Jump to content
Dogomania

Bezdomny Boczek z nadwagą.... pogryziony przez amstafa.... zbieramy stałe na dt....

Recommended Posts

Posted

[quote name='danavas']ej tu musi wejść Jolka...ona to o teściowej może godzinami....... psioczyć;)

Racja -moja tesciowa to taki babiszon ,ze nawet jak mieszka ode mnie jakies 700 km,to dostaje wysypki jak tylko o niej pomysle :evil_lol:.Moglabym napisac ksiazke na temat tesciowej -oczywiscie typowy horror :angryy: W dniu ,kiedy ta paskude pierwszy raz zobaczylam jakies 30 lat temu ,juz mi podpadla .I tak trwa wojna trzydziestoletnia ,a nie zapowiada sie na rozejm.Wyglada jak typowa wiedzma z bajek dla dzieci ,a i charekterek ma niczego sobie .Trzymala na lancuchu malego ,starego pieska przy budzie .Lancuch byl ciezszy od psa ,a to bezmozgowie niczego zlego w tym nie widzalo ...Piesek byl bezzebny ,a do jedzenia dostawal pomyje i kosci ...nigdy nie widzial weta i nie byl kompany .Wtedy oczywiscie przed 30 latami nie bylo dogomanii ,ale juz jej nagadalam ,ze to jest nieludzkie co robi .Oj nagrabila sobie u mnie ta podla czarownica.

Posted

Aimez_moi napisał(a):
A jak tam Boczus sie miewa?

KAmrleci po 1 listopada rusza transfery internetowe i opisze wszystko...bo niestety dogo ma tyle reklam ze nie jest ona teraz w stanie nawet wejść na strone główną...

Posted

hej hej....U boczka wszystko ok,biega nawet na specerach!!!ale zrobil sie troche niedobry,maltretuje biednego Alberta ,ktory tak na marginesie jest 3 razy wiekszy od niego....i jak Boczek ma ochote lezec wlasnie na tej podusi,albo jesc z michy innego psa...to zwyczajnie je przegania!!!!jest dosc dominujacy ,niestety,ja staram sie to ukrucic oczywiscie zeby inne pieski nie czuly sie terroryzowane!!!!ale ...roznie to bywa ,same wiecie,nie da sie 24 h siedziec z psem,a jeszcze poza tym....Boczek to taka jeczy dupka...jak sobie cos ubzdura w glowie bo np rozmrazam miecho na obiad ,bedzie siedzial pod szafka i jeczal zebym mu to dala,ja jestem twarda i nie daje sie ale czasem 3 godz jeczenie doprowadza do wrrrrrrr,tak samo jest z ugotowanym juz obiadem....cos z gara pachnie to boczek usiadzie pod kuchenka i koncert....i to nie piszczenie tylko taki lament!!!!!ale odpuszczac mu nie wolno bo bedzie pewnie jeszce wiekszym jeczkiem!!!!!!!