lucycabos Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 co tam słychac u Koniecpolskiego boczusia??? Quote
piescofajnyjest Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 lo matko!!!!!!! moja byla (niedoszla) tesciowa mieszka w Koniecpolu:placz: Quote
danavas Posted October 29, 2012 Author Posted October 29, 2012 ej tu musi wejść Jolka...ona to o teściowej może godzinami....... psioczyć;) Quote
Wiola&Miłosz Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Boczek stala poleciala;) Plus za wyzywanie sie i na alberta:) Quote
Wiola&Miłosz Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 A ja mam zajefajna tesciowke;) Ja nie wiem co wy chcecie od tych tesciowych:loveu: Quote
Aimez_moi Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 piescofajnyjest napisał(a):Tesciowa byla okropna! Moja tez ! Quote
piescofajnyjest Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 no nie.....moja tesciowka jest super:) niedoszla byla okropna! Quote
unixena Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 [quote name='danavas']ej tu musi wejść Jolka...ona to o teściowej może godzinami....... psioczyć;) Racja -moja tesciowa to taki babiszon ,ze nawet jak mieszka ode mnie jakies 700 km,to dostaje wysypki jak tylko o niej pomysle :evil_lol:.Moglabym napisac ksiazke na temat tesciowej -oczywiscie typowy horror :angryy: W dniu ,kiedy ta paskude pierwszy raz zobaczylam jakies 30 lat temu ,juz mi podpadla .I tak trwa wojna trzydziestoletnia ,a nie zapowiada sie na rozejm.Wyglada jak typowa wiedzma z bajek dla dzieci ,a i charekterek ma niczego sobie .Trzymala na lancuchu malego ,starego pieska przy budzie .Lancuch byl ciezszy od psa ,a to bezmozgowie niczego zlego w tym nie widzalo ...Piesek byl bezzebny ,a do jedzenia dostawal pomyje i kosci ...nigdy nie widzial weta i nie byl kompany .Wtedy oczywiscie przed 30 latami nie bylo dogomanii ,ale juz jej nagadalam ,ze to jest nieludzkie co robi .Oj nagrabila sobie u mnie ta podla czarownica. Quote
danavas Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 czyli tematem następnego bazarku sadystycznego będzie teściowa Joli;) Quote
danavas Posted October 31, 2012 Author Posted October 31, 2012 ciociunie...zerknijcie do mojego najnowszego psiaka....;( http://www.dogomania.pl/forum/threads/234522-biało-kremowe-cudo-z-czarnym-noskiem-zbieramy-stałe-Cyryl-) Quote
danavas Posted October 31, 2012 Author Posted October 31, 2012 Aimez_moi napisał(a):A jak tam Boczus sie miewa? KAmrleci po 1 listopada rusza transfery internetowe i opisze wszystko...bo niestety dogo ma tyle reklam ze nie jest ona teraz w stanie nawet wejść na strone główną... Quote
Wiola&Miłosz Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 znam ten bol.. A te reklamy to faktycznie masakra jakas.. Quote
Wiola&Miłosz Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Czesc ci cioteczko;) Jak tam u was przygotowania do wszystkich swietych? Quote
Aimez_moi Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 danavas napisał(a):będziemy jarać ;) Ty jestes po prostu niesamowita......:):) Quote
karmelcia Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 hej hej....U boczka wszystko ok,biega nawet na specerach!!!ale zrobil sie troche niedobry,maltretuje biednego Alberta ,ktory tak na marginesie jest 3 razy wiekszy od niego....i jak Boczek ma ochote lezec wlasnie na tej podusi,albo jesc z michy innego psa...to zwyczajnie je przegania!!!!jest dosc dominujacy ,niestety,ja staram sie to ukrucic oczywiscie zeby inne pieski nie czuly sie terroryzowane!!!!ale ...roznie to bywa ,same wiecie,nie da sie 24 h siedziec z psem,a jeszcze poza tym....Boczek to taka jeczy dupka...jak sobie cos ubzdura w glowie bo np rozmrazam miecho na obiad ,bedzie siedzial pod szafka i jeczal zebym mu to dala,ja jestem twarda i nie daje sie ale czasem 3 godz jeczenie doprowadza do wrrrrrrr,tak samo jest z ugotowanym juz obiadem....cos z gara pachnie to boczek usiadzie pod kuchenka i koncert....i to nie piszczenie tylko taki lament!!!!!ale odpuszczac mu nie wolno bo bedzie pewnie jeszce wiekszym jeczkiem!!!!!!! Quote
Wiola&Miłosz Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 A to cwaniak;) Ale za to ze maltretuje alberta ma minusa u Mnie. Boczek bo sie pogniewamy. Fajnie ze ruszyl zadzisko;) Quote
Aimez_moi Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Ale to tylko potwierdza jak dobrze sie czuje u Karmelka....:):) Quote
piescofajnyjest Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 nie wiedzialam, ze z Boczka taki terorysta;) ps. tutaj sie nie obchodzi Wszystkich Swietych:( Quote
Wiola&Miłosz Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 No tak tez myslalam;) Wiec jakie przebranko mialas na haloweena?;) No pochwal sie:evil_lol: Quote
Recommended Posts