Jagoda1 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Asia nie ma czasu na dogo, pewnie psiaki zalizują swoją Pańcię, odrabiając zaległości:evil_lol: . Quote
ferraribox Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='Ania-shira']My też czekamy na fotki :lol:[/quote] [quote name='Aganiok']fotki! fotki! fotki!!! chcemy fotek:mad: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote] [quote name='Donvitow']Pewnie przeglądają swoje z wakacji:mad:[/quote] [quote name='Kiłi']Ni ma fotek? buuu...:diabloti:[/quote] A no nie ma fotek:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Medorowa Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='ferraribox']A no nie ma fotek:placz: :placz: :placz: :placz: :placz:[/quote] :mdleje::mdleje: Nie ma:mad: Opowiadaj, jak było:p Quote
ferraribox Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 :lol: :lol: :lol: BUZIAKI OD BOKSIKÓW I ICH PAŃCI:loveu: :loveu: :loveu: Muszę Was pocieszyć,że fotki będą w poniedziałek.Tak się złozyło,że zdjęcia robiłam zwykłym aparatem i dopiero dzisiaj zaniołam 8 filmów do wywołania i nagrania na płytę.Jestem jeszcze myślami daleko,daleko.Było naprawdę wspaniale.Cztery dni w Atenach to uczta dla ducha.No i morze i wyspy to prawdziwy raj.A jeszcze doszedł do tego pierścionek zaręczynowy.I jak tu wrócić na ziemię? Jednak pędziłam do swoich boksików,tęskniłam za nimi bordzo! Jestem i będę Was odwiedzać. Troszeczkę brakuje mi czasu.W szkole szał.Po lekcjach robiłam wystawę prac moich dzieciaków w Pałacu Młodzieży,jutro pracująca sobota,w środę zebranie z rodzicami,w czwartek wernisaż a w piątek wycieczka z klasą:cool1: A chwast chwasty pogania,ogród w mleczach!:shake: To taki powrót do rzeczywistości. POZDRAWIAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Medorowa Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Wow, super:multi::multi::multi: Gratuluję zaręczyn:Rose: Quote
ferraribox Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 Mam nadzieję,że fotki wyjdą.Troszkę ich zrobiłam.Z myślą o Dogomaniakach starałam się uchwycić kilka greckich psiaków.Chodzą sobie w centrum Aten duże psiaki,zawołane merdają ogonami i ufnie podchodzą do człowieka.W stosunku do innych psów są bardzo spokojne.Wszystkie noszą numerki.Nie udało mi się rozszyfrować kto się nimi opiekuje i czy mają właścicieli? Nie są zbyt zadbane ale i nie są głodne.Psów z właścicielami naliczyłam aż 5:diabloti: a tych snujących się a najczęściej leżących widziałam kilkadziesiąt. Quote
ferraribox Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='madzia i medor']Wow, super:multi::multi::multi: Gratuluję zaręczyn:Rose:[/quote] :oops: :oops: :oops: dziękuję:oops: :oops: :oops: Quote
ferraribox Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='madzia i medor']Wow, super:multi::multi::multi: Gratuluję zaręczyn:Rose:[/quote] :oops: :oops: :oops: dziękuję:oops: :oops: :oops: Quote
Kitka20 Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Witam Boksiowa Ferajno:multi: Wstyd się przyznać ale już tu byłam po czym zgubiłam waszą galeryjkę, ale teraz nadrobiłam wszyściutko:diabloti: Piękne Boksie naprawdę mi się podobają. No i oczywiście ja gratuluje świetnej wyprawy oraz zaręczyn. P.S. Szkoda, że nie miałam okazji Was poznać wcześniej, w zeszłym roku byłam na wakacjach na Mazurach przez miesiąc cały siedziałam w Kornelach (ok. 60km może więcej od Olsztyna) ale jadąc tam i wracając byłam w Olsztynie i spędziłam tam w sumie razem 2 dni Quote
Kiłi Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [SIZE=5][COLOR=magenta]:multi: Gratulejszyn!!:lol: [/COLOR][/SIZE] Quote
ferraribox Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='Kitka20']Witam Boksiowa Ferajno:multi: Wstyd się przyznać ale już tu byłam po czym zgubiłam waszą galeryjkę, ale teraz nadrobiłam wszyściutko:diabloti: Piękne Boksie naprawdę mi się podobają. No i oczywiście ja gratuluje świetnej wyprawy oraz zaręczyn. P.S. Szkoda, że nie miałam okazji Was poznać wcześniej, w zeszłym roku byłam na wakacjach na Mazurach przez miesiąc cały siedziałam w Kornelach (ok. 60km może więcej od Olsztyna) ale jadąc tam i wracając byłam w Olsztynie i spędziłam tam w sumie razem 2 dni[/quote] :lol: :lol: :lol: Nic straconego!!!!!! Zapraszam do "psiego domu":lol: A galeryjkowe zaległości nadrobimy:lol: Quote
niunia32 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [center][quote name='ferraribox']:lol: :lol: :lol: BUZIAKI OD BOKSIKÓW I ICH PAŃCI:loveu: :loveu: :loveu: Muszę Was pocieszyć,że fotki będą w poniedziałek.Tak się złozyło,że zdjęcia robiłam zwykłym aparatem i dopiero dzisiaj zaniołam 8 filmów do wywołania i nagrania na płytę.Jestem jeszcze myślami daleko,daleko.Było naprawdę wspaniale.Cztery dni w Atenach to uczta dla ducha.No i morze i wyspy to prawdziwy raj.A jeszcze doszedł do tego pierścionek zaręczynowy.I jak tu wrócić na ziemię? Jednak pędziłam do swoich boksików,tęskniłam za nimi bordzo! [/QUOTE] no to gratulacje z okazji zaręczyn i ciesze się że wyjazd sie udał :) zyczymy miłej niedzieli :*:*:*:* buuuziaki Tajfun i niunia[/center] Quote
e.v.a Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 witako :D gralutank :D czekamy na fotanko :razz: :evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Cześć Asiu, witaj znów z nami :multi: Gratulacje z okazji zaręczyn :loveu: Jakaś data już ustalona :cool3: :cool3: :cool3: Czekam z niecierpliwością na foteczki błekitu morza i śródziemnomorkich wysepek :) Buziaki i mizianki dla boxików :loveu: Quote
Donvitow Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 No to przy tym braku czasu, opiece nad ślicznymi piecholami dojdzie Ci jeszcze dodatkowy obowiązek/ opieka nad facetem/:diabloti: Quote
DORRAG Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [CENTER] [SIZE=5]Gratulacje[/SIZE]:multi: :multi: [/CENTER] Quote
ferraribox Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 [quote name='niunia32'] [CENTER]no to gratulacje z okazji zaręczyn i ciesze się że wyjazd sie udał :)[/CENTER] [CENTER]zyczymy miłej niedzieli :*:*:*:* buuuziaki[/CENTER] [CENTER]Tajfun i niunia[/CENTER] [/quote]Dziękuję. Niedziela była z chwastami:diabloti: [quote name='madzia i medor']Cześć:p:p:p:p[/quote] Doberek:lol: [quote name='evaxon']witako :D gralutank :D czekamy na fotanko :razz: :evil_lol:[/quote]WITANKO RODZINKO:lol: Też czekam na fotki:evil_lol: Quote
ferraribox Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 [quote name='Kate I Luka']Cześć Asiu, witaj znów z nami :multi: Gratulacje z okazji zaręczyn :loveu: Jakaś data już ustalona :cool3: :cool3: :cool3: Czekam z niecierpliwością na foteczki błekitu morza i śródziemnomorkich wysepek :) Buziaki i mizianki dla boxików :loveu:[/quote] Daty jeszcze nie ma;) Rodzinka pierwsza się dowie:lol: [quote name='Donvitow']No to przy tym braku czasu, opiece nad ślicznymi piecholami dojdzie Ci jeszcze dodatkowy obowiązek/ opieka nad facetem/:diabloti:[/quote] Troszkę mam inne zdanie;) To facet ma się mną opiekować;) A tak na serio to chciałabym żebyśmy razem się sobą opiekowali:lol: [quote name='DORRAG'][CENTER][SIZE=5]Gratulacje[/SIZE]:multi: :multi: [/CENTER] [/quote] Dziękuję:loveu: Quote
Donvitow Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Gratulacje . Oczywiście masz właściwy punkt widzenia. Wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia.:lol: Quote
Kate I Luka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Witaj Asiu, miłego dzionka :) U nas śliczne lato dziś :multi: Quote
bonita Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [B]My też dołączamy się do gratulacji :) Cieszymy się że Wycieczka się udała :) I czekamy na FOTY Pozdrowionka :)[/B] Quote
Imbirka Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Witaj boksiowa rodzinko:multi::multi::multi:, GRATULUJEMY:lol: a tak w ogóle, to my wracamy po urlopie, spragnieni fotek, a tutaj nadal nic nie ma:cool3: Quote
Recommended Posts