Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 696
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Watacha, a hirbatki? :p

Wpadajcie wsie na browca :D Jednego na spółkę dostaniecie :lol:

Się gnojki urodziły przełom czerwca i lipca, więc niby za wcześnie na rujkę. Ale Kicia z czerwca jest, a w listopadzie miała pierwsza rujkę. Mam prawie pełnojajecznego kocura, będzie pseudo u zerduszko :evil_lol: I teraz właśnie zaobserwowałam, że on ją łapie za skórę na karku... na razie nic nie robi, zaczynają się bawić, ale... Po co ja mam znosić brudasy do domu, jak sobie namnożę. tfu wyhoduję :evil_lol:

Posted

:pissed::pissed::pissed::pissed::pissed::pissed::pissed::pissed::pissed::pissed::pissed::pissed::pissed::pissed::pissed::pissed::pissed::pissed::pissed::pissed::pissed::pissed::pissed::pissed::pissed::pissed::pissed::pissed::pissed::pissed:

Posted

Alergia.

Dogoniłam nawet do Ciebie w przypływie furii, czy to możliwe, ze tak szybko i ostro, ale sobie przypomniałam, ze znajomy nawet do domu w którym mieszkały koty wejść nie może.

No i że już prawdy nei dojdziemy. Jeszcze zapomniał książeczki :angryy:

Posted

Nawet jak odda, to zła jestem, bo ten kot się poniewiera niepotrzebnie. Ale ok się zachowuje, cieszyła się na widok wszystkich :)

No i nie wierzę, w nic już nie wierzę :]

Ta czarna sunia już zgłoszona do schroniska, pewnie niebawem ją złapią :( A ja nic nie moge zrobić :(