Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zerduszko']To nie jest takie trudne, bo Jadźka.... sra do wanny, lubi duuuuuże kuwety :evil_lol: a dwójkę jestem w stanie obserwować. Chyba, że raz ładna, raz srakulec?

:crazyeye: oooooooooo nie, nie wiem czy bym to zniosła :lol:

• Replies 696
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='WATACHA']:crazyeye: oooooooooo nie, nie wiem czy bym to zniosła :lol:[/QUOTE]
Wolałabyś do łóżka czy na dywan? :cool3: Mi to nie przeszkadza, bo wannę się domywa, nie ma śladu i zapachu. Poza tym wystarczy zamknąć łazienkę i po problemie. Ale w takich sytuacjach jak teraz jest jak znalazł :lol:
Jadźka jest tresowana, kiedyś jak słyszałam, ze drapie, to tylko jedno słowo moje i leciała do kuwety. Teraz się wycwaniła i drapie dopiero po :mad:

Posted

[quote name='WATACHA']Spałaby w przedpokoju, za każdą kupę jedna zdrowaśka za drzwiami :evil_lol:[/QUOTE]
Ale ona lubi spać w przedpokoju :eviltong:

Ugotowałam kuraka, Martin jest zachwycony. Kupa znów brzydka, poubijam je :angryy:

Posted

[quote name='zerduszko']Ale ona lubi spać w przedpokoju :eviltong:

:angryy:[/QUOTE]

A za drzwiami też lubi siedzieć?U mnie są drzwi podwójne więc, nie byłoby jej wygodnie tak miedzy jednymi i drugimi :)

Posted

Nie na klatce.Między jednymi a drugimi drzwiami :)

Jakie do jutra daj im parę dni.A może kup im indyczka lib wołowinki:diabloti:, a nie jakiegoś kurczaka :lol:

Posted

[quote name='Saththa']Jagnięcinkę albo łososia może :watpliwy:[/QUOTE]

Łosoś pycha.Ostatnio spróbowałam pierwszy raz (zawsze wydawało mi się, że jest niesmaczny) i tak mi zasmakował, że kupowałam sobie 3 dni pod rząd.
[quote name='wilczy zew']taaa...co jeszcze...nie rozbestwiaj gadziny[/QUOTE]

Jeszcze jakieś królewskie łoża co by im było wygodnie ;)
[quote name='zerduszko']Są pewne granice, rozumem że to padlinożercy, że muszą to jeść, ale krowy ja kupować nie będę![/QUOTE]

A jaka różnica czy kurczak czy wołowina, bo chyba nie chodzi Ci o cenę?

Posted

[quote name='WATACHA']Łosoś pycha.Ostatnio spróbowałam pierwszy raz (zawsze wydawało mi się, że jest niesmaczny) i tak mi zasmakował, że kupowałam sobie 3 dni pod rząd.
[/QUOTE]

Ja tam nie wiem... nie lubie ryb:) z założenia :lol: za to Tazzio od stycznia 2012 codziennie na dwa posiłki łosia je skubaniec...

Posted

[quote name='Saththa']Ja tam nie wiem... nie lubie ryb:) z założenia :lol: za to Tazzio od stycznia 2012 codziennie na dwa posiłki łosia je skubaniec...[/QUOTE]

Takiemu to się powodzi ;)

Posted

[quote name='WATACHA']Takiemu to się powodzi ;)[/QUOTE]

wczesniej jagniecine jadl... ale chudł... :watpliwy::watpliwy::watpliwy::watpliwy::watpliwy::watpliwy::watpliwy::watpliwy:

Posted

[quote name='wilczy zew']lubię ryby ale wędzonego łososia nie znoszę[/QUOTE]

Wędzony najlepszy, pycha.
[quote name='Saththa']wczesniej jagniecine jadl... ale chudł... :watpliwy::watpliwy::watpliwy::watpliwy::watpliwy::watpliwy::watpliwy::watpliwy:[/QUOTE]

Małe jagniątko mu dawałaś, takie malutkie.Ja nie jadam malućkich :( i moje psy też.Ja jem mięso 1-2 razy w tygodniu.W sumie najchętniej wcale bym nie jadła, ale nie umiem.Kiedyś próbowałam i nie wyszło :(
[quote name='wilczy zew']przeżuć na suchy chleb :evil_lol:[/QUOTE]

Mam trochę mogę podrzucić jakby ktoś chciał ;)

Posted

[quote name='WATACHA']
Małe jagniątko mu dawałaś, takie malutkie.Ja nie jadam malućkich :( i moje psy też.Ja jem mięso 1-2 razy w tygodniu.W sumie najchętniej wcale bym nie jadła, ale nie umiem.Kiedyś próbowałam i nie wyszło :(
[/QUOTE]

To jest pies. nie będę go karmiła marchewką bo nie jem mięsa.

Posted

[quote name='Saththa']To jest pies. nie będę go karmiła marchewką bo nie jem mięsa.[/QUOTE]

Ja nie pisałam, ogólnie o mięsie tylko o mięsie z młodego stworzenia.Zresztą wiadomo co w tych karmach jest ;)