Jump to content
Dogomania

Lucynka,mam dom,mam rodzinkę ,kolege,gory i wszystko najlepsze..warto było czekac,dziekuje

Recommended Posts

Posted

Pozwolę sobie zaprosic na pierwszy założony przeze mnie wątek:

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/246461-10-szczeniak%C3%B3w-na-stacji-benzynowej-Jelenia-G%C3%B3ra[/url]

Posted

[quote name='dominikabankert']w koncu wrocilam i w koncu sypne groszem lucynce ech czemu ona bez domu wciaz[/QUOTE]

Też tego kompletnie nie rozumiem....ogłoszenia w internecie, w gazetach...echhhhh, pozostaje trzymać kciuki, żeby ktoś ją wreszcie wypatrzył :(

Posted

[quote name='paula_t']Też tego kompletnie nie rozumiem....ogłoszenia w internecie, w gazetach...echhhhh, pozostaje trzymać kciuki, żeby ktoś ją wreszcie wypatrzył :([/QUOTE]

chce jej jeszcze wykupic ogloszenia w spacjalistycznej gazecie
to mloda i mądra suczka i ma teraz najwiekszą szanse

Posted

[INDENT]Ciocia WARANSKA przyslala alimenty
mimo ze jeszcze miesiec temu była w Polsce i wydala mase kasy na ,,moje ,,psiaki
wczoraj zadzwonila i mowi masz alimenty aby nie scigał mnie komornik.
210zl do podzialu
[B]Tuptus-40zl
Kesh-50zl
Lucynka-40zl
Amorek-40zl
Palomek-40zl
Bardzo dziękuje,jest mi czasem wstyd ze tyle płacisz pieniędzy na,,moje,, psiaki a ja jestem taka kulejąca
mam garstke przyjaciol -pomocnikow
ale ta mała ilosc to prawdziwi przyjeciele i wiem ze zawsze będą pomagac psiakom i to nie koniecznie moim
Wszystkim dziekuje
Dziekuje Marysiu[/B] [/INDENT]

Posted

Lucynka sliczna dziewczynka
[IMG]http://c.wrzuta.pl/wi16522/6d2c849100196e015235bfd9/sdc16230[/IMG]

Lucys daj buziaka
[IMG]http://c.wrzuta.pl/wi9823/1b4921c7000991565235bf9a/sdc16225[/IMG]
ciocia ,Kesh mnie zaczepia
[IMG]http://c.wrzuta.pl/wi15706/18a8f1f1001b639f5235bfe6/sdc16244[/IMG]

Posted

[quote name='giselle4'][INDENT]Ciocia WARANSKA przyslala alimenty
mimo ze jeszcze miesiec temu była w Polsce i wydala mase kasy na ,,moje ,,psiaki
wczoraj zadzwonila i mowi masz alimenty aby nie scigał mnie komornik.
210zl do podzialu
[B]Tuptus-40zl
Kesh-50zl
Lucynka-40zl
Amorek-40zl
Palomek-40zl
Bardzo dziękuje,jest mi czasem wstyd ze tyle płacisz pieniędzy na,,moje,, psiaki a ja jestem taka kulejąca
mam garstke przyjaciol -pomocnikow
ale ta mała ilosc to prawdziwi przyjeciele i wiem ze zawsze będą pomagac psiakom i to nie koniecznie moim
Wszystkim dziekuje
Dziekuje Marysiu[/B] [/INDENT]
[/QUOTE]

Giselle, kochana, psiaki to niestety nie tylko przyjemności, ale i ogromne wydatki (jedzenie, weterynarz, leki, zabawki, gryzaki i można tak wyliczać bez końca). Każdy z nas daje ile może, bo wszyscy jesteśmy tutaj w jednym celu :)

Posted

[quote name='paula_t']Giselle, kochana, psiaki to niestety nie tylko przyjemności, ale i ogromne wydatki (jedzenie, weterynarz, leki, zabawki, gryzaki i można tak wyliczać bez końca). Każdy z nas daje ile może, bo wszyscy jesteśmy tutaj w jednym celu :)[/QUOTE]

Paula,zwiezle to ujela,choc ona prawie jest wszedzie,dzieki jej pomocy w ogloszeniach,nie jeden pies znazal szanse na szczesliwe zycie :loveu:bardzo pomaga
A ty Graziu naprawde nie masz sie co wstydzic,nie jedno uratowalas psie zycie :lol: i bardzo Cie podziwiam,lecz od 2 lat,nie udaje mi sie Ciebie namowic na odpoczynek :-(

Posted

[quote name='WARANSKA']Paula,zwiezle to ujela,choc ona prawie jest wszedzie,dzieki jej pomocy w ogloszeniach,nie jeden pies znazal szanse na szczesliwe zycie :loveu:bardzo pomaga
A ty Graziu naprawde nie masz sie co wstydzic,nie jedno uratowalas psie zycie :lol: i bardzo Cie podziwiam,lecz od 2 lat,nie udaje mi sie Ciebie namowic na odpoczynek :-([/QUOTE]

odpoczne w przyszlym roku
obiecalam Tobie:)

Posted

[quote name='paula_t']Giselle, kochana, psiaki to niestety nie tylko przyjemności, ale i ogromne wydatki (jedzenie, weterynarz, leki, zabawki, gryzaki i można tak wyliczać bez końca). Każdy z nas daje ile może, bo wszyscy jesteśmy tutaj w jednym celu :)[/QUOTE]

Paula ,kochana
wiem ze TY AKURAT TO ZNASZ
jestes zawsze pomocna

Posted

[quote name='WARANSKA']Paula,zwiezle to ujela,choc ona prawie jest wszedzie,dzieki jej pomocy w ogloszeniach,nie jeden pies znazal szanse na szczesliwe zycie :loveu:bardzo pomaga
....[/QUOTE]

Ojjj Ciotka, Ciotka, jak każdy, na ile tylko zawartość portfela i czas pozwalają ;)
U mnie z kasą krucho, bo póki co sama na siebie nie zarabiam, tylko wszelakie wpłaty są z kieszonkowego (mam nadzieję, że już niedługo;)), więc chociaż tymi ogłoszeniami czy bazarkami mogę pomóc

Posted

[quote name='dominikabankert']poprosze nr konta bo nie moge znalezc przeleje choc niewiele[/QUOTE]

bardzo dziekuje Dominiko -50zl
na koncie Lucynki
jestem bardzo wdzieczna ...i Lucys tez
a telefon milczy:(

Posted

[quote name='paula_t']Ojjj Ciotka, Ciotka, jak każdy, na ile tylko zawartość portfela i czas pozwalają ;)
U mnie z kasą krucho, bo póki co sama na siebie nie zarabiam, tylko wszelakie wpłaty są z kieszonkowego (mam nadzieję, że już niedługo;)), więc chociaż tymi ogłoszeniami czy bazarkami mogę pomóc[/QUOTE]

Ty nie narzekaj
masz pomocna dlon dal wszystkich.
Dziekuje