Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Viris']Witamy gwiazdę FB ;) Ja niestety totalnie spłukana przez moje mruczki tymczasowe, ale może przy okazji bazarku coś wyczaruję.[/QUOTE]
Witamy, witamy :loveu:

[quote name='Marycha35']Aguś ja chce zagłosować na gwiazdę:) Ale jak to uczynić???? Jak zdrówko malutkiej?[/QUOTE]
Marysiu, głosowanie skończyło się w piątek ;)
Adelka uplasowała się na 2 pozycji :)

Zdrowko...hmmm... zostały zmienione leki, bo na poprzednie kota nie reagowała jak należy... i czekamy na jakąs poprawę. Za tydzień na kontrolę śmigamy :)

Posted

[h=5]Kochani, nie dość że oddawaliście swoje głosy to Adelka dostała od dwóch Cioteczek z FB - grosik na żwirek ;-)))

[COLOR=#0000cd]Agnieszka F. - 5zł
Monika R. - 20zł[/COLOR]

BARDZO BARDZO BARDZO DZIĘKUJEMY! ♥ ♥ ♥
[img]http://th.interia.pl/20,b050948b41649108/bukiet20bialychroz.jpg[/img][/h]

Posted (edited)

Doszły kolejne wpłaty z FB od:
- 20zł - Sylwia K. z Rybnika :loveu:
- 10zł - Grzegorz M. z Białej Podlaski :loveu:
- 4zł - Ilona K-F z Bydgoszczy :loveu:

- BARDZO DZIĘKUJĘ! :) :) :)

[img]http://www.rotfl.com.pl/data/media/189/bukiet-kwiatow-001.png[/img]

Edited by Agucha
Posted

Doszły pieniążki - [B][COLOR=#008000][SIZE=3]20zł[/SIZE][/COLOR][B][B][COLOR=#008000][SIZE=3] [/SIZE][/COLOR][/B][COLOR=#0000cd]- [/COLOR][/B][/B]od Jolanty W. z Łodzi [FB].
Bardzo, bardzo dziękuję! :loveu:[B][B][COLOR=#0000cd]
[/COLOR][/B][/B]

Posted

[quote name='Marycha35']Dziewczynki jak sobie radzicie? Zdrowieje nam kocia piękność??????[/QUOTE]

Niestety czarno to widzę... w tym tygodniu idziemy na kontrolę... łuki podniebienne nadal się paprzą... nie wiem co dalej będzie, a raczej przeczuwam ostateczne usunięcie zęboli :(

Posted

[quote name='zerduszko']Bez zebów nic jej nie będzie, sporo kotów tak żyje :)[/QUOTE]
Niby słyszałam, niby mogą żyć normalnie... ale mnie to jakoś przeraża. To młody kot :/

[quote name='Marycha35']Sto kilo zdrowia życzę:)[/QUOTE]
NIE dziękujemy :)

• 2 weeks later...
Posted

W poniedziałek byłyśmy u weta... niestety poprawy nie ma... Adeli w sumie zaczęły się nawroty już w 2 tygodniu brania Encortonu...

Myślałam, że się uda... że nie będzie musiała przyjmować antybiotyku przez 2 miesiąc. :shake: Niestety po tygodniu przerwy - musieliśmy powrócić do kuracji. Dostała zastrzyk i w piątek kontrola... najprawdopodobniej powrót do pierwszego leku...

Pytałam wetki ile to jeszcze może potrwać. Niestety nie wiadomo, bo to indywidualne przypadki.

czy można jej coś podawać osłonowo, tak żeby leki nie obarczały za bardzo organizmu?

Na domiar złego - diabeł ogonem nakrył książeczkę :angryy:
Dobrze, że porobiłam zdjęcia wszystkich kart wizyt...

Posted

Dziś byłyśmy na kontroli... łuki podniebienne nieznacznie bledsze, ale z kolei wróciło zaczerwienienie dziąseł :roll::placz:

Tak więc dostała Encortolon w podwójnej dawce na kolejny tydzień... po tym czasie, jeżeli nie pomogą piguły - prawdopodobnie steryd "długofalowy" (?)

.. ostatecznie usunięcie tych zęboli...

Jedno mnie tylko zastanawia - dlaczego wetka nie zaproponowała oczyszczenia zębów z osadu...?