ferraribox Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 :loveu:Witajcie,kochane dziewczyny:multi::multi::multi:Po długiej przerwie drugą połowę lipca i cały sierpień będę nadrabiała zaległości na Dogo. Prawie wszystko wróciło u mnie do normy. Prace budowlane,które zaczęły się od września 2007 prawie zakończone,dom muszę wykończyć tylko na zewnątrz,miot boksików na C-ten podczas remontu trafił do wspaniałych ludzi takich jak Magda od Fugi i Justyna od Tenorka.Leos-Corleone ma wspaniały domek w Szwecji i odnosi sukcesy wystawowe a mała Kasieńka całkowicie podbiła serca nowych właścicieli. Czekam teraz na egzamin ( na nauczyciela dyplomowanego),dzięki któremu moje boksiki dostaną dodatkowy worek dobrej karmy. POZDRAWIAM :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Iza i Avanti Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Cześć Asiu! A kiedy masz ten egzamin? Żeby wiedzieć, kiedy mocno kciuki trzymać! Quote
Donvitow Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Cześć. Bardzo cierpliwie czekaliśmy. W nagrodę prosimy o foty. Oni :evil_lol: boksików. Ja boksików i pańci:evil_lol: Dziewczyny!. O mnie zupełnie zapomniała. Quote
Iza i Avanti Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Cześć Asiu! A zdjęcie gdzie? Czekamy.... tup, tup, tup... Quote
tygra Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 cześć fajnie że wszystko się układa ja też o fotki proszę Quote
niki_ill Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Witam Asia co taka cisza?:P Przeciesz masz sie czym pochwalic ;) Sunia sliczna, jeszcze raz gratulacje!!!!:evil_lol: Pozdrawiam Quote
Recommended Posts