Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 696
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wilczy zew']dawaj,Mordziasta będzie mała na co polować :lol:[/QUOTE]
E, one nie uciekają, to nie popoluje :lol:
[quote name='Saththa']Miały nie srac do swiatttttttt
[/QUOTE]

Ale to te u mnie, bo dopiero dziś byłam w aptece :eviltong:

Posted

Dwie różne sprawy toczące się każda swoim torem :)

Bo była, owszem, w aptece. Kupiłam to i owo na srakulce. I będą to dostawać Lady i Martinek. Jadźka dostanie w łeb :eviltong: A Gaga będzie srała gdzie indziej :multi:

Posted

Można, ale miałam nie pisać nic, żeby znów się nie zesrało :evil_lol: Ale ja tak nie umiem, co na myśli to na jęzorze zaraz. Wiecie :diabloti:

No a najlepsze i najzagadkowsze jest to, że jej się ten guzek wchłonął... właściwie oba, bo wyszedł jeszcze drugi. O so chozi nie wiem :lying: Włosy już z głowy rwałam.... na darmo ;)

Ludzie przyjechali poznać Lady, ale Lady ani na jedzenie patrzeć nie chciała, uciekła do wc i schowała się za tronem :shake: Wychodzą te nieudane adopcje :-( Martin dzikus i Gaga pojadły, walnęły po śmierdzielu :diabloti: i Martin wyłożył się na hamaku, a Gaga przyszła się kiziać :loveu: Najlepsze, ze Jadźka tez przyszła, dała się Panu głaskać :crazyeye: No oby wyczuła człowieka, bo ostatnio pannę chciała ugryźć :evil_lol: A Lady ponad godzinę za kibelkiem siedziała bidna :shake: No i tym sposobem najlepszy kot nie nadaje się do adopcji przez przebrzydłych kłamczuchów :angryy: