Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 696
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Porównując ją z innymi kotami wydaje się taka mała :p

Mieli dziś dzwonić ludzie, chętni adoptować małą... ale nie dzwonili :multi: Miałam wątpliwości, widać słuszne. Damian kazał nie dawać :D

Posted

Nie, on lubi koty. A te są jeszcze takie grzeczne i przylepki :) I fajne :) Chłopak to się tak przykleił do Damiana, że ciężko uwierzyć, biorąc pod uwagę, że dwa miesiące na nas syczał. Damian kazał oddać Jagodę, a te zostawić :evil_lol: Żeby wszystkie tymczasiki były takie, to bym brała hurtem :] Tylko żeby srakulce nie wróciły :shake:

Jak jeździliśmy przez tydzień łapać Gagę, to Damian tez jeździł mimo iż mieliśmy wówczas w sumie 5 kotów w mieszkaniu. On woli koty od psów.

Posted

Na środę kastracja, obu :-? Nie wiem już co robić, ale robię! Dziś spróbuję otworzyć bazar, bo go dłubię od niedzieli.

Ale i tak jakby ktoś chciał, to koty chętnie przyjmą kasioorę na zabiegi! :biggrina:

Już się tak nie boją Sadie. Za to łóżko nam zdewastowały :-( Musze kupić drapak. Kupy ok, ale cały czas są na odp. karmie - 21 zł pochłaniają w 4,5 dnia :shock:

Posted

No :lol:

Riki zwany Mikrusem/Mikim zostaje u rodzinki DT :multi: Chłopak poszedł na 2 tygodnie na TDT końcem września :evil_lol: Ale niestety chłopak ma najpewniej poważne problemy z dziąsłami :( Taki młody, ech.

To już kurde 50% wyadoptowana :drinking:

Posted

oj, z dziąsłami to ponoć bardzo niedobrze jak coś się dzieje. kocica doglov ma właśnie tego typu problemy i miała momenty, że naprawdę kiepsko z nią było.
trzymam kciuki za drugą połówkę :)

Posted

Się rozwiązał worek z adopcjami... Lady wczoraj pojechała do domu :multi: Ale tak cicho i smutno bez niej :-( Te dwa sobki, to się zaszywają po kątach i taka z nich pociecha, darmozjady.

Ja się bałam, że Martin wykorzysta Lady, ale nie! Sadie w sobotę w końcu postanowiła skonsumować swój z Lady związek i była mała orgietka :evil_lol: Lizka to ma zawsze chęć, ale u Sadie to niespotykana, ona nawet w cieczkę była grzeczna.

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha ale jak to orgietka? psy z kotami???? WHY?????
sodomia i gomoria :eek2:

Suki się napaliły :evil_lol:

A z domku gdzie zaciesz, widzisz tylko jedno wszędzie :eviltong:

Posted

No nie wiem, chyba, ze mi się trafi sponsor na łózko do sypialni i nowe krzesła :diabloti: Koty sa niszczuchy, szczególnie w takiej klatce jak moja, gdzie nie ma się gdzie ruszyć :shake:

Posted

zerduszko napisał(a):
No nie wiem, chyba, ze mi się trafi sponsor na łózko do sypialni i nowe krzesła :diabloti: Koty sa niszczuchy, szczególnie w takiej klatce jak moja, gdzie nie ma się gdzie ruszyć :shake:

moje oprócz kwiatków jeszcze nic nie poniszczyły(tfu, tfu!)

Posted

Moje nie mają drapaka, poza tym ja mam małe lokum i latają po sufitach czasem. Poza tym one nie niszczą naumyślnie, są naprawdę grzeczne pod tym względem. Jak Jadźka była w ich wieku, to firanki, wazony itp. były pochowane ;)

Posted

zerduszko napisał(a):
Moje nie mają drapaka, poza tym ja mam małe lokum i latają po sufitach czasem. Poza tym one nie niszczą naumyślnie, są naprawdę grzeczne pod tym względem. Jak Jadźka była w ich wieku, to firanki, wazony itp. były pochowane ;)

no tak, moje mają gdzie się wybiegać, czasem mam wrażenie, że na piętrze biega stado słoni a nie 2 kociaki :D ale z drapaka mało korzystają. głównie do spania w hamakach ale naprawdę rzadko.

Posted

agaga21 napisał(a):
no tak, moje mają gdzie się wybiegać, czasem mam wrażenie, że na piętrze biega stado słoni a nie 2 kociaki :D ale z drapaka mało korzystają. głównie do spania w hamakach ale naprawdę rzadko.

Ja też nie widzę, żeby drapały meble... ale ktoś musi to robić ;) Przez 4 miesiace raz dziennie każdy i tadam... Choć moja Jadźka mniej drapała, każdy kot inny.
Ja chce psa :(