Margi Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 zerduszko napisał(a):Ona, jest karłem ;) Żadnym karłem,tylko jest adekwatna do wieku. Quote
zerduszko Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 Porównując ją z innymi kotami wydaje się taka mała :p Mieli dziś dzwonić ludzie, chętni adoptować małą... ale nie dzwonili :multi: Miałam wątpliwości, widać słuszne. Damian kazał nie dawać :D Quote
wilczy zew Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 zerduszko napisał(a):Damian kazał nie dawać :D ja tak grzecznie zapytam: Damian chory? Quote
zerduszko Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 Nie, on lubi koty. A te są jeszcze takie grzeczne i przylepki :) I fajne :) Chłopak to się tak przykleił do Damiana, że ciężko uwierzyć, biorąc pod uwagę, że dwa miesiące na nas syczał. Damian kazał oddać Jagodę, a te zostawić :evil_lol: Żeby wszystkie tymczasiki były takie, to bym brała hurtem :] Tylko żeby srakulce nie wróciły :shake: Jak jeździliśmy przez tydzień łapać Gagę, to Damian tez jeździł mimo iż mieliśmy wówczas w sumie 5 kotów w mieszkaniu. On woli koty od psów. Quote
wilczy zew Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 zerduszko napisał(a): On woli koty od psów. aaaaaaaaaa... przeszłam z Foxa na Chrome Quote
zerduszko Posted January 10, 2013 Author Posted January 10, 2013 Na środę kastracja, obu :-? Nie wiem już co robić, ale robię! Dziś spróbuję otworzyć bazar, bo go dłubię od niedzieli. Ale i tak jakby ktoś chciał, to koty chętnie przyjmą kasioorę na zabiegi! :biggrina: Już się tak nie boją Sadie. Za to łóżko nam zdewastowały :-( Musze kupić drapak. Kupy ok, ale cały czas są na odp. karmie - 21 zł pochłaniają w 4,5 dnia :shock: Quote
zerduszko Posted January 11, 2013 Author Posted January 11, 2013 No i nikt nie zagląda :obrazic::obrazic::obrazic:A mam dobre wieści :multi: Ale i złe :( Quote
malawaszka Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 zaglądam :grins: zawsze i wszędzie bo po co pracować kiedy można zaglądać :grab: Quote
zerduszko Posted January 11, 2013 Author Posted January 11, 2013 No ta zmiana: No i nikt nie pisze :obrazic::obrazic::obrazic:A mam dobre wieści :multi: Ale i złe :-( :lol: Quote
agaga21 Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 zerduszko napisał(a):No i nikt nie zagląda :obrazic::obrazic::obrazic:A mam dobre wieści :multi: Ale i złe :( co się stało? i jakie są dobre? Quote
zerduszko Posted January 11, 2013 Author Posted January 11, 2013 No :lol: Riki zwany Mikrusem/Mikim zostaje u rodzinki DT :multi: Chłopak poszedł na 2 tygodnie na TDT końcem września :evil_lol: Ale niestety chłopak ma najpewniej poważne problemy z dziąsłami :( Taki młody, ech. To już kurde 50% wyadoptowana :drinking: Quote
agaga21 Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 oj, z dziąsłami to ponoć bardzo niedobrze jak coś się dzieje. kocica doglov ma właśnie tego typu problemy i miała momenty, że naprawdę kiepsko z nią było. trzymam kciuki za drugą połówkę :) Quote
zerduszko Posted January 11, 2013 Author Posted January 11, 2013 No niestety, czasem się to kończy wyrwaniem zębów :( Zapraszam na bazar na zabiegi! http://www.dogomania.pl/forum/threads/238212-Ciuchy-dla-pań-coś-dla-psów-i-na-półkę-na-koty-w-DT-do-25-01 Quote
Saththa Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Nooo to super;) i kolejne tez znajda super domki;) Quote
zerduszko Posted January 14, 2013 Author Posted January 14, 2013 Się rozwiązał worek z adopcjami... Lady wczoraj pojechała do domu :multi: Ale tak cicho i smutno bez niej :-( Te dwa sobki, to się zaszywają po kątach i taka z nich pociecha, darmozjady. Ja się bałam, że Martin wykorzysta Lady, ale nie! Sadie w sobotę w końcu postanowiła skonsumować swój z Lady związek i była mała orgietka :evil_lol: Lizka to ma zawsze chęć, ale u Sadie to niespotykana, ona nawet w cieczkę była grzeczna. Quote
malawaszka Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 hahaha ale jak to orgietka? psy z kotami???? WHY????? sodomia i gomoria :eek2: Quote
zerduszko Posted January 14, 2013 Author Posted January 14, 2013 malawaszka napisał(a):hahaha ale jak to orgietka? psy z kotami???? WHY????? sodomia i gomoria :eek2: Suki się napaliły :evil_lol: A z domku gdzie zaciesz, widzisz tylko jedno wszędzie :eviltong: Quote
malawaszka Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 no tak :splat: wspaniale że Lady w domku :laola: Quote
agaga21 Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 nie smutaj, pewnie niedługo nowe kocięta się napatoczą i znów będziesz miała DUUUUŻO :mdrmed: Quote
zerduszko Posted January 14, 2013 Author Posted January 14, 2013 No nie wiem, chyba, ze mi się trafi sponsor na łózko do sypialni i nowe krzesła :diabloti: Koty sa niszczuchy, szczególnie w takiej klatce jak moja, gdzie nie ma się gdzie ruszyć :shake: Quote
agaga21 Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 zerduszko napisał(a):No nie wiem, chyba, ze mi się trafi sponsor na łózko do sypialni i nowe krzesła :diabloti: Koty sa niszczuchy, szczególnie w takiej klatce jak moja, gdzie nie ma się gdzie ruszyć :shake: moje oprócz kwiatków jeszcze nic nie poniszczyły(tfu, tfu!) Quote
zerduszko Posted January 14, 2013 Author Posted January 14, 2013 Moje nie mają drapaka, poza tym ja mam małe lokum i latają po sufitach czasem. Poza tym one nie niszczą naumyślnie, są naprawdę grzeczne pod tym względem. Jak Jadźka była w ich wieku, to firanki, wazony itp. były pochowane ;) Quote
agaga21 Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 zerduszko napisał(a):Moje nie mają drapaka, poza tym ja mam małe lokum i latają po sufitach czasem. Poza tym one nie niszczą naumyślnie, są naprawdę grzeczne pod tym względem. Jak Jadźka była w ich wieku, to firanki, wazony itp. były pochowane ;) no tak, moje mają gdzie się wybiegać, czasem mam wrażenie, że na piętrze biega stado słoni a nie 2 kociaki :D ale z drapaka mało korzystają. głównie do spania w hamakach ale naprawdę rzadko. Quote
zerduszko Posted January 14, 2013 Author Posted January 14, 2013 agaga21 napisał(a):no tak, moje mają gdzie się wybiegać, czasem mam wrażenie, że na piętrze biega stado słoni a nie 2 kociaki :D ale z drapaka mało korzystają. głównie do spania w hamakach ale naprawdę rzadko. Ja też nie widzę, żeby drapały meble... ale ktoś musi to robić ;) Przez 4 miesiace raz dziennie każdy i tadam... Choć moja Jadźka mniej drapała, każdy kot inny. Ja chce psa :( Quote
Recommended Posts