Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ania-shira']My też czekamy na fotki :lol:[/quote]

[quote name='Aganiok']fotki! fotki! fotki!!! chcemy fotek:mad:

:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote]

[quote name='Donvitow']Pewnie przeglądają swoje z wakacji:mad:[/quote]

[quote name='Kiłi']Ni ma fotek? buuu...:diabloti:[/quote]
A no nie ma fotek:placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Posted

:lol: :lol: :lol: BUZIAKI OD BOKSIKÓW I ICH PAŃCI:loveu: :loveu: :loveu:

Muszę Was pocieszyć,że fotki będą w poniedziałek.Tak się złozyło,że zdjęcia robiłam zwykłym aparatem i dopiero dzisiaj zaniołam 8 filmów do wywołania i nagrania na płytę.Jestem jeszcze myślami daleko,daleko.Było naprawdę wspaniale.Cztery dni w Atenach to uczta dla ducha.No i morze i wyspy to prawdziwy raj.A jeszcze doszedł do tego pierścionek zaręczynowy.I jak tu wrócić na ziemię?
Jednak pędziłam do swoich boksików,tęskniłam za nimi bordzo!

Jestem i będę Was odwiedzać.

Troszeczkę brakuje mi czasu.W szkole szał.Po lekcjach robiłam wystawę prac moich dzieciaków w Pałacu Młodzieży,jutro pracująca sobota,w środę zebranie z rodzicami,w czwartek wernisaż a w piątek wycieczka z klasą:cool1: A chwast chwasty pogania,ogród w mleczach!:shake: To taki powrót do rzeczywistości.

POZDRAWIAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Mam nadzieję,że fotki wyjdą.Troszkę ich zrobiłam.Z myślą o Dogomaniakach starałam się uchwycić kilka greckich psiaków.Chodzą sobie w centrum Aten duże psiaki,zawołane merdają ogonami i ufnie podchodzą do człowieka.W stosunku do innych psów są bardzo spokojne.Wszystkie noszą numerki.Nie udało mi się rozszyfrować kto się nimi opiekuje i czy mają właścicieli? Nie są zbyt zadbane ale i nie są głodne.Psów z właścicielami naliczyłam aż 5:diabloti: a tych snujących się a najczęściej leżących widziałam kilkadziesiąt.

Posted

Witam Boksiowa Ferajno:multi:
Wstyd się przyznać ale już tu byłam po czym zgubiłam waszą galeryjkę, ale teraz nadrobiłam wszyściutko:diabloti:
Piękne Boksie naprawdę mi się podobają.
No i oczywiście ja gratuluje świetnej wyprawy oraz zaręczyn.
P.S. Szkoda, że nie miałam okazji Was poznać wcześniej, w zeszłym roku byłam na wakacjach na Mazurach przez miesiąc cały siedziałam w Kornelach (ok. 60km może więcej od Olsztyna) ale jadąc tam i wracając byłam w Olsztynie i spędziłam tam w sumie razem 2 dni

Posted

[quote name='Kitka20']Witam Boksiowa Ferajno:multi:
Wstyd się przyznać ale już tu byłam po czym zgubiłam waszą galeryjkę, ale teraz nadrobiłam wszyściutko:diabloti:
Piękne Boksie naprawdę mi się podobają.
No i oczywiście ja gratuluje świetnej wyprawy oraz zaręczyn.
P.S. Szkoda, że nie miałam okazji Was poznać wcześniej, w zeszłym roku byłam na wakacjach na Mazurach przez miesiąc cały siedziałam w Kornelach (ok. 60km może więcej od Olsztyna) ale jadąc tam i wracając byłam w Olsztynie i spędziłam tam w sumie razem 2 dni[/quote]
:lol: :lol: :lol:
Nic straconego!!!!!! Zapraszam do "psiego domu":lol:
A galeryjkowe zaległości nadrobimy:lol:

Posted

[center][quote name='ferraribox']:lol: :lol: :lol: BUZIAKI OD BOKSIKÓW I ICH PAŃCI:loveu: :loveu: :loveu:

Muszę Was pocieszyć,że fotki będą w poniedziałek.Tak się złozyło,że zdjęcia robiłam zwykłym aparatem i dopiero dzisiaj zaniołam 8 filmów do wywołania i nagrania na płytę.Jestem jeszcze myślami daleko,daleko.Było naprawdę wspaniale.Cztery dni w Atenach to uczta dla ducha.No i morze i wyspy to prawdziwy raj.A jeszcze doszedł do tego pierścionek zaręczynowy.I jak tu wrócić na ziemię?
Jednak pędziłam do swoich boksików,tęskniłam za nimi bordzo!
[/QUOTE]

no to gratulacje z okazji zaręczyn i ciesze się że wyjazd sie udał :)

zyczymy miłej niedzieli :*:*:*:*
buuuziaki

Tajfun i niunia[/center]

Posted

Cześć Asiu, witaj znów z nami :multi:

Gratulacje z okazji zaręczyn :loveu: Jakaś data już ustalona :cool3: :cool3: :cool3:

Czekam z niecierpliwością na foteczki błekitu morza i śródziemnomorkich wysepek :)

Buziaki i mizianki dla boxików :loveu:

Posted

[quote name='niunia32']

[CENTER]no to gratulacje z okazji zaręczyn i ciesze się że wyjazd sie udał :)[/CENTER]

[CENTER]zyczymy miłej niedzieli :*:*:*:*
buuuziaki[/CENTER]

[CENTER]Tajfun i niunia[/CENTER]
[/quote]Dziękuję. Niedziela była z chwastami:diabloti:

[quote name='madzia i medor']Cześć:p:p:p:p[/quote]
Doberek:lol:

[quote name='evaxon']witako :D gralutank :D czekamy na fotanko :razz: :evil_lol:[/quote]WITANKO RODZINKO:lol: Też czekam na fotki:evil_lol:

Posted

[quote name='Kate I Luka']Cześć Asiu, witaj znów z nami :multi:

Gratulacje z okazji zaręczyn :loveu: Jakaś data już ustalona :cool3: :cool3: :cool3:

Czekam z niecierpliwością na foteczki błekitu morza i śródziemnomorkich wysepek :)

Buziaki i mizianki dla boxików :loveu:[/quote]
Daty jeszcze nie ma;) Rodzinka pierwsza się dowie:lol:
[quote name='Donvitow']No to przy tym braku czasu, opiece nad ślicznymi piecholami dojdzie Ci jeszcze dodatkowy obowiązek/ opieka nad facetem/:diabloti:[/quote]
Troszkę mam inne zdanie;) To facet ma się mną opiekować;) A tak na serio to chciałabym żebyśmy razem się sobą opiekowali:lol:

[quote name='DORRAG'][CENTER][SIZE=5]Gratulacje[/SIZE]:multi: :multi: [/CENTER]
[/quote]
Dziękuję:loveu: