Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam,
melduje się u pięknoty i mam pytanie, miałabym trochę rzeczy na bazarek dla chłopczyka, jestem co prawda z Warszawy, ale od 09 sierpnia przez kilka dni będę w Toruniu, a dokładnie Mała Nieszawka, jezeli mógłby ktoś odebrać fanty byłoby cudownie.

Posted

[quote name='Kasiaw201']No nic, jak będzie zainteresowanie, poproszę o info na priv, dogadamy się co do spotkania[/QUOTE]

jest Kasiu zainteresowanie, ale proszę Soko by umawiała się z Tobą na odbiór, jeżeli może

Posted

Oczywiście, muszę powiedzieć, że Kojak chwycił za serce mojego męża i mnie, a mnie chyba bardzo mocno. Wczoraj trafiłam na jego watek z bazarku, gdzie licytuję torbę(szkoda, że nie ma opcji KT, bo bazarek do 9 i ja wyjeżdżam 9, ale jakoś sobie poradzę) przeczytałam wszystkie wpisy na wątku i jaki efekt....miłość. Dobrze , że mój Turbiś nie umie czytać

Posted

To zupełnie tak jak nasz, wiem o czym mówisz, 15 miesięcy temu adoptowaliśmy naszego obecnego synka Turbisia, i ogrom pracy jest już włożony, w domu anioł nie pies, nie niszczy, nie płacze jak zostaje sam( to zresztą było od początku i żadna w tym nasza zasługa)ale na poza domem to ciągle droga przez mękę.

Posted

[quote name='Kasiaw201']To zupełnie tak jak nasz, wiem o czym mówisz, 15 miesięcy temu adoptowaliśmy naszego obecnego synka Turbisia, i ogrom pracy jest już włożony, w domu anioł nie pies, nie niszczy, nie płacze jak zostaje sam( to zresztą było od początku i żadna w tym nasza zasługa)ale na poza domem to ciągle droga przez mękę.[/QUOTE]

to dokładnie ten przypadek!

Posted

Na początku, atakował wszystko, do dziś nie lubi: dzieci bo krzyczą i biegają, ludzi z parasolami, zakupami i w ogóle czymkolwiek w ręku, ludzi którzy biegną , jada na deskorolkach rowerach, na początku atakował też samochody ( koniecznie trzeba ugryźć oponę) . Miałam wiele urazów na dłoniach od smyczy, wyrwane ze stawów barkowych ręce. Do dzisiaj nie wychodzę z Turbisiem bez smyczy, maż i syn już tak. Był oczywiście behawiorysta.

Posted

[quote name='Soko']Fanty na bazarek już dostałam, teraz czekam na okazję przekazania ich Kojaczkowi :) cięęężka torba![/QUOTE]
Dziękuję Soko, za pomoc w przekazaniu fantów i miłe spotkanie