koja Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Dobrze, że malutkiej już trochę polepszyło się. Quote
zerduszko Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 [quote name='koja']Dobrze, że malutkiej już trochę polepszyło się.[/QUOTE] Tak, czuje się coraz lepiej. Na początku strasznie fuczała, ale teraz już chodzi między innymi kotami. Tylko czasem na ogon swój warczy, pewnie ją jeszcze boli. Nie wiem czt pisałam, że ogon tez był złamany :( Miałam do niej iść, ale nie dotarłam. Jutro zabieramy cała brygadę do lecznicy :lol: 5 kotów ;) Quote
WATACHA Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 [quote name='zerduszko']Tak, czuje się coraz lepiej. Na początku strasznie fuczała, ale teraz już chodzi między innymi kotami. Tylko czasem na ogon swój warczy, pewnie ją jeszcze boli. Nie wiem czt pisałam, że ogon tez był złamany :( Miałam do niej iść, ale nie dotarłam. [B]Jutro zabieramy cała brygadę do lecznicy :lol: 5 kotów[/B] ;)[/QUOTE] Niezła jesteś, dobrze, że małe ;) Quote
zerduszko Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 [quote name='WATACHA']Niezła jesteś, dobrze, że małe ;)[/QUOTE] Nie ja ;) Ja nie mogę nosić i sama bym tego tałatajstwa nie załadowała. Quote
Saththa Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 [quote name='zerduszko']Zawsze zrywają, bo taśma niszczy farbę na drzwiach :] Ale jak zrywają konkretne, to śmierdzi :/[/QUOTE] jaka farbe na drzewach? I jak smierdzi? Abstrakcja dla mojego skopanego eeeee dla mojej skopanej brei we łbie. Quote
zerduszko Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 Farbę na drzwiach :lol: A śmierdzi, no śmierdzi nie tak jak powinno ;) Kocia była dziś w lecznicy, wazy 2,2 kg już:multi: Można powoli zacząć myśleć o sterylce. A może ktoś dołożyłby się do szczepienia? :D Quote
Saththa Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 haaa bo ja czytałam drzewach hahahahhahahahah Quote
zerduszko Posted October 10, 2012 Author Posted October 10, 2012 Poznaje ktoś tego kota? [IMG]http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/Koty chabrowa/126.jpg[/IMG] [IMG]http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/Koty chabrowa/136.jpg[/IMG] [IMG]http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/Koty chabrowa/135.jpg[/IMG] [IMG]http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/Koty chabrowa/131.jpg[/IMG] Quote
malawaszka Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 [quote name='zerduszko']I oka skośne :)[/QUOTE] a te oczka to mnie siewydaje, że będą normalne jak ona całkiem wydobrzeje - takie tylko moje obserwacje Quote
Saththa Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 [quote name='malawaszka']a te oczka to mnie siewydaje, że będą normalne jak ona całkiem wydobrzeje - takie tylko moje obserwacje[/QUOTE] Aaaa bo się w sensie wypełnia tłuszczem i odskosza?:) Quote
malawaszka Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 [quote name='Saththa']Aaaa bo się w sensie wypełnia tłuszczem i odskosza?:)[/QUOTE] nie wiem ale tak widziałam u missieek czasem kotki, które na początku jak je brała były chude i takie skośnookie a potem się robiły normalne Quote
Clean Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Jaka śliczna!Nie ten kot!Ale super Cioteczki zadbały o malutka:-) Quote
zerduszko Posted October 10, 2012 Author Posted October 10, 2012 [quote name='malawaszka']nie wiem ale tak widziałam u missieek czasem kotki, które na początku jak je brała były chude i takie skośnookie a potem się robiły normalne[/QUOTE] Pyzate się robią i poliki oka zakrywają :lol: No oby! Quote
Saththa Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 to ona teraz 8u Ciebie ejst? trochu zaczełam nieogarniać:lol: Quote
zerduszko Posted October 10, 2012 Author Posted October 10, 2012 Nie jest i nie była u mnie :) A czemu tak sądzisz? Quote
zerduszko Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 Kotka wczoraj została zaszczepiona :multi: Na ostatniego ma umówiony zabieg :kciuki: Przydałby się jej dom, bo co potem :roll: ? Quote
Recommended Posts