Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Ok, to tak na szybko, bo kombinuję, co jeszcze można zrobić:

[FONT=lucida grande]Pamiętacie tego psiaka? Tego, który był w pseudohodowli maltańczyków, a nie mogliśmy go odebrać, bo nie było DT/DS ani funduszy?
Został dziś znaleziony powieszony na łańcuchu, cudem odratowany!!![/FONT]

[FONT=lucida grande]Właścicieli nie ma na posesji od 3 dni, pies nie jadł i nie pił przez ten czas!!![/FONT]
[FONT=lucida grande]Może zostać u dziewczyny, która go uratowała tylko na dzisiejszą no[/FONT][FONT=lucida grande]c!!! Mamy dla niego miejsce w hoteliku, miesiąc pobytu to 500zł. PROSIMY, POMÓŻCIE! Inaczej grozi mu schron, czyli ponowne uwięzienie!!!

Psa przejęła fundacja Mrunio :( - patrz strona 2. Nie zbieramy na niego pieniędzy ani nie mamy pojęcia o jego dalszym losie.

[/FONT]
[FONT=lucida grande]ROZLICZENIE:
Wpłynęło na Hazera 50zł, faktura za weterynarza wyniosła 45zł.
Wpłaty dokonała pani Agata B. - dziękujemy!
Faktura tutaj:
[/FONT]

Edited by natalia.aleksandrov
  • Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ALe to obejście to też wygląda, że ho ho, taki piękny pies a siedzi a takim błocie!!! Czy ktoś ma sprzedać kałasznikowa??? Kupię, żeby zrobić porządek z takimi bałwanami!!! :mad:

Posted

Na razie zgłosił się do nas DT, szukamy transportu Szmaotuły-Poznań (jesli rozmowa z DT wypadnie jutro dobrze).
Szukamy wsparcia na weta i na karmę!
kontaktowałam się z SOS Husky, dostałam nr do wiceprezes, nie mogłam się dodzwonić - spróbuję jutro - teraz idę spac, bo nerwy ze mnie zjechały i czuję się okropnie zmęczona.

Posted

[quote name='natalia.aleksandrov']Młody jest bezpieczny w DT. W piątek weterynarz...[/QUOTE]

Super!!!! Oby tak dalej, niech wreszcie trochę się chłopakowi w życiu poszczęści!!! A jak tam kontakt z Fundacją???

Posted

Psiak ma wydarzenie na fb,dzwoniłam i nie odbierali - ale nie potrzebujemy na razie ich wsparcia, pies ma DT, który zastanawia się na DS.
Tutaj link do wydarzenia:
http://www.facebook.com/events/289741934468719/
Dzisiaj psiaka odwiedził weterynarz. Hazer jest bardzo zapchlony, guz nad okiem jest do usunięcia i do badania histopatologicznego. W czwartek/piątek w przyszłym tygodniu psiak będzie miał kastrację, ściągnięcie kamienia i usunięcie guza. Z guza trzeba wysłać tkankę do badania, to są koszty około 100-150zł (o ile dobrze pamiętam), potrzebujemy wsparcia!
Pani z DT odrobaczyła psiaka.