Saththa Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 :kciuki::kciuki::kciuki: i my tez :kciuki::kciuki::kciuki: i za kolejne tez;) Quote
zerduszko Posted November 19, 2012 Author Posted November 19, 2012 Idźcie z tymi kolejnymi, bo jak mogłyście wyczytać na innym wątku, lata mi suka wylękniona pod blokiem :( Quote
Saththa Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Za kolejne które wyjda a nie przyjdą! :kciuki: Quote
zerduszko Posted November 19, 2012 Author Posted November 19, 2012 Tak! Masz browca u mnie :multi: Quote
wilczy zew Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 będzie dobrze!! co się Gadze porobiło? Quote
zerduszko Posted November 19, 2012 Author Posted November 19, 2012 Jest jak dorastająca nastolatka, zmienia nastrój z prędkością światła. Quote
malawaszka Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 ooo rany - to za kolejne które wyjdą i nie przyjdą!!!!!! tak to było???? mam browca????? :errrr: Quote
malawaszka Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 zerduszko napisał(a):Jest jak dorastająca nastolatka, zmienia nastrój z prędkością światła. a ile one mają???? nie dostanie rujki????? Quote
Saththa Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 zerduszko napisał(a):Tak! Masz browca u mnie :multi: Haaaaaaaaaaaaaaa mam piwo;) to gdzie to ja mam przyjechac kurde?:lol: Quote
zerduszko Posted November 19, 2012 Author Posted November 19, 2012 Watacha, a hirbatki? :p Wpadajcie wsie na browca :D Jednego na spółkę dostaniecie :lol: Się gnojki urodziły przełom czerwca i lipca, więc niby za wcześnie na rujkę. Ale Kicia z czerwca jest, a w listopadzie miała pierwsza rujkę. Mam prawie pełnojajecznego kocura, będzie pseudo u zerduszko :evil_lol: I teraz właśnie zaobserwowałam, że on ją łapie za skórę na karku... na razie nic nie robi, zaczynają się bawić, ale... Po co ja mam znosić brudasy do domu, jak sobie namnożę. tfu wyhoduję :evil_lol: Quote
WATACHA Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 hirbatka może byc, ale czerwona, albo zielona, czarna mi już nie smakuje jak się dziś okazało :( Quote
zerduszko Posted November 19, 2012 Author Posted November 19, 2012 Czy malinowa łapie się jako czerwona?:lol: Co za czasy nastały, kiedyś kawa czy herbata? A teraz? Jaka... jak mi ktoś ostatnio się zapytał o biała, to zwątpiłam :D Quote
malawaszka Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 WATACHA napisał(a):hirbatka może byc, ale czerwona, albo zielona, czarna mi już nie smakuje jak się dziś okazało :( jesteś w ciąży???? :cool3: Quote
wilczy zew Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 malawaszka napisał(a):jesteś w ciąży???? :cool3: to samo pomyślałam :shiny: Quote
zerduszko Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 :pissed::pissed::pissed::pissed::pissed::pissed::pissed::pissed::pissed::pissed::pissed::pissed::pissed::pissed::pissed::pissed::pissed::pissed::pissed::pissed::pissed::pissed::pissed::pissed::pissed::pissed::pissed::pissed::pissed::pissed: Quote
zerduszko Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 Alergia. Dogoniłam nawet do Ciebie w przypływie furii, czy to możliwe, ze tak szybko i ostro, ale sobie przypomniałam, ze znajomy nawet do domu w którym mieszkały koty wejść nie może. No i że już prawdy nei dojdziemy. Jeszcze zapomniał książeczki :angryy: Quote
Saththa Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 jesli rzeczywiście alergia... to odda książeczke. rozumiem, ze juz wrociła, wsio z nią ok? Quote
zerduszko Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 Nawet jak odda, to zła jestem, bo ten kot się poniewiera niepotrzebnie. Ale ok się zachowuje, cieszyła się na widok wszystkich :) No i nie wierzę, w nic już nie wierzę :] Ta czarna sunia już zgłoszona do schroniska, pewnie niebawem ją złapią :( A ja nic nie moge zrobić :( Quote
Recommended Posts