ;) Quote
Viris Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 To jeszcze trochę finałów, bo w końcu przysiadłam. Mam nadzieję, że ktoś jeszcze zajrzy do tego wątku :) MP Quote
Viris Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 BIS BABY https://lh5.googleusercontent.com/-BelCrPvv8kQ/URZ2AXo9qyI/AAAAAAAADWM/mX-zhjvZNi8/s717/b0014.jpg Quote
Recommended Posts