Zuzka2 Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Jakaś kobietka napisała ws suniek-odpowiedziała na ogłoszenie śląskie.Kazałam dzwonić;-) Quote
Ginn Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 [quote name='Zuzka2']Jakaś kobietka napisała ws suniek-odpowiedziała na ogłoszenie śląskie.Kazałam dzwonić;-)[/QUOTE] Dzwoniła kobietka spod Katowic. Ale trochę się zaczęła wycofywać gdy okazało się, że suń nie można obejrzeć. Ma pogadać z mężem i ew. zadzwonić. Quote
__Lara Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='Ginn']Dzwoniła kobietka spod Katowic. Ale trochę się zaczęła wycofywać gdy okazało się, że suń nie można obejrzeć. Ma pogadać z mężem i ew. zadzwonić.[/QUOTE] To najczęściej nie wróży dobrze :/ Quote
Zuzka2 Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='Ginn']Dzwoniła kobietka spod Katowic. Ale trochę się zaczęła wycofywać gdy okazało się, że suń nie można obejrzeć. Ma pogadać z mężem i ew. zadzwonić.[/QUOTE] Dla niektórych sprawa obejrzenia na żywo jest ważna,bo chodzi nie tylko o wygląd,ale poznanie się i czasem o wspólne "fale";-)Ja pojechałam po psa "ze zdjęcia",a wróciłam z zupełnie innym.Sunia ze zdjęcia była fajnie opisana,ale nie do końca opis sprawdził się w realu;-)Pies czy kot to przyjaciel na wiele lat-trzeba się naprawdę dobrze dobrać;-)Ja bym nie przekreślała takich ludzi;-)Nie zadzwoni-trudno-szukamy dalej;-) Quote
Ginn Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 [quote name='Zuzka2']Dla niektórych sprawa obejrzenia na żywo jest ważna,bo chodzi nie tylko o wygląd,ale poznanie się i czasem o wspólne "fale";-)Ja pojechałam po psa "ze zdjęcia",a wróciłam z zupełnie innym.Sunia ze zdjęcia była fajnie opisana,ale nie do końca opis sprawdził się w realu;-)Pies czy kot to przyjaciel na wiele lat-trzeba się naprawdę dobrze dobrać;-)Ja bym nie przekreślała takich ludzi;-)Nie zadzwoni-trudno-szukamy dalej;-)[/QUOTE] Ja nie przekreślam Broń Boże - tylko mi szkoda. Quote
Zuzka2 Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Wrzucam nowe nabytki od agi38-w tym Figę-na Śląsk,żeby nam się uzbierał składzik:-) Ginn,Figa lubi koty?;-) Quote
Ginn Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 [quote name='Zuzka2']Wrzucam nowe nabytki od agi38-w tym Figę-na Śląsk,żeby nam się uzbierał składzik:-) Ginn,Figa lubi koty?;-)[/QUOTE] Trudno to w tej chwili powiedzieć. Jest po sterylce, w zupełnie nowych warunkach. Jest obojętna. Jest u mnie kilka dni - to za krótko na to aby coś bliżej o niej powiedzieć. Quote
Ginn Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 [quote name='Zuzka2']A to dobrze,że chociaż obojętna;-)[/QUOTE] No to Figunia chyba ma domek w Sosnowcu. W najbliższą sobotę prawdopodobnie wyjazd przez Małopolskę na Śląsk. Quote
Zuzka2 Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Mam nadzieję,że facet nie ma kotów;-) Ekspresowa adopcja-ze dwie godziny na portalach;-) A kto się wybiera do Małopolski?:-) Quote
Ginn Posted December 17, 2012 Author Posted December 17, 2012 [quote name='Zuzka2']Mam nadzieję,że facet nie ma kotów;-) Ekspresowa adopcja-ze dwie godziny na portalach;-) A kto się wybiera do Małopolski?:-)[/QUOTE] Fakt - takiego tempa jeszcze nie było. Wybierają się "podróżniczki" - zgadnij. Quote
Zuzka2 Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 [quote name='Ginn']Fakt - takiego tempa jeszcze nie było. Wybierają się "podróżniczki" - zgadnij.[/QUOTE] A podróżniczki kogo wywożą do Małopolski?;-)Bo na razie mamy trójkę na Śląsk;-) Quote
Zuzka2 Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Co słychać u suczek?:-) One były w końcu sterylizowane w miniony pt? Quote
Ginn Posted December 27, 2012 Author Posted December 27, 2012 [quote name='Zuzka2']Co słychać u suczek?:-) One były w końcu sterylizowane w miniony pt?[/QUOTE Tak oczywiście. Małe po sterylce rozrabiają jak pijane zające. Są na mnie wściekłe bo po sterylce nie wypuszczam ich do pobiegania po ogrodzie a były do tego przyzwyczajone. Wrzeszczą w kojcu jak głupie ale trudno póki się wszystko nie zagoi - siedzą w kojcu. Quote
Zuzka2 Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 I co u suczek?Są jacyś chętni na którąś?:-) Znalazłam fajny artykuł:-): http://ulubiency.wp.pl/kat,1010779,title,Toldo-najwierniejszy-z-kotow,wid,15220168,wiadomosc.html Quote
Ginn Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 [quote name='Zuzka2']I co u suczek?Są jacyś chętni na którąś?:-) Znalazłam fajny artykuł:-): http://ulubiency.wp.pl/kat,1010779,title,Toldo-najwierniejszy-z-kotow,wid,15220168,wiadomosc.html Miałam jednego sms-a - beznadziejnego. Co do artykułu to zaraz mam skojarzenia z twierdzeniami kościoła, że zwierzęta nie posiadają duszy. Quote
Zuzka2 Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 A ja dorabiam ogłoszenia suczynkom tyle czasu i na tyle miast:roll:Może się w końcu doczekają:-) Ginn,ja nie wiem czy w ogóle jest sens zastanawiać się nad poglądami głoszonymi przez kler,bo są tak egzotyczne,sprzeczne i oderwane od faktów,że aż wstyd,że w XXI wieku ktokolwiek ich słucha jeszcze,a wielu płaci ciężkie pieniądze.No ale to długa historia;)Nie wierzę,że można głosić miłosierdzie,zalecać przykazanie miłości i tak a nie inaczej traktować bezbronnych i najsłabszych- i to nie tylko zwierzęta,bo przede wszystkim prostych ludzi czy dzieci.Było już na dogo parę historii zwierzaków z plebanii-niektórym nie zdążono nawet pomóc:razz: Quote
__Lara Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Ginn napisał(a):Miałam jednego sms-a - beznadziejnego. Co do artykułu to zaraz mam skojarzenia z twierdzeniami kościoła, że zwierzęta nie posiadają duszy. Co ciekawe - wystarczy poczytać dokumenty Jana Pawła II, w których pisze o tym, że ludzie mają duszę i ducha, zwierzęta zaś duszę posiadają, ale ducha nie mają ;) Czym jest dusza, a czym duch - odsyłam do lektury ;) Quote
aga38 Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Zuzka wstawiam parę zdjeć dziewczyn,może przydadzą się do ogłoszeń. Ciężko je obfocić bo cholernice maja adhd zaawansowane:evil_lol: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
aga38 Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
aga38 Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Zuzka2 Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Ale one śliczne!:loveu: Ta z krótkim ogonkiem śmieszna:evil_lol: Jak na 5mies.spore są-pewnie wyrosną tuż za kolano;-) Quote
Ginn Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 Zuzka2 napisał(a):Ale one śliczne!:loveu: Ta z krótkim ogonkiem śmieszna:evil_lol: Jak na 5mies.spore są-pewnie wyrosną tuż za kolano;-) Najbardziej przymilasta jest ta ze mną (zielony rękaw). Quote
Zuzka2 Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Jutro jedzie transport Kielce-Warszawa-jak komuś potrzeba:smile:Nr tel.wyślę na pw. Quote
Ginn Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 [quote name='Zuzka2']Jutro jedzie transport Kielce-Warszawa-jak komuś potrzeba:smile:Nr tel.wyślę na pw. Dzięki Zuzka ale u mnie zastój. Quote
Recommended Posts