Viris Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Witamy gwiazdę FB ;) Ja niestety totalnie spłukana przez moje mruczki tymczasowe, ale może przy okazji bazarku coś wyczaruję. Quote
Marycha35 Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Aguś ja chce zagłosować na gwiazdę:) Ale jak to uczynić???? Jak zdrówko malutkiej? Quote
Agucha Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 [quote name='Viris']Witamy gwiazdę FB ;) Ja niestety totalnie spłukana przez moje mruczki tymczasowe, ale może przy okazji bazarku coś wyczaruję.[/QUOTE] Witamy, witamy :loveu: [quote name='Marycha35']Aguś ja chce zagłosować na gwiazdę:) Ale jak to uczynić???? Jak zdrówko malutkiej?[/QUOTE] Marysiu, głosowanie skończyło się w piątek ;) Adelka uplasowała się na 2 pozycji :) Zdrowko...hmmm... zostały zmienione leki, bo na poprzednie kota nie reagowała jak należy... i czekamy na jakąs poprawę. Za tydzień na kontrolę śmigamy :) Quote
Marycha35 Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Cholerka, a za drugie miejsce jakaś nagroda jest???? Quote
Agucha Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 [quote name='Marycha35']Cholerka, a za drugie miejsce jakaś nagroda jest????[/QUOTE] 10kg karmy i zabawka ;) Quote
Marycha35 Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Supero, brawo:):):):) To teraz tylko zdrówko niechaj nadciąga!!! Quote
Agucha Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 [quote name='zerduszko']A ksiakies domki? Bo u mnie cisza...[/QUOTE] Jedna osoba się zastanawia... zobaczymy :) Póki co skupiamy sie na leczeniu. Quote
Agucha Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 [h=5]Kochani, nie dość że oddawaliście swoje głosy to Adelka dostała od dwóch Cioteczek z FB - grosik na żwirek ;-))) [COLOR=#0000cd]Agnieszka F. - 5zł Monika R. - 20zł[/COLOR] BARDZO BARDZO BARDZO DZIĘKUJEMY! ♥ ♥ ♥ [img]http://th.interia.pl/20,b050948b41649108/bukiet20bialychroz.jpg[/img][/h] Quote
Viris Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Zapraszam na bazarek : [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/233378[/url] Quote
Agucha Posted October 12, 2012 Author Posted October 12, 2012 (edited) Doszły kolejne wpłaty z FB od: - 20zł - Sylwia K. z Rybnika :loveu: - 10zł - Grzegorz M. z Białej Podlaski :loveu: - 4zł - Ilona K-F z Bydgoszczy :loveu: - BARDZO DZIĘKUJĘ! :) :) :) [img]http://www.rotfl.com.pl/data/media/189/bukiet-kwiatow-001.png[/img] Edited October 12, 2012 by Agucha Quote
Marycha35 Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Dziewczynki jak sobie radzicie? Zdrowieje nam kocia piękność?????? Quote
Agucha Posted October 21, 2012 Author Posted October 21, 2012 Doszły pieniążki - [B][COLOR=#008000][SIZE=3]20zł[/SIZE][/COLOR][B][B][COLOR=#008000][SIZE=3] [/SIZE][/COLOR][/B][COLOR=#0000cd]- [/COLOR][/B][/B]od Jolanty W. z Łodzi [FB]. Bardzo, bardzo dziękuję! :loveu:[B][B][COLOR=#0000cd] [/COLOR][/B][/B] Quote
Agucha Posted October 21, 2012 Author Posted October 21, 2012 [quote name='Marycha35']Dziewczynki jak sobie radzicie? Zdrowieje nam kocia piękność??????[/QUOTE] Niestety czarno to widzę... w tym tygodniu idziemy na kontrolę... łuki podniebienne nadal się paprzą... nie wiem co dalej będzie, a raczej przeczuwam ostateczne usunięcie zęboli :( Quote
zerduszko Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Bez zebów nic jej nie będzie, sporo kotów tak żyje :) Quote
Agucha Posted October 24, 2012 Author Posted October 24, 2012 [quote name='zerduszko']Bez zebów nic jej nie będzie, sporo kotów tak żyje :)[/QUOTE] Niby słyszałam, niby mogą żyć normalnie... ale mnie to jakoś przeraża. To młody kot :/ [quote name='Marycha35']Sto kilo zdrowia życzę:)[/QUOTE] NIE dziękujemy :) Quote
Viris Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Poproszę o numer konta, bo mam pieniążka z bazarku. Quote
Agucha Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 W poniedziałek byłyśmy u weta... niestety poprawy nie ma... Adeli w sumie zaczęły się nawroty już w 2 tygodniu brania Encortonu... Myślałam, że się uda... że nie będzie musiała przyjmować antybiotyku przez 2 miesiąc. :shake: Niestety po tygodniu przerwy - musieliśmy powrócić do kuracji. Dostała zastrzyk i w piątek kontrola... najprawdopodobniej powrót do pierwszego leku... Pytałam wetki ile to jeszcze może potrwać. Niestety nie wiadomo, bo to indywidualne przypadki. czy można jej coś podawać osłonowo, tak żeby leki nie obarczały za bardzo organizmu? Na domiar złego - diabeł ogonem nakrył książeczkę :angryy: Dobrze, że porobiłam zdjęcia wszystkich kart wizyt... Quote
Agucha Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 [quote name='Viris']Poproszę o numer konta, bo mam pieniążka z bazarku.[/QUOTE] Dopiero zauważyłam Twój wpis :oops::oops::oops: Już podsyłam :Rose: Quote
Agucha Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 Dziś byłyśmy na kontroli... łuki podniebienne nieznacznie bledsze, ale z kolei wróciło zaczerwienienie dziąseł :roll::placz: Tak więc dostała Encortolon w podwójnej dawce na kolejny tydzień... po tym czasie, jeżeli nie pomogą piguły - prawdopodobnie steryd "długofalowy" (?) .. ostatecznie usunięcie tych zęboli... Jedno mnie tylko zastanawia - dlaczego wetka nie zaproponowała oczyszczenia zębów z osadu...? Quote
Marycha35 Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Cholera, kiszka:( A jak ona się czuje? Płacze sobie? Ściskam Was Aguś mocno! Quote
Recommended Posts