WATACHA Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='zerduszko']To nie jest takie trudne, bo Jadźka.... sra do wanny, lubi duuuuuże kuwety :evil_lol: a dwójkę jestem w stanie obserwować. Chyba, że raz ładna, raz srakulec? :crazyeye: oooooooooo nie, nie wiem czy bym to zniosła :lol: Quote
Saththa Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='WATACHA']:crazyeye: oooooooooo nie, nie wiem czy bym to zniosła :lol:[/QUOTE] Toooooo nie moze juz do kibelka?:) Quote
zerduszko Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 [quote name='WATACHA']:crazyeye: oooooooooo nie, nie wiem czy bym to zniosła :lol:[/QUOTE] Wolałabyś do łóżka czy na dywan? :cool3: Mi to nie przeszkadza, bo wannę się domywa, nie ma śladu i zapachu. Poza tym wystarczy zamknąć łazienkę i po problemie. Ale w takich sytuacjach jak teraz jest jak znalazł :lol: Jadźka jest tresowana, kiedyś jak słyszałam, ze drapie, to tylko jedno słowo moje i leciała do kuwety. Teraz się wycwaniła i drapie dopiero po :mad: Quote
WATACHA Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Spałaby w przedpokoju, za każdą kupę jedna zdrowaśka za drzwiami :evil_lol: Quote
zerduszko Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 [quote name='WATACHA']Spałaby w przedpokoju, za każdą kupę jedna zdrowaśka za drzwiami :evil_lol:[/QUOTE] Ale ona lubi spać w przedpokoju :eviltong: Ugotowałam kuraka, Martin jest zachwycony. Kupa znów brzydka, poubijam je :angryy: Quote
wilczy zew Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Przecież od jednego posiłku nie poprawi się Quote
zerduszko Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 Miałam nadzieję, że od leków się poprawi... to się poprawiło i popsuło znów :lol: Jedziemy do weta jak znajdę chwilkę, bo już straciłam nadzieję. Quote
WATACHA Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Zmiana diety też może wywołać srakulce. Quote
wilczy zew Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='WATACHA']Zmiana diety też może wywołać srakulce.[/QUOTE] pocieszyłaś dziewczynę... Quote
WATACHA Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='zerduszko']Ale ona lubi spać w przedpokoju :eviltong: :angryy:[/QUOTE] A za drzwiami też lubi siedzieć?U mnie są drzwi podwójne więc, nie byłoby jej wygodnie tak miedzy jednymi i drugimi :) Quote
zerduszko Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 Na klatce - oczywiście, że lubi :) No to do jutra sraczki mają czas, a potem wysyłam do WATACHY, bo jej ze srakulcem lepiej poszło :) Quote
WATACHA Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Nie na klatce.Między jednymi a drugimi drzwiami :) Jakie do jutra daj im parę dni.A może kup im indyczka lib wołowinki:diabloti:, a nie jakiegoś kurczaka :lol: Quote
Saththa Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Jagnięcinkę albo łososia może :watpliwy: Quote
wilczy zew Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='WATACHA']A może kup im indyczka lib wołowinki:diabloti:, a nie jakiegoś kurczaka :lol:[/QUOTE] taaa...co jeszcze...nie rozbestwiaj gadziny Quote
zerduszko Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 Są pewne granice, rozumem że to padlinożercy, że muszą to jeść, ale krowy ja kupować nie będę! Quote
WATACHA Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='Saththa']Jagnięcinkę albo łososia może :watpliwy:[/QUOTE] Łosoś pycha.Ostatnio spróbowałam pierwszy raz (zawsze wydawało mi się, że jest niesmaczny) i tak mi zasmakował, że kupowałam sobie 3 dni pod rząd. [quote name='wilczy zew']taaa...co jeszcze...nie rozbestwiaj gadziny[/QUOTE] Jeszcze jakieś królewskie łoża co by im było wygodnie ;) [quote name='zerduszko']Są pewne granice, rozumem że to padlinożercy, że muszą to jeść, ale krowy ja kupować nie będę![/QUOTE] A jaka różnica czy kurczak czy wołowina, bo chyba nie chodzi Ci o cenę? Quote
Saththa Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='WATACHA']Łosoś pycha.Ostatnio spróbowałam pierwszy raz (zawsze wydawało mi się, że jest niesmaczny) i tak mi zasmakował, że kupowałam sobie 3 dni pod rząd. [/QUOTE] Ja tam nie wiem... nie lubie ryb:) z założenia :lol: za to Tazzio od stycznia 2012 codziennie na dwa posiłki łosia je skubaniec... Quote
WATACHA Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='Saththa']Ja tam nie wiem... nie lubie ryb:) z założenia :lol: za to Tazzio od stycznia 2012 codziennie na dwa posiłki łosia je skubaniec...[/QUOTE] Takiemu to się powodzi ;) Quote
wilczy zew Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 lubię ryby ale wędzonego łososia nie znoszę Quote
Saththa Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='WATACHA']Takiemu to się powodzi ;)[/QUOTE] wczesniej jagniecine jadl... ale chudł... :watpliwy::watpliwy::watpliwy::watpliwy::watpliwy::watpliwy::watpliwy::watpliwy: Quote
WATACHA Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='wilczy zew']lubię ryby ale wędzonego łososia nie znoszę[/QUOTE] Wędzony najlepszy, pycha. [quote name='Saththa']wczesniej jagniecine jadl... ale chudł... :watpliwy::watpliwy::watpliwy::watpliwy::watpliwy::watpliwy::watpliwy::watpliwy:[/QUOTE] Małe jagniątko mu dawałaś, takie malutkie.Ja nie jadam malućkich :( i moje psy też.Ja jem mięso 1-2 razy w tygodniu.W sumie najchętniej wcale bym nie jadła, ale nie umiem.Kiedyś próbowałam i nie wyszło :( [quote name='wilczy zew']przeżuć na suchy chleb :evil_lol:[/QUOTE] Mam trochę mogę podrzucić jakby ktoś chciał ;) Quote
Saththa Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='WATACHA'] Małe jagniątko mu dawałaś, takie malutkie.Ja nie jadam malućkich :( i moje psy też.Ja jem mięso 1-2 razy w tygodniu.W sumie najchętniej wcale bym nie jadła, ale nie umiem.Kiedyś próbowałam i nie wyszło :( [/QUOTE] To jest pies. nie będę go karmiła marchewką bo nie jem mięsa. Quote
WATACHA Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='Saththa']To jest pies. nie będę go karmiła marchewką bo nie jem mięsa.[/QUOTE] Ja nie pisałam, ogólnie o mięsie tylko o mięsie z młodego stworzenia.Zresztą wiadomo co w tych karmach jest ;) Quote
Recommended Posts