zerduszko Posted December 11, 2012 Author Posted December 11, 2012 Oj, skupiacie się nie na tym co trzeba :scared: Quote
Saththa Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 [quote name='zerduszko']Oj, skupiacie się nie na tym co trzeba :scared:[/QUOTE] hmmmm teraz to zdurniałam;) Quote
zerduszko Posted December 11, 2012 Author Posted December 11, 2012 Nie za srakulca te kciuki mają być przecież! Trzymacie czy nie? :mad: Quote
wilczy zew Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 znaczy się będą s....ć u kogoś innego Quote
Saththa Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Ale jak u innego to beda a miały nie móc;) Ja zawsze trzymam :) Za każdego jednego;) Mam już tyle wirtualnych kciuków ze WoW :lol: Quote
zerduszko Posted December 11, 2012 Author Posted December 11, 2012 [quote name='wilczy zew']znaczy się będą s....ć u kogoś innego[/QUOTE] Wygrywa Pani kotka :lol: Quote
wilczy zew Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 dawaj,Mordziasta będzie mała na co polować :lol: Quote
Saththa Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 [quote name='zerduszko']Wygrywa Pani kotka :lol:[/QUOTE] Miały nie srac do swiatttttttt Mordziasta sie ucieszy jak nic:lol: Quote
zerduszko Posted December 11, 2012 Author Posted December 11, 2012 [quote name='wilczy zew']dawaj,Mordziasta będzie mała na co polować :lol:[/QUOTE] E, one nie uciekają, to nie popoluje :lol: [quote name='Saththa']Miały nie srac do swiatttttttt [/QUOTE] Ale to te u mnie, bo dopiero dziś byłam w aptece :eviltong: Quote
wilczy zew Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 [quote name='zerduszko']E, one nie uciekają, to nie popoluje :lol:[/QUOTE] wiesz,ona nie goni bo one uciekają,one uciekają bo ona chce je zjeść Quote
zerduszko Posted December 11, 2012 Author Posted December 11, 2012 Bydzie mniej mord do wykarmienia, a i Ty mniej wydasz na żarcie :eviltong: Quote
Saththa Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Ale co do tego ma apteka i sranie gdzie indziej bom sie zagubiła;) Quote
zerduszko Posted December 11, 2012 Author Posted December 11, 2012 Dwie różne sprawy toczące się każda swoim torem :) Bo była, owszem, w aptece. Kupiłam to i owo na srakulce. I będą to dostawać Lady i Martinek. Jadźka dostanie w łeb :eviltong: A Gaga będzie srała gdzie indziej :multi: Quote
zerduszko Posted December 11, 2012 Author Posted December 11, 2012 Można, ale miałam nie pisać nic, żeby znów się nie zesrało :evil_lol: Ale ja tak nie umiem, co na myśli to na jęzorze zaraz. Wiecie :diabloti: No a najlepsze i najzagadkowsze jest to, że jej się ten guzek wchłonął... właściwie oba, bo wyszedł jeszcze drugi. O so chozi nie wiem :lying: Włosy już z głowy rwałam.... na darmo ;) Ludzie przyjechali poznać Lady, ale Lady ani na jedzenie patrzeć nie chciała, uciekła do wc i schowała się za tronem :shake: Wychodzą te nieudane adopcje :-( Martin dzikus i Gaga pojadły, walnęły po śmierdzielu :diabloti: i Martin wyłożył się na hamaku, a Gaga przyszła się kiziać :loveu: Najlepsze, ze Jadźka tez przyszła, dała się Panu głaskać :crazyeye: No oby wyczuła człowieka, bo ostatnio pannę chciała ugryźć :evil_lol: A Lady ponad godzinę za kibelkiem siedziała bidna :shake: No i tym sposobem najlepszy kot nie nadaje się do adopcji przez przebrzydłych kłamczuchów :angryy: Quote
wilczy zew Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Jadźka to powinna kaganiec nosić :lol: biedna Lady :shake: Quote
Saththa Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Mooooze to ludzie dla Gagi byli a nie dla Lady ;) Quote
zerduszko Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 [quote name='wilczy zew']Jadźka to powinna kaganiec nosić :lol: [/QUOTE] Ona nigdy nikogo nie ugryła, ten raz... Albo dla Jadźki ;) Quote
wilczy zew Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [quote name='zerduszko']Ona nigdy nikogo nie ugryła, ten raz...[/QUOTE] to ludź był nie dobry Quote
zerduszko Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 |Też mi to przeszło przez myśl, alem nie przypuszczała wówczas :( Quote
wilczy zew Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 to następnym razem jak Jadźka udziabie to ludź wypad Quote
Recommended Posts